Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süt,muz, ceviz,elma. .
Tamam tamam evden çıkmadan süt ve kuru kayısı okulda arada kahve ceviz badem hurma
Öğleni biliyirum zaten karnıbahar makarna ve salata varmış yanına yoğurt götürürüm. Aksama da Allah kerim

Slm kızlar telefonumun artık yapilamayacagini öğrenmiş bulunuyorum haftasonu yeni bir telefon almam gerekecek. Masraf masraf masraf .

Bugün kendim için birsey yaptım Kadıköy'de kitapçılara gidim dedim hepsi cafe olmuş zar zor 1 tane buldum ben ne zamandır kadıköy de gezmemisim. Tam 1 saat yürüdüm. Kitabimi buldum eve geldim otobüste okumaya basladim bile.

Menü

12.30
Az domates çorbası
5 tane köfte
2 ızgarada pişmiş domates 2 biber yanına marul

20.00
Ekmekcik emeğinin arasına 1 Ortaköy domates 5 tane zeytin yanına büyük kupa cay

Su 1.5 litre anca oldu

Spor kesinlikle insulin için

1 saat yavaş tempoda yürüyüş

Eve geldigimde insulin belasını iyice öğrendim ve benim yemekte yaşadığım sorunların kaynağını buldum. Artık çözüm sürecindeyim osman Müftüoğlu güzel anlatmış 1dilim ekmekle bile 2 kilo alabilirsiniz diyor. Ömür boyu dikkat etmem gerek. En iyi başarı hergün 1 saat yürüyüşte saklı dedi. Çalışan kas ne kadar büyük olursa insulin emilimi o kadar olurmus. Sizin de seyretmenizi tavsiye ederim.

Ben de durumlar böyle ctesi daha çok burda olurum rahat rahat konuşuruz ama artık uyumam gerek özledim sizi iyi geceler

@MiuLego @Lunya nehirnil111 begum75

Çingene salatası
Patlıcan salatası
Pişmiş biberli domates
Yulaf kepekli poğaça çay veya kahve

Aklıma bunlar geldi
Hepsini canim cekti açimmmmmm
Teşekkür ederim cakilim
Geceden yarım kase sütün içine chia tohumu 1yemek kaşığı koyup sabah ta kalkınca içine çilek hurma kayısı elma bu tarz şeyler yiyip kahvaltı öğünü yapabilirsiniz
Bunu bir gün yapayım cia vardı evde sağol canım
Peynirli maydonozlu omlet
O da güzel her şey güzel su an bana
Tes3kkur ederim canım
tevafuk55 tefoooo tefoooo biliyorsun tabi artıda olduğumu yenecem diye kasılıp duruyorsun.
Allahımmm inşallah bu gece regl gelsin de seni cuma güzel bir bozguna uğratayımmm inşallaaahhhhhh
Kiyamam balım artı gelme ben 1.5 olacaksam sen 1.4 ol kıyamam ki ben sana

Sabah 09.30 ılık limonlu su
12.30
2 kk peynir 2 tel cecil peynir
1 yk Lor
2 haşlama yumurta
8 zeytin.
yeşillik domates
1 biber koz 2 yk patlıcan koz

Aksam 18.30
1 tavuk but 1 kanat biraz dà beyazından
Yarım kase yoğurtlu çorba
Salata
Ayran
2 dilim pattis (fırın da yagsiz yaptimdi )

Çay 20.00 2 hurma 5 siyah üzüm 1kayısı
5 antepfıstığı 6 7 cigfindik.
Spor çaydan sonra bisiklet bindik yoruldum detayli yazacm sporu
Su 3 ü gecio sanrim
@MiuLego @Lunya hepfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…