SİN KİLBİMİN PİRİNSİSİSİNben haşimatoyum canom
verilebiliyor merak etmesin
@cakıl80 bende de yokkuzum @cakil80 ın adı cuma günkü (yani geçen hafta) spor listesinde yok.. dolayısıyla yeni gruplara almadım sporu olmadığı için.. Bu yeni sistem listeler 2 haftada bir güncelleniyor.. bu hafta geçecek haftaya da geçecek.. sonrasında spor yaptıysa bu 2 hafta boyunca sen ya dabegum75 alt grubunuza alabilirsiniz ben karışmıyorum artık :))
ama şu kesin: HER İSTEYEN İSTEDİĞİ HAFTA SPOR LİSTESİNE GİREMEZ. EN AZ 2 HAFTA BOYUNCA DÜZENLİ SPOR YAPTIĞINI GÖSTERMEK ZORUNDA.
Keşke ay hadi inşallah banu
gel gellllllllll özlüyoz reizzzzzzzzzzzzz
Tamam konuşmuyorum
Aaaa bak konuşmuyorum derken sana mesaj attım
Ben şimdi seninle konuşsam ne haber ne yedin ne içtin cıss var mı dersin ,cumayı hatırlatırsın diye korkmuş olabilirim biraz
oyyyy benim şirineme bak heleSİN KİLBİMİN PİRİNSİSİSİN
yok nilişkom iki listede de yok.. spor yapmamış çıkmış demek ki listeden.. o yüzden bu yeni gruplarda da yok.. düzenli spor yaparsa 2 hafta sonra girebilir..@cakıl80 bende de yok
ama bayadır zaten bende değildi şubatın son haftası en son bendeydi,sonra nilişkoma geçmiş olabilir
oyyyy benim şirineme bak hele
çok seviyorum kız seni
Kac sene evvel aldin kiz.n11 den baktim az once.en ucuzu 230 240 fln.deltaninki 250 ipi de var amahayır beee
çok pahalı hayır
decathlondan aldım ben
ne 250-300 ü param yetmezdi alamazdım öyle olsa
Eki Görüntüle 2129681 BEN SANA KIZMAM Kİ
NE ALAKA
dün cıs yedin akşam neden kızayım ki
cumayı mı bekliyorum yooo
cuma seni sopa delisi mi yapacakmışım yoooooooooooo ne alaka
cuma bi gelsin hele
yaaa 1-1.5 yıl oldu be dur ben bakıyorum hemenKac sene evvel aldin kiz.n11 den baktim az once.en ucuzu 230 240 fln.deltaninki 250 ipi de var ama
Kız işte ona şaşırıyorum sen yapmasan da ben söylerim ne var önünü kapatsan diyor.igdedali canom anlamıyorum.. kavgadır gelir geçer.. ama burada sorun var önemli bir sorun.. bu adam değişiyor .. neden????
"yani ben dedim karşı çıkma yap" mantığı ciddi bir sorun yahu.. ve ortada bir şey yokken.. bu konuşulup çözülmesi gereken bi sorun.. o nasıl bir mantık.. kaldı ki karakterine çok ters ve feylosof da bunu gayet tabii biliyordur kaç yıldır tanışıyorsunuz siz ya.. çok saçma. bile bile llades diyip sonra da cevap vermeyeydin yapaydın demek normal değil ki?
ama çaresi ağlamak değil.. bu böyle mi gidecek? bu düşüncede sabit mi kendisi? bunlar çözüme kavuşmalı..
Çalışmayla ilgili hep destek oluyor atanayım diye benden çok çabalıyor aslında. Dersane kaydımı bile o yaptı evde çalışmayacağımı bildiğinden...Ataerkil yetişmiş çoğumuzun eşi,çoğumuz da yaşıyoruz bu yazdıklarını.Ben kapalı olduğum halde bana da bu tür sözler söylese ben de rahatsızlık duyuyorum.İleride o kadar uğraşıyorsun okumaya,çalıştıracağından emin misin evlendiğiniz de?Veya ailesi hakkında anlaşamazsanız diyelim ,baskı yapmayacağından emin misin?Şu an cicim aylarınız,dürüst davranmış yie de,evlendikten sonra birden dese daha da zoruna giderdi.Hakkında hayırlısı olsun igdem.
Heee bende yanına gidecek sandım e takıma da gelsin teyzem zayıflayıverir ne Hos olurtakıma gelecek annesi kuzucum :)
çok iste bence
Şunun şurasında cumaya ne kaldı canıııım mı diyorsun o iş için(fesatlık yapma be dövmek için )
Belki 2 günde iner tartı,çok istersem olur bence
Hem her bahar diyet yapıyormuş,bize de faydası dokunabilir,bahardayız malum@Baharherbahardiyetyapar canım nasılsın gelsene merak ettim arada ses versene bize
e kendisi de orda sussa evde söylese derdini dışarıda kavga olmazKız işte ona şaşırıyorum sen yapmasan da ben söylerim ne var önünü kapatsan diyor.
La he iki düğme kapatmak zor değil ama taviz vermek istemiyorum. Vermem de. Dışarıda tartışmaya ne gerek var mantığında. Orda tamam de sonra gene konuşalım diyor bu konuyu
yine benden iyisin flawır
o nasıl espriHem her bahar diyet yapıyormuş,bize de faydası dokunabilir,bahardayız malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?