Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@cakıl80 bende de yok
ama bayadır zaten bende değildi şubatın son haftası en son bendeydi,sonra nilişkoma geçmiş olabilir

Tamam konuşmuyorum
Aaaa bak konuşmuyorum derken sana mesaj attım
Ben şimdi seninle konuşsam ne haber ne yedin ne içtin cıss var mı dersin ,cumayı hatırlatırsın diye korkmuş olabilirim biraz
BEN SANA KIZMAM Kİ
NE ALAKA

dün cıs yedin akşam neden kızayım ki

cumayı mı bekliyorum yooo
cuma seni sopa delisi mi yapacakmışım yoooooooooooo ne alaka

cuma bi gelsin hele

@cakıl80 bende de yok
ama bayadır zaten bende değildi şubatın son haftası en son bendeydi,sonra nilişkoma geçmiş olabilir
yok nilişkom iki listede de yok.. spor yapmamış çıkmış demek ki listeden.. o yüzden bu yeni gruplarda da yok.. düzenli spor yaparsa 2 hafta sonra girebilir..

Eki Görüntüle 2129681 BEN SANA KIZMAM Kİ
NE ALAKA

dün cıs yedin akşam neden kızayım ki

cumayı mı bekliyorum yooo
cuma seni sopa delisi mi yapacakmışım yoooooooooooo ne alaka

cuma bi gelsin hele

Şunun şurasında cumaya ne kaldı canıııım mı diyorsun o iş için(fesatlık yapma be dövmek için )
Belki 2 günde iner tartı,çok istersem olur bence

Kız işte ona şaşırıyorum sen yapmasan da ben söylerim ne var önünü kapatsan diyor.
La he iki düğme kapatmak zor değil ama taviz vermek istemiyorum. Vermem de. Dışarıda tartışmaya ne gerek var mantığında. Orda tamam de sonra gene konuşalım diyor bu konuyu

Çalışmayla ilgili hep destek oluyor atanayım diye benden çok çabalıyor aslında. Dersane kaydımı bile o yaptı evde çalışmayacağımı bildiğinden...
Aile kısmı ise aslında ailesi ondan daha rahat. O bi tık muhafazakar annesi babası kardeşi filan rahat kafadalar. Anlaşamazsak da baskı yapmaz. Bazen oluyor anlaşamadığımız şeyler hep arkamda durdu. Zaten anası babası da siz daha iyi bilirsiniz en doğrusunu diyip karışmıyorlar genel olarak
Aminn diyim bi de kocaman. Bu defa adım atmak içimden gelmiyor hiç. Dursun böyle diyorum ama arıyor akşam çay içelim diyor bi gidiyorum hiçbişey olmamış gibi ordan burdan muhabbet ediyor. Konuyu ben açıyorum her defasında. Çünkü sorup duruyor neyin var sen iyi misin neye canın sıkkın. O zamanlar delleniyorum zaten. Bi sakin kalabilsem o anlarda

e kendisi de orda sussa evde söylese derdini dışarıda kavga olmazmantık buysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…