Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öncekinden takıntılıyım ya bu kıyafet konusuna. Taviz vermekten korkuyorum.
Kıyamam kız bi de araya iltifat sıkıştırıyor dün. Belin çok ince. Teyzeler kıskanıyor nazar değmesin diye kapatırsın filan dedi Ay bak buraya anlatınca bi rahatlık sakinlik geldi. Ben de gaddar davrandım evin önüne geldi çıkmadım filan...Geri adım atmiyim ama çok da sert olmiyim

ne demek kıyamam hemen bi yumuşama sezdim sende

YUMUŞAMAK YOK

BABANI ÇİVİLİ İLE HALLEDERİZ
ANNEYİ DE ŞEFKATLİ KOLLARLA

Annen gelsin bir an önce buraya
Yorulmaktan kasıt mesela kaliteli yürüyüş bantlarında bant akıyo ya.. bu bant kısmı eskidi :)) yani hani normal yürüyüş yapmak gibi değil..
dizini sakatlarsın hippo sakın kullanma
ben cuma nilişkomdan bildirttim ama kilomu
pazartesi için mi diyosun acaba sen onu
pazartesi sadece listedekiler bildiriyor sanıyorum ama ben yanlış mı biliyorum
artık herkes.. her bir kişiç.. sıkıyönetim ilan ettim

başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm

hepbirlikte söyleyelim

başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
Yetiştim sonunda
Günaydınnnn
hoş geldin enerji kaynağıııı

Yoookkk sen ona yine sert ol haddini bilsin ama kafaya takma üzülme, zaten hiç bişey olmamış gibi davranması azcik geri basma belirtisi ama seni bu konuda bi kaç kez daha deneyecek aklında bulunsun. Çocuk gibiler çocuğa karşı nasıl kararlı ama kırmadan davranıyorsan aynı öyle. Geçiyor bu ataklar

ne demek kıyamam hemen bi yumuşama sezdim sende

YUMUŞAMAK YOK
Yoook bu konuda taviz yok yumuşamam o ayrı. En azından arayınca açayım arada. 5 mesaj yazıyor 1 cevap veriyorum onu yapmayım la ona dedim yazık.
Miu anamın bi hesabı vardı burda ama mail de şifre de hatırlamıyor. Yeni hesap açıp onla eşleyecez. Hatta takıma da onla yazmıştı. yumurtalıköfte nicki de o ismi geri alma şansımız yok mu ya çok güzeldi o

Aynen cnm kullanmıyorum artık o yüzden

Ben ne zaman şu hesap işini halledersem o zaman gelecek. Burdan açıp şifre vs verecem o da telden girecek. Ay keşke yanında olsaydım kafası karışır şimdi bak gör ortalığı birbirine katacak

Yaa 110 kiloda çok bastırmış diyetisyen.. yavaş yavaş azaltsınki kadın kaçıp gitmesin

Oyy masumum naptın başladın mı if e

canım sabah başlıyorum aama akşam bitiyor eve girince igdem
aayrıca annenin diyetisyeni ne illginç ya kesmiş proyu
heleki yogurt diyette can damarıdır

cnm yulaf kepeginden pogaça ve krep demek istedim
sürekli yumurta yiyemiyorum ben
1.5 yemek kaşıgı kadar krep katınca pogaca, krep gibi tüketiyorum

Nare83 cnm monti henüz yapamıyorum cnm ama yapmak için zemin hazırlıyorum:))

Çalışıyorum işyerinde ona biraz zor adapte sağlarım.. Alternatif çok yok maalesef..

çalışırken monti zor bende yapamıyorum neslihan
ne çıkarsa uygunlardan yiyorum
pilav, makarna, mantı, börek hiç yemiyorum

begüm hedefe gelsem bi bu ifin korumaıs çok kolay
haftada 2 gün aç kal koruyorsun tabiki hunharca yemeyeceksin
amaa ben bi hedefe gelemiyorum ki

bencede kopma masumm

canım işte şartlardan dolayı gelemeidn biliyorsun
yoksa hep gelmek istiyorum

Ben ne zaman şu hesap işini halledersem o zaman gelecek. Burdan açıp şifre vs verecem o da telden girecek. Ay keşke yanında olsaydım kafası karışır şimdi bak gör ortalığı birbirine katacak
İğdenin anası diye al niki

3 öğün sabah öğle sıkı sağlıklı + akşam çok hafif atlatılsa çok iyi sporla destekle zayıflıyorsun

iğde bunu kazene bir yazmalısınız özel mesaj olarak sen yazmalısın..
tanıdığımın hesabı var kullanıcı adı : ... idi ama şifresini de mail adresini de hatırlamıyoruz.. yeni hesap açsak o eski hesapla eşleme yapıyormusunuz diye.. çünkü bir de 2. üyelik diye banlayabilir haberi olsun

ya sen kendin açacaksan hesabı onu da bildir bak ıp adresi aynı diye hesaplar kapatılmasın 2. üyelikten..

malahit pazartesi sporu için bana dönüş yapmadın?
kilometreleri dakika olarak yazabir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…