- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kalıyo muBekar olan hamile kalamıyor mu ,bune ayrimciliktir
Olmamış olmamış olmamış işteekmekler tb ekmeği.
akşam pilav ya da bir dilim ekmek dmeiştim. ikisini de yemedim ki. pilavı yedim ekmeği yemedim.
kavurma hazır olandan. et ve yaglı.
hmmms başka ? ögle yemeginden sonra evet açtım. daha iki gün oldu diyete başlayalı. henüz bünyem alışmadı bence aç hissetmem anormal değil.
su konusunda haklısın, çabalamalıyım ama çok su içmekle kilo vermek arasında bir korelasyon olduguna inanmıyorum ben açıkçası. normalde günde 2,5 lt su içen * bu aralar durum çok anormal cidden* ama kilo veremeyen hatta alan bir tuhaf faniyim ...
Kalmıyor muKalıyo mu
Kalıyo muKalmıyor mu
Çok zalımsınız la.Takıma gelene kadar hafta sonuna en az 10000 sayfa geride kalırBen masumum Miu dedi
Anne olmaya hazır değilim LunyamBekar olan hamile kalamıyor mu ,bune ayrimciliktir
Puhaaa kadıncağız yanlış anlayacak
İğde’nin annesi teyze biz gerçekten çok uslu bir takımız, kızınız da bizim bir çiçeğimiz baldan tatlı
Çok kilosu var kuzum. burası ona iyi gelir diye düşündüm daha önce de bi tanışmaya gelmiştiAnneleri almıyoz.. ne işi var kız ananın burda :))
Kalmıyor muKalıyo mu
Allah her isteyene versin de , benim o tarafta hiç gözüm yokAnne olmaya hazır değilim Lunyam
İğdeeeee doğrumuuuuuNeysem şööle bi bakam dediydim. Keyifsizim yarın o miuya soracam ama söyleyin kendisine...
İyi geceleriniz olsun
Haa takıma mı giricek :)) hoşgelir o zmn :))Çok zalımsınız la.
Anne olmaya hazır değilim Lunyam
Çok kilosu var kuzum. burası ona iyi gelir diye düşündüm daha önce de bi tanışmaya gelmişti
Çooook önceden
Peynir zeytin domates yeşillik salatalık yesen.. hergün yumurta yeme mademBiri bana haslanmisnyumurta dışında kahvaltı alternatifi söyleyebilir mi
Cok sıkıldım kendisinden
Aaa menemen de olur tevoş.. akşamdan yap domatesi.. sabah içine yumurta kırarsın yada yumurtasızBiri bana haslanmisnyumurta dışında kahvaltı alternatifi söyleyebilir mi
Cok sıkıldım kendisinden
Domates salatalık yokPeynir zeytin domates yeşillik salatalık yesen.. hergün yumurta yeme madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?