Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kadın ne diyorsa doktorlar hep ayağa kalktı dava açtı, tazminat davası şu bu bilmem ne..
Bezmiş kadın artık ahahahahahaha
Valla haklı.
Hamileyken şeker yüklemesi yaptırmıyorum diye doktor ' karataydan mı öğreniyorsunuz bunları. Zaten bir o biliyo bunca doktor birşey bilmiyor' diye azar atmıştı bana.

@matematik61 hocamı da yakalamıştım
sayısalcıları yakalamak bizim işimiz
O kadar spor yapıyorum hiç tebrik yok
Kendi rekorumu astigimi geç nerdeyse herkesi geçtim iğde hariç
Heee kızlar feylesof mevzusunu çok açmam anam girince. Malum ana çünkü
Onun harici bi fark olmaz gene rahat olun benle konuşurken. Anam da gırgır şamatacı gacıdır zaten
Yaşı kaç canım ne dememiz lazım

Nare83 haklısın cnm ben de öyle yapıyorum ama bizde ki dez avantaj etrafımızda ev yemekleri 1 - 2 yer var ve çok sıkıldık hep aynı hep aynı diğer yerlerrde çok pahalı.. bizde yemek kendimiz yiyoruz iş yeri çıkarmıyor maalesef cnm..

Birde sen ig. dediğiniz ne diyeti ben anlamadım..

@MiuLego eflalim gerçekten mahkum mu?? Yani orayı da anlayamadım sizi tanımaya çalışıyorum kafamda deli sorular:))

ya sen kendin açacaksan hesabı onu da bildir bak ıp adresi aynı diye hesaplar kapatılmasın 2. üyelikten..
O da doğru. Gerçi ben sadece açacam anam gene Urfadan girecek onu görürler herhalde ama yazayım gene de.

Ya miu hamileliğinden bahsederse

ay ben gırgır falan yapamam senle ayyyyyyyyy ana sonuçta o ana

Kız gerçek değil dimi. Annaaaammm

hamile olduğunu saklamak zorunda kalacağız iğdenin

İyice azıtıyorlardı

sidelya çok güzel ödem atıyor kuzum. Hatta benim ödemler için en çok faydasını gördüğüm çay diyebilirim. Demlerken karanfl veya kabuk tarçın ya da limon kabuğu filan eklersen aroması da güzel oluyor. Yalnız biraz ekşidir. Ausun kulakları çınlasın pek sever çokça da içerdi hbisküsü

7. takım evimiz iğdeee babamız

canım şöyle aslında.. gece uyuduğun saat 1-2 gibi ise 19:40 çok geç değil.. ama belli ki ara öğün eklemen gerekiyor.. bu ne olabilir.. mesela 1 süt 1 minik muz.. 1 süt birkaç çiğ kuruyemiş..
biraz yoğurt tarçoın ve bir meyve karışımı.. sütlü nescafe ve yanına hurma vs gibi.. yani eve gidince açlıktan elin ayağın boşalmış olmamalı..

böyle deneyelim mi bi:)

hım ben sandım şirkette yemek çıkıyor
ozman monti yaparsın ama hergünn evden yemek taşıman laızm canım

if diyetide şöyleki aralıklı oruç diyeti diyede geçiyor
ben günün 8 saati yiyip sabah 6 dan öglen 2 ye kadar sonra aç kalıyorum
yani benimki baya hunilik bir diyet aslında ama güzel yag yaktırıyor ve zayıflatıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…