Hem öyle hem bugün böyle olduKılınan göre menü yetersiz,öğlen olabilirdi spor az diyecektim ki sonradan devamı geldi
Güzel hafif menü
Oohh ohhh kahvaltının güzelliğine bakmenü güzel, su miss, spor desen maşallah maşallah nazar değmesin
Bebişim açlıktan gidecek benim gibi
Su miss, sporrr misss
O araya 2 yk bulguru sıkıştırılmış vermesen ne olurduuuu
Pattiss yenmiş mis gibispora yazık, suya yazık
Menü geneli güzel
Hellllooooooooo yeni uyeeeeee
Menü güzel , su içilmiş , spor yapılmış
Nevrosum artı gitsin menüsü mu bu
İnşallah balım ya eş kişisi yumurta kapıya dayanmadan oynatıyor totosunu beni deli edecek o garanti deKuzum ne kusuru delirme onca telaşen var şuanda senin.. sen işlerini yoluna koy kafan rahatlasın yeter
Yine değil..yeni..yani söktrcu dun bittii..bugün az az oldum gbi..en son 8 subattı..kistten dolayı..kendmı cok ac hssedıyrm cok..Nasıl yine? Ne zaman olmuştun en son?
Nevroş bende hem açım hem hiç yiyesim yok, hemde yemeye çalıştığımda midem bulanıyorHem öyle hem bugün böyle olduCanımda istemiyor Zamanda bulamadım daha iyisine
Ben de bugün öyleyim.Belki süt içerim birazdanNevroş bende hem açım hem hiç yiyesim yok, hemde yemeye çalıştığımda midem bulanıyor
Biz seni Tontiş seviyoookkk , ele avuca gel birazBeni öpenler sevenler sarmalayanlar olmuş. Şişko miu demeyip öpmüşsünüz beni. Ay çok duygulandım. Yaplarımlan sevdiniz beni
Çukura düştü diye sevineyinVaytı gömün çukura
Şişko miu şişko miu tombik miu tombik miu tombik miuuuuuuuuuuuuu
Ben bile kıskanıyom nevo bu miu öldü yok artıkHiç kıskanmadık ki
Eski fotoları bı atma da yeniler lazım yenilerrrrrr
Kendisi bizi sevmiyor artık gelmiyorSen benim, beni önemsemeyen , benimle ilgilenmeyen mortimmalipina yı engelledim mi
Neden şimdi böyle değil misinBen bile kıskanıyom nevo bu miu öldü yok artık
Kız bu eski minnak miu hallerimo zaman ben 5 derece obezz oluyorum sen şişkoysan
Geliyor ya, sana da yazmış. Acepp anlislikla görünmez yap demiş olabilir misinKendisi bizi sevmiyor artık gelmiyor
İş kadını oldu ve bizi umursamıyor
Regl gelmiş ama canım söktürücü ile bile olsa.. şimdi o ödemler inecek işte sabret azcıkYine değil..yeni..yani söktrcu dun bittii..bugün az az oldum gbi..en son 8 subattı..kistten dolayı..kendmı cok ac hssedıyrm cok..
Onun dusında sabh olan bi pantolonmu denedm adım atamadm geri cıkartfm..o derece sişim..
Ahahahaha yok sonradan buldum zatiGeliyor ya, sana da yazmış. Acepp anlislikla görünmez yap demiş olabilir misin
estağfirullah bence kilolu değilsinizdirKız bu eski minnak miu hallerim
Şimdi şişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?