Valla haklı.Kadın ne diyorsa doktorlar hep ayağa kalktı dava açtı, tazminat davası şu bu bilmem ne..
Bezmiş kadın artık ahahahahahaha
katılıyorum3 öğün sabah öğle sıkı sağlıklı + akşam çok hafif atlatılsa çok iyi sporla destekle zayıflıyorsun
O kadar spor yapıyorum hiç tebrik yok
Yaşı kaç canım ne dememiz lazımHeee kızlar feylesof mevzusunu çok açmam anam girince. Malum ana çünkü
Onun harici bi fark olmaz gene rahat olun benle konuşurken. Anam da gırgır şamatacı gacıdır zaten
demediğim ne malum
bence de baştan önlem al da sen :)
Vallaha mıValla haklı.
Hamileyken şeker yüklemesi yaptırmıyorum diye doktor ' karataydan mı öğreniyorsunuz bunları. Zaten bir o biliyo bunca doktor birşey bilmiyor' diye azar atmıştı bana.
He valla.Vallaha mı
hepfitle çekişiyosunuz ikinizide aşırı çok tebrik ediyorumO kadar spor yapıyorum hiç tebrik yok
Kendi rekorumu astigimi geç nerdeyse herkesi geçtimiğde hariç
Yaşı kaç canım ne dememiz lazım
Kim önde o mu ben mihepfitle çekişiyosunuz ikinizide aşırı çok tebrik ediyorum
böyle devam edene süpriz hediyemi biliyosun demi,o zaman telafi edicem merak etme
O da doğru. Gerçi ben sadece açacam anam gene Urfadan girecek onu görürler herhalde ama yazayım gene de.ya sen kendin açacaksan hesabı onu da bildir bak ıp adresi aynı diye hesaplar kapatılmasın 2. üyelikten..
Ya miu hamileliğinden bahsederse
ay ben gırgır falan yapamam senle ayyyyyyyyy ana sonuçta o ana
Kız gerçek değil dimi. Annaaaammm
hamile olduğunu saklamak zorunda kalacağız iğdenin
7. takım evimiz iğdeee babamız
Aynen Benim doktoruma da yaptırmasam mı dedim.. o dediki sen hiç baklava yemiyo musun??yiyorum dedim ee dediHe valla.
canım şöyle aslında.. gece uyuduğun saat 1-2 gibi ise 19:40 çok geç değil.. ama belli ki ara öğün eklemen gerekiyor.. bu ne olabilir.. mesela 1 süt 1 minik muz.. 1 süt birkaç çiğ kuruyemiş..önceki günki Menümü yazdım sanıyordum ama göndermemişim.. Onu farkettim atlamak istemedim..
bir daha dikkat edeceğim
Ben beyaz ekmek yemiyorum ya tam buğday ya da çavdar yerim..
Evet o akşamki durumun farkındayım maalesef şu ara işler de çok yoğun eve gitmem 19.00 buluyor hazırla evde kızı doyurana kadar ben anca yiyorum.. Sanırım işten çıkmadan bir şeyler yiyeceğim onu da ayarlayacağım.. Tavsiye edeceğiniz bir menü var mı acıktırmayan kolay bir şey hemen burada çıkmadan yiyip akşamı es geçebileceğim.. Ne yapabilirim.. Bir de akşam eve gidince elim ayağım titriyor.. Neye saldıracağımı şaşırıyorum zor tutuyorum onunla ilgili bir öneriniz var mı?
@MiuLego
Yaaaaa hahjajajjajajja@MiuLego eflalim gerçekten mahkum mu?? Yani orayı da anlayamadım sizi tanımaya çalışıyorum kafamda deli sorular:))
Sen öğle arasında mısın??Yaaaaa hahjajajjajajja
Merhabalar.
Ben Hayriş'in annesiyim. Beni de aranıza alır mısınız
Kimyasali biliodum. Da. Bu da iyiymiişBabası MiulegoSanal hamilelik
Nare83 haklısın cnm ben de öyle yapıyorum ama bizde ki dez avantaj etrafımızda ev yemekleri 1 - 2 yer var ve çok sıkıldık hep aynı hep aynı diğer yerlerrde çok pahalı.. bizde yemek kendimiz yiyoruz iş yeri çıkarmıyor maalesef cnm..
Birde sen ig. dediğiniz ne diyeti ben anlamadım..
@MiuLego eflalim gerçekten mahkum mu?? Yani orayı da anlayamadım sizi tanımaya çalışıyorum kafamda deli sorular:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?