Öncekinden takıntılıyım ya bu kıyafet konusuna. Taviz vermekten korkuyorum.Kıyamam ya bunlar ilişkilerde yaşanan şeyler, ohoooo benim eşim tam kıskanç karadeniz erkeği(ablasi istediği kadar açık giyinsin onu kiskanmaz buarada).
Ilk zamanlar tayt giyme onu giyme vs biseyler dedi, kavga ettik ben nerde ne giyecegimi bilirim diye. Şimdi tepki gösterdiği kıyafetlerin farkında bile değil, hep öyle kalmıyorlar yani
Kıyamam gerçekten üzülme
ne demek kıyamam hemen bi yumuşama sezdim sendeÖncekinden takıntılıyım ya bu kıyafet konusuna. Taviz vermekten korkuyorum.
Kıyamam kız bi de araya iltifat sıkıştırıyor dün. Belin çok ince. Teyzeler kıskanıyor nazar değmesin diye kapatırsın filan dediAy bak buraya anlatınca bi rahatlık sakinlik geldi. Ben de gaddar davrandım evin önüne geldi çıkmadım filan...Geri adım atmiyim ama çok da sert olmiyim
BABANI ÇİVİLİ İLE HALLEDERİZDe mi ama ilk hafta vücut şaşırsın diye yoğurt kesmiş. Anamın vücudu çok şaşırmış olmalı. Çünkü 3 öğün yoğurt yenen bi ev. Kahvaltıdan başlar akşama kadar. Hatta ara öğünlerde de herkes yoğurt kaşıklar
Ay dünki sesin duymanız lazımdı. Kızım et yok et yumurta yok ben ne yiyecem nası doyacam salata da sınırlı filan dedi. Az daha zorlasam ağlayacak kadın. Babam da odunluk etmiş laf çarpıyormuş işte hep başlıyorsun sonra bi daha bırakıyorsun filan diye... Ona da stres yapıyor dediğine geliyorum gene diyor.
Babamı da furalım bence
dizini sakatlarsın hippo sakın kullanmaYorulmaktan kasıt mesela kaliteli yürüyüş bantlarında bant akıyo ya.. bu bant kısmı eskidi :)) yani hani normal yürüyüş yapmak gibi değil..
artık herkes.. her bir kişiç.. sıkıyönetim ilan ettimben cuma nilişkomdan bildirttim ama kilomu
pazartesi için mi diyosun acaba sen onu
pazartesi sadece listedekiler bildiriyor sanıyorum ama ben yanlış mı biliyorum
başlıycaz
bunu şimdiden kendimize empoze etmeliyizki motive olalım
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hepbirlikte söyleyelim
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hoş geldin enerji kaynağııııYetiştim sonunda
Günaydınnnn
Yoookkk sen ona yine sert ol haddini bilsin ama kafaya takma üzülme, zaten hiç bişey olmamış gibi davranması azcik geri basma belirtisi ama seni bu konuda bi kaç kez daha deneyecek aklında bulunsun. Çocuk gibiler çocuğa karşı nasıl kararlı ama kırmadan davranıyorsan aynı öyle. Geçiyor bu ataklarÖncekinden takıntılıyım ya bu kıyafet konusuna. Taviz vermekten korkuyorum.
Kıyamam kız bi de araya iltifat sıkıştırıyor dün. Belin çok ince. Teyzeler kıskanıyor nazar değmesin diye kapatırsın filan dediAy bak buraya anlatınca bi rahatlık sakinlik geldi. Ben de gaddar davrandım evin önüne geldi çıkmadım filan...Geri adım atmiyim ama çok da sert olmiyim
Yoook bu konuda taviz yok yumuşamam o ayrı. En azından arayınca açayım arada. 5 mesaj yazıyor 1 cevap veriyorum onu yapmayım la ona dedim yazık.ne demek kıyamam hemen bi yumuşama sezdim sende
YUMUŞAMAK YOK
Aynen cnm kullanmıyorum artık o yüzdenBABANI ÇİVİLİ İLE HALLEDERİZ
ANNEYİ DE ŞEFKATLİ KOLLARLA
Annen gelsin bir an önce buraya
dizini sakatlarsın hippo sakın kullanma
artık herkes.. her bir kişiç.. sıkıyönetim ilan ettim
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hepbirlikte söyleyelim
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hoş geldin enerji kaynağıııı
Ben ne zaman şu hesap işini halledersem o zaman gelecek. Burdan açıp şifre vs verecem o da telden girecek. Ay keşke yanında olsaydım kafası karışır şimdi bak gör ortalığı birbirine katacakBABANI ÇİVİLİ İLE HALLEDERİZ
ANNEYİ DE ŞEFKATLİ KOLLARLA
Annen gelsin bir an önce buraya
dizini sakatlarsın hippo sakın kullanma
artık herkes.. her bir kişiç.. sıkıyönetim ilan ettim
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hepbirlikte söyleyelim
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
hoş geldin enerji kaynağıııı
Yaa 110 kiloda çok bastırmış diyetisyen.. yavaş yavaş azaltsınki kadın kaçıp gitmesinDe mi ama ya... Bıraktı zaten bu sondu daha gitmeyecek kesinlikle...
Daha 3. haftadan şok diyeti dayamış. Geçen hafta da çok ödem var demiş nası gideceğini söylememiş. Dukan birası içti 2 gün. Hoop gitti ödem.
Zaten anamın sıkıntısı benim gördüğüm devamlılık yok. İlk birkaç hafta çok iyi. Sonra bi az verince hemen vazgeçiyor. Ondan diyorum buraya gelsin. Ben hep söylüyorum vücudun makina değil her hafta aynı hızda veremez kimse diye... En azından burda sizler de moral olursanız kendine güveni gelir.
Oyy masumum naptın başladın mı if e
Günaydın Mali
Eki Görüntüle 2129664
Günaydın fıstıklar lokumlar
Kaptanım bende öyleyim kaç gündür 5-6 saat uyuyorum puzzle bitirmek adına
Oyy bugün öpücüğümü de aldım daha bana bir şey olmazıstırırım kız
Eki Görüntüle 2129667
Ördekim Günaydın cumaya hazır mısın
Eki Görüntüle 2129668
Günaydın canım harikasın cuma günü yansın buralar
Günaydın hayırlı sabahlar canım
Yarım kase çorba ve ali nazik salata gayet güzel canım
Yaa bende bundan istiyorum çok pahalı mı
Evet güzel sonuçlar göreceğim görmeliyim
Poğaçaya krepe ne kadar var kuzum tamamen hamur işini çıkarsana sıkılır mısın araya sokuyorsun onları
Nare83 cnm monti henüz yapamıyorum cnm ama yapmak için zemin hazırlıyorum:))
Çalışıyorum işyerinde ona biraz zor adapte sağlarım.. Alternatif çok yok maalesef..
çorba candır,afiyet olsun
sıkı diyet yapıp veriyosunda sonra eskiye dönünce kilo almak kaçınılmaz oluyo
ya bu iki öğünü devamlı yapman lazım yada 3 öğün biraz hafif beslenip sporla desteklemelisin
yoksa hep başa sarcan
bencede kopma masumm
İğdenin anası diye al nikiBen ne zaman şu hesap işini halledersem o zaman gelecek. Burdan açıp şifre vs verecem o da telden girecek. Ay keşke yanında olsaydım kafası karışır şimdi bak gör ortalığı birbirine katacak
3 öğün sabah öğle sıkı sağlıklı + akşam çok hafif atlatılsa çok iyi sporla destekle zayıflıyorsunçorba candır,afiyet olsun
sıkı diyet yapıp veriyosunda sonra eskiye dönünce kilo almak kaçınılmaz oluyo
ya bu iki öğünü devamlı yapman lazım yada 3 öğün biraz hafif beslenip sporla desteklemelisin
yoksa hep başa sarcan
iğde bunu kazene bir yazmalısınız özel mesaj olarak sen yazmalısın..Yoook bu konuda taviz yok yumuşamam o ayrı. En azından arayınca açayım arada. 5 mesaj yazıyor 1 cevap veriyorum onu yapmayım la ona dedim yazık.
Miu anamın bi hesabı vardı burda ama mail de şifre de hatırlamıyor. Yeni hesap açıp onla eşleyecez. Hatta takıma da onla yazmıştı. yumurtalıköfte nicki deo ismi geri alma şansımız yok mu ya çok güzeldi o
cnm yulaf kepeginden pogaça ve krep demek istedim
sürekli yumurta yiyemiyorum ben
1.5 yemek kaşıgı kadar krep katınca pogaca, krep gibi tüketiyorum
ya sen kendin açacaksan hesabı onu da bildir bak ıp adresi aynı diye hesaplar kapatılmasın 2. üyelikten..Ben ne zaman şu hesap işini halledersem o zaman gelecek. Burdan açıp şifre vs verecem o da telden girecek. Ay keşke yanında olsaydım kafası karışır şimdi bak gör ortalığı birbirine katacak
Ya miu hamileliğinden bahsederseHeee kızlar feylesof mevzusunu çok açmam anam girince. Malum ana çünkü
Onun harici bi fark olmaz gene rahat olun benle konuşurken. Anam da gırgır şamatacı gacıdır zaten
Yok yav . Bilmiodum. 4 ten 0.5 eksiltcem sandimdi
Heee kızlar feylesof mevzusunu çok açmam anam girince. Malum ana çünkü
Onun harici bi fark olmaz gene rahat olun benle konuşurken. Anam da gırgır şamatacı gacıdır zaten
Sabah 12:00
Domates
Salatalık
Peynir
7 tane Zeytin
1.5 yağda yumurta
1 çay kaşığı Zeytin ezmesi, kahvaltılık sos
Akşam 17:30
1 kase ezogelin
Bezelyeli patatesli et vardı ama sadece etleri yedim
Ara 19:00
1 kase pulbiberli yoğurt
2 lt su
1 fincan türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
Gece de yeşil çay tarçınlı çay içerim çünkü uyumayacağım
20 dk koşu 3 km hızlı tempo yürüyüş, normal yürüyüş totalde 5 km yürüyüş
Etiketleme yapmayı yine unutmuşum tekrar paylaşayım dedim
@MiuLego @Lunyabegum75 @elfkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?