Bana vaktinde bir doyetisyenZaten kuzu 3 kayısı 1 porsiyon meyveye denk geliyor. 2 de incir öyle. Ben buna karşı değilim. Vücudu çalıştırıyor. Ha fazla tüketilmesi sorun bu nasıl olur; hem 3 porsiyon meyve + kuru meyve, 4 eder fazla olur. 1 porsiyon kuru meyve yeterli 2.si yenmemeli. Bunlar yanlış geliyor bana. Az olsun kararında oldu
Bende yiyorum cnm ama 1 incir 1 kayısı yiyince çok mu acaba dedim..Bana vaktinde bir doyetisyen
4 k kayısı = 3 hurma : 1 incir demişti
Orta boyutları tabi :)
Surec uzuyor sadece olan bize oliuor diyet kafasindan cikamiyiruz o zaman
Bence incir iki tane olmasınBende yiyorum cnm ama 1 incir 1 kayısı yiyince çok mu acaba dedim..
Benim listem vardı, eve gidince atayım. Yanlış mı hatırlıyorumBana vaktinde bir doyetisyen
4 k kayısı = 3 hurma : 1 incir demişti
Orta boyutları tabi :)
Bunun için sadece maksimum 2.5 ay dışımızı sıkıp ramazana kadar.. sonra Si yaz boyu koruma.. seni çok iyi anlıyorum bende 2016 şubattan beri çok sıkıldım gezdiğim zamanlar oluyor. Ama bu ara artık bu işin bitmesi gerektiğini düşünüyorumOkadar mutsuzum ki sorma
Hayatım çok yoğun
İki çocuk ,iş , ev şu 10 kiloyu verip tekrar normal hayatına dönem ne mutlu olucam ama sürekli kafamda bu diyet
Bir kuru incir 50 kaloriBenim listem vardı, eve gidince atayım. Yanlış mı hatırlıyorum
Bunun için sadece maksimum 2.5 ay dışımızı sıkıp ramazana kadar.. sonra Si yaz boyu koruma.. seni çok iyi anlıyorum bende 2016 şubattan beri çok sıkıldım gezdiğim zamanlar oluyor. Ama bu ara artık bu işin bitmesi gerektiğini düşünüyorum
Masum boyun kilon kaçİstikrarlı günlerimi özlüyorum
Yaz geldiğinini dusununce panik oluyorum
İncirde haklı olabilirsin , pek kullanmadım ben, şeker oranı çok fazla diye. Aklımda 2 kalmış incir. Ama kuru kayısıyı 3 senedir yiyorum 3 tane 1 porsiyonBir kuru incir 50 kalori
Günaydın hippoşumGünaydın kaptan..
Ay evet çok ilgisiz kaldım ula@MiuLego Minik kuşumm bal böcüğüm akşam 8de yan odaya geçelim mi accık hasret gideririzz
Özledim lan
Bitki çayı da susatıyor çokBitki çayı da içiyorum 3-4 bardak , ondan suyu çok icemedim
Oooo en ssevdiğim tamamm varım diyorMaşaj yapim gevşetim
Verilenn peki.. ay parca parca da soriyorum. Sen en iyisi ne zaman basladin ne is yapiyon bana deyiverKilom 70-71
Boy 162
Bend e hiç 4 tane yemedim vicdanima tersİncirde haklı olabilirsin , pek kullanmadım ben, şeker oranı çok fazla diye. Aklımda 2 kalmış incir. Ama kuru kayısıyı 3 senedir yiyorum 3 tane 1 porsiyon
Yaaaaaaa banuuuGünaydın kızlar
Bol yemeli bi geceden daha günaydın
Bitmisim ben, .
Günlerim kararlar alıp yemekle geçiyor
Ay dolmuşun içi çok havasız iğrenç kokuyo, oyy midem
Ben tatlı krizi için yiyorum bu araBence 2 de 3 de aynu :) yani tat olarak fark yok
1 incir iyidir her zaman kalorili sonuçta
2 kuru kayısı iyidir
Haaaa bağırsaklar için yeniliyorsa adet artabilir ama zevk için 2 yedim mi tadını zaten alıyorum 3 e ne gerek var. Tamamen benim mantığımın sonucu bu
Günaydın kaptanicem bende aynı durumdayım kızlar erkenden kalkiyorGünaydııııngözümü açamıyorumçokyorguum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?