Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

igdedali canom anlamıyorum.. kavgadır gelir geçer.. ama burada sorun var önemli bir sorun.. bu adam değişiyor .. neden????
"yani ben dedim karşı çıkma yap" mantığı ciddi bir sorun yahu.. ve ortada bir şey yokken.. bu konuşulup çözülmesi gereken bi sorun.. o nasıl bir mantık.. kaldı ki karakterine çok ters ve feylosof da bunu gayet tabii biliyordur kaç yıldır tanışıyorsunuz siz ya.. çok saçma. bile bile llades diyip sonra da cevap vermeyeydin yapaydın demek normal değil ki?

ama çaresi ağlamak değil.. bu böyle mi gidecek? bu düşüncede sabit mi kendisi? bunlar çözüme kavuşmalı..

Ataerkil yetişmiş çoğumuzun eşi,çoğumuz da yaşıyoruz bu yazdıklarını.Ben kapalı olduğum halde bana da bu tür sözler söylese ben de rahatsızlık duyuyorum.İleride o kadar uğraşıyorsun okumaya,çalıştıracağından emin misin evlendiğiniz de?Veya ailesi hakkında anlaşamazsanız diyelim ,baskı yapmayacağından emin misin?Şu an cicim aylarınız,dürüst davranmış yie de,evlendikten sonra birden dese daha da zoruna giderdi.Hakkında hayırlısı olsun igdem.

Aynen öyle miu. Her Salı tartı günü. Dün almış işte listeyi. Okudu hesap yaptım o kadar... Bi de spor salonuna gidiyor bu kadın haftada 3 gün. Diğer günler de yürüyüşü var. Düşüp kalacak bi yerde diye korktum. Uygulamamaya ikna ettim. Yoğurt-peynir- et vs komple yasakmış bu hafta. Yoğurt geçen hafta da yasaktı... Yoğurtsuz kilo verilir mi yahu. Sırf haşlanmış sebze vermiş bu hafta. Salata bile sınırlı kaşık hesabı...
Kadının müşterisi çok. Anam da biraz zor veriyor ya iyi reklam olmuyor onun için. Hoş geçen ay 6 kiloya yakın vermişti Çoğunu karatayla verdi.
Ne zaman diyetsyen listesine geçti metası durdu. Diyetisyen de demiş vücut kendini kitlemiş diye.
Bi de şey soracam bu diyetisyendeki tartılar nası ölçüyor yağdan mı gitmiş kastan mı diye

Eki Görüntüle 2129659

hanimiş bu minnaklar
@nehirnil111 spor yapıldı mı bakayım dün?

peki ya diğer minnak begum75 spor yapılıyor mu diyet menü????
spor yapmadım,haftaya en büyük kelek benim
bu hafta yapamıycam zaten kaptanım,bu akşam eve iş getircem,cuma akşamıda kv ve kp geliyomuş

menüm

sabah07:30)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin

öğlen12:00)
mercimek çorbası
sulu et
salata

ara öğün15:30)
yarım ayva

akşam (19:00)
18 tane istavrit balığı (kızarttım)
salata

niye dellendin
MiucAn günaydın . Ben sporuma alkış istiorum sendenn . Baaaneeeee. İlk defa şey ettimdii
verooooooooo

gördüm
bisiklet
zumba
yürüyüş

harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün de aynısından isterim bak spor nasıl da yakıştı adının yanına
Kaptanım bende öyleyim kaç gündür 5-6 saat uyuyorum puzzle bitirmek adına

ay nilişkommmmm biraz işlerim azalsın ilk işim puzzle almak olacak bayılırım ve uzuuun süredir yıllardır hiç yapmadım

pro yasaklamış.. pro!

bıraksın o diyetisyeni acilen. çok ciddiyim. yahu vücudun en en en çok ihtiyacı olan besin kaynağı proteindir! protein günlük alınmalıdır. protein yasaklamak ne demek ya çok sinir oldum sebze ile hafat geçer mi? ya neyin kafası vücut iflas edecek

ay bıraksın diyetisyeni gelsin bize ya

Yağlarım tarafından terkediliyorum tartiyla barıştık sonunda

Kime gidiyormuş kız annen ay gelsin yanına senin için de çok iyi olur kafan rahatlar ana gibisi var mı ya

Alana kadar yakınlarda park aletleri olan yer varsa orada da var
Parka gidecek vakit yok ki..8 5 disardayim sonra da oglumla ilgileniyorum ozluyorum cok..haftasonlarim da hep dolu oluyor.Aha bu haftasonu gitmeyelim bi yere kimse de gelmesin bi oturalim evimizde artik dedik yine gelen var..koyde de dugun varmis.sirf bunun icin sinav gorevi bile kabul etmedim ki az bi gelir degil bikac saat icin.ama yok yine evde duramiyoruz.
Geleli 2 aydan fazla oldu ve ben henuz esimle oglumla basbasa kafam rahat bi haftasonu gecirmedim..
Yaa bende bundan istiyorum çok pahalı mı
250 300 civariymis baktim da

ben haşimatoyum canom
verilebiliyor merak etmesin

hayır beee
çok pahalı hayır
decathlondan aldım ben
ne 250-300 ü param yetmezdi alamazdım öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…