Domates yok...Aaa menemen de olur tevoş.. akşamdan yap domatesi.. sabah içine yumurta kırarsın yada yumurtasız
Hurma incir kahve bademDomates salatalık yokpazara gitmedik bu hafta peynir de bilemedim tuzlu biraz odemlere gelmeyeyim
Sen domates konservesi yapmıyor muydun cnm??Domates yok...
Süt,muz, ceviz,elma. .Domates yok...
Olabilir canım teşekkür ederimHurma incir kahve badem
Konserve domates yapıyorum ama direkt melemenini ssevmem içini soğan falan la yapınca daha doğal oluyor ona da vaktim.yok..Sen domates konservesi yapmıyor muydun cnm??
Tamam tamam evden çıkmadan süt ve kuru kayısı okulda arada kahve ceviz badem hurmaSüt,muz, ceviz,elma. .
Çingene salatasıBiri bana haslanmisnyumurta dışında kahvaltı alternatifi söyleyebilir mi
Cok sıkıldım kendisinden
Geceden yarım kase sütün içine chia tohumu 1yemek kaşığı koyup sabah ta kalkınca içine çilek hurma kayısı elma bu tarz şeyler yiyip kahvaltı öğünü yapabilirsinizBiri bana haslanmisnyumurta dışında kahvaltı alternatifi söyleyebilir mi
Cok sıkıldım kendisinden
Biri bana haslanmisnyumurta dışında kahvaltı alternatifi söyleyebilir mi
Cok sıkıldım kendisinden
Hepsini canim cekti açimmmmmmÇingene salatası
Patlıcan salatası
Pişmiş biberli domates
Yulaf kepekli poğaça çay veya kahve
Aklıma bunlar geldi
Bunu bir gün yapayım cia vardı evdeGeceden yarım kase sütün içine chia tohumu 1yemek kaşığı koyup sabah ta kalkınca içine çilek hurma kayısı elma bu tarz şeyler yiyip kahvaltı öğünü yapabilirsiniz
O da güzel her şey güzel su an banaPeynirli maydonozlu omlet
Kiyamam balım artı gelmetevafuk55 tefoooo tefoooo biliyorsun tabi artıda olduğumu yenecem diye kasılıp duruyorsun.
Allahımmm inşallah bu gece regl gelsin de seni cuma güzel bir bozguna uğratayımmm inşallaaahhhhhh
İnşallah yaaBu hafta kimse artı gelmesin nolur
Artı gelmem zaten merak etmeHepsini canim cekti açimmmmmm
Teşekkür ederim cakilim
Bunu bir gün yapayım cia vardı evdesağol canım
O da güzel her şey güzel su an bana
Tes3kkur ederim canım
Kiyamam balım artı gelmeben 1.5 olacaksam sen 1.4 ol kıyamam ki ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?