sadece akşamki öğün saati geç ve adet çokspor yapmadım,haftaya en büyük kelek benim
bu hafta yapamıycam zaten kaptanım,bu akşam eve iş getircem,cuma akşamıda kv ve kp geliyomuş
menüm
sabah07:30)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
öğlen12:00)
mercimek çorbası
sulu et
salata
ara öğün15:30)
yarım ayva
akşam (19:00)
18 tane istavrit balığı (kızarttım)
salata
Heçe kendisi de orda sussa evde söylese derdini dışarıda kavga olmazmantık buysa
bende de yok kuzum
geliyomuş makbuşum ikna olmuş .. gelsin de eritelim değil mi onu :)Heee bende yanına gidecek sandım e takıma da gelsin teyzem zayıflayıverir ne Hos olur
heh aynen .. ipli benimki ama inan hiç kullanmıyorum.. direnci çok yüksek ve çok zor oluyor gerek yok.. ipsiz al kesinlikle.. kollar için bant dambıl vs zaten yaparsın kolayca..@MiuLego baktim dechatlonda.ipsizi 180 lira
Güüünayyydınnnnn tatlışlerrrrr
7.takımın fittttt hatunları
İrade temsilcileri
Veeee işteeee captainnnnnnn @MiuLego
Miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yine harika yine müthişDünki menüm
Kahvaltı(07:00)
peynirli omlet (1 yumurtayla)
7 zeytin
2 ceviz
domates-salatalık
bol yeşillik
Ara+öğlen(12:30)
1 bardak süt
2 ceviz
2 hurma
Akşam(17:00)
5 tavuk köfte
ayran
salata
közlenmiş patlıcan ve biber
Su: Az içmişim dün 1,5 da kalmış...
Spor:
80 dk yürüyüş: 200
2000 ip atlama: 400
30 dk bölgesel: 90
@Melegiimm22
@Storm-
@hepfit
@Lunya
nehirnil111
@MiuLego
Bende bayılıyorum yaniye dellendin
verooooooooo
gördüm
bisiklet
zumba
yürüyüş
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün de aynısından isterim bak spor nasıl da yakıştı adının yanına
ay nilişkommmmm biraz işlerim azalsın ilk işim puzzle almak olacak bayılırım ve uzuuun süredir yıllardır hiç yapmadım
Parka gidecek vakit yok ki..8 5 disardayim sonra da oglumla ilgileniyorum ozluyorum cok..haftasonlarim da hep dolu oluyor.Aha bu haftasonu gitmeyelim bi yere kimse de gelmesin bi oturalim evimizde artik dedik yine gelen var..koyde de dugun varmis.sirf bunun icin sinav gorevi bile kabul etmedim ki az bi gelir degil bikac saat icin.ama yok yine evde duramiyoruz.
Geleli 2 aydan fazla oldu ve ben henuz esimle oglumla basbasa kafam rahat bi haftasonu gecirmedim..
250 300 civariymis baktim da
sadece akşamki öğün saati geç ve adet çok
istavrit büyük balık mı? hiç anlamam ama kızartma olması ve spor olmamasıbugün daha güzel menü istiyorum
su içiyor musun bolca?
esra pazartesi sporun var mıydı senin?Menüm
Sabah 11
Yarım patates yoğurt pulbiber nane az zeytinyağı
Öğlen 14.30
2yk tavuk
1 kepçe yoğurt çorbası
Bir-kac lokma turşu
Ayran
Akşam
1800
Bir kase yoğurt pulbiber yeşillik
Şu 3.5 yapcam ins.
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegohippotalamus @Lunya begum75
tamamdır canom su yeterli.. bugün daha iyi menü veee haftaya sporlar gelecek..kız yok hamsiden halliceydi miniklerdi,zaten akşama açlıktan kramp girdi resmen
sabahta mide ağrısıyla uyandım(sanırım yeşil sarımsak dokunuyor bana bunu biraz daha test etmeliyim )
mecbur geç oldu dün akşam iş çıkışı biraz işim vardı işyerinden geç çıkmak durumunda kaldım
suyu hergün 2 litre civarında içiyorum kaptanım onda sıkıntı yok
damamdırbegum75 nehirnil111 listede olup spor yapmayan var mı kızlar? varsa etiketleyip bana bildirir misiniz müsait olunca
Ben de koşu bandı alsam ,yürümesi zor olur diye böyle yapsam olur mu?heh aynen .. ipli benimki ama inan hiç kullanmıyorum.. direnci çok yüksek ve çok zor oluyor gerek yok.. ipsiz al kesinlikle.. kollar için bant dambıl vs zaten yaparsın kolayca..
begüş yok izinliydi dünEki Görüntüle 2129237
saklanma begüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gel çabık nilişkoyla seni bekliyoruz
başlıyoruz o diyete
sporun da anasını ağlatacağız
sözlerini duymak istiyoruzzzzzzzzz
begum75
Bende koşu bandı var.. vakti zamanında çok yürüdüm kilo da verdim ama artık eskidi yaa bant kısmı.. yoruyo beni...Ben de koşu bandı alsam ,yürümesi zor olur diye böyle yapsam olur mu?
Kaptan açıkladı Begüşüm öyle olacakmışbende de yok kuzum
biraz spor yapıp öyle giricek sanırım gruplara
begum75 nehirnil111 listede olup spor yapmayan var mı kızlar? varsa etiketleyip bana bildirir misiniz müsait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?