- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sen spor yapiyon da ben armut mu topluyorumYürü tabi ama ben bütün gün koşturuyorum zaten + bi de spor yapıyırum tabikisii cuma görüşğrüz bebeem
Hay maşallah
Turşu değil oSen spor yapiyon da ben armut mu topluyorumhem kısır da yemedim , turşu da
Menü harikaAnaaam benim dünkü menüm yok
Sabah: 2 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık, 3 çeri domates, maydanoz, 3 ceviz, 1 dlm ananas ve Yeşilçay.
Ara: sütlü kahve+3 gün kurusu.
Akşam: sarmisakli yoğurtlu kereviz.
Ara: sade türk kahvesi.
Su: 2 lt.
Spor: leslie 3 mil, 30 dk yürüyüş,1 saat pilates
nehirnil111
@MiuLego
Menünde sporun da çok güzel .. yalnız merak ettiğim bişi var bende yapıyorum yorum yapmıyorsub merak ettim.. 3 gün kurusu çok mu? Yani ben genelde 1 incir 1 kayısı olarak yapıyorum bide cevizz fln ama kötü yorum yapmadın şükür . Sorucam unutuyorum... öğle yemiyorum diye öyle yaptım..Anaaam benim dünkü menüm yok
Sabah: 2 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık, 3 çeri domates, maydanoz, 3 ceviz, 1 dlm ananas ve Yeşilçay.
Ara: sütlü kahve+3 gün kurusu.
Akşam: sarmisakli yoğurtlu kereviz.
Ara: sade türk kahvesi.
Su: 2 lt.
Spor: leslie 3 mil, 30 dk yürüyüş,1 saat pilates
nehirnil111
@MiuLego
Günaydın kaptan..Ay parmaklarım boşluk bile yapamıyor yazarken ay
Kalk miu hazılan işe
Bitki çayı da içiyorum 3-4 bardak , ondan suyu çok icemedimMenü harikası bi yarım lt daha olaydı iyiydi. Spor şahane onca spora 2 ltsu çok az zatenvücudunkimbilir ne çok sukaybetti
Maşaj yapim gevşetimGünaydııııngözümü açamıyorumçokyorguum
Tribini severimArtı gelmem zaten merak etme
Hemen not aliyorum canım teeekkur ederimnAl benden de o kadar
Bir alternatif (Cuma, cumartesi, pazar tüketilmesi önerilir)
1 yumurta
Az yoğurt ya da süt(içine beyaz peynir de atıyordum ben bazen)
2 yemek kaşığı yulaf kepeği çırpılır, az yağlı tavada güzelce krep yapılır, arasına domates, maydanoz veya başka yeşillikler konur
Zaten kuzu 3 kayısı 1 porsiyon meyveye denk geliyor. 2 de incir öyle. Ben buna karşı değilim. Vücudu çalıştırıyor. Ha fazla tüketilmesi sorun bu nasıl olur; hem 3 porsiyon meyve + kuru meyve, 4 eder fazla olur. 1 porsiyon kuru meyve yeterli 2.si yenmemeli. Bunlar yanlış geliyor bana. Az olsun kararında olduMenünde sporun da çok güzel .. yalnız merak ettiğim bişi var bende yapıyorum yorum yapmıyorsub merak ettim.. 3 gün kurusu çok mu? Yani ben genelde 1 incir 1 kayısı olarak yapıyorum bide cevizz fln ama kötü yorum yapmadın şükür . Sorucam unutuyorum... öğle yemiyorum diye öyle yaptım..
Surec uzuyor sadece olan bize oliuor diyet kafasindan cikamiyiruz o zamanGünaydın kızlar
Bol yemeli bi geceden daha günaydın
Bitmisim ben, .
Günlerim kararlar alıp yemekle geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?