Kız gerçek değil dimi. AnnaaaammmYa miu hamileliğinden bahsederse
Ya miu hamileliğinden bahsederse
Babası MiulegoKız gerçek değil dimi. Annaaaammm
ben bilmiyorumKızlar hibisküs diyorsunuz ya. Diğer adı nar çiçeği mi acaba? Bir de ne işe yarıyor.
Evde vardı yapayım
Bayramda da baklava yiyebilir miyiz diye sorduklarında b.k yiyin demiş.. karataycılar :)) size sesleniyorum :))
ben neden babası oluyorum ya babası iğde.. baba olup hamile kalan ilk insanBabası MiulegoSanal hamilelik
Yakında Miulego da bize diyecek
Şu alışma evresinde sabretsen harbiden devamı geliyor sende.
canım sabah başlıyorum aama akşam bitiyor eve girince igdem
aayrıca annenin diyetisyeni ne illginç ya kesmiş proyu
heleki yogurt diyette can damarıdır
cnm yulaf kepeginden pogaça ve krep demek istedim
sürekli yumurta yiyemiyorum ben
1.5 yemek kaşıgı kadar krep katınca pogaca, krep gibi tüketiyorum
çalışırken monti zor bende yapamıyorum neslihan
ne çıkarsa uygunlardan yiyorum
pilav, makarna, mantı, börek hiç yemiyorum
begüm hedefe gelsem bi bu ifin korumaıs çok kolay
haftada 2 gün aç kal koruyorsun tabiki hunharca yemeyeceksin
amaa ben bi hedefe gelemiyorum ki
canım işte şartlardan dolayı gelemeidn biliyorsun
yoksa hep gelmek istiyorum
Heyyym ben de eski hesabıma ulaşamamış yeni hesap açmıştım. Sonra yönetime yazdım eşlediler ikisini... O zaman açmadan yazayım ben biiğde bunu kazene bir yazmalısınız özel mesaj olarak sen yazmalısın..
tanıdığımın hesabı var kullanıcı adı : ... idi ama şifresini de mail adresini de hatırlamıyoruz.. yeni hesap açsak o eski hesapla eşleme yapıyormusunuz diye.. çünkü bir de 2. üyelik diye banlayabilir haberi olsun
Kadın ne diyorsa doktorlar hep ayağa kalktı dava açtı, tazminat davası şu bu bilmem ne..karatayı bile bıktırdılar ya lan
Yok demez o kızzzYakında Miulego da bize diyecek
ben neden babası oluyorum ya babası iğde.. baba olup hamile kalan ilk insan
demediğim ne malumYakında Miulego da bize diyecek
Heyyym ben de eski hesabıma ulaşamamış yeni hesap açmıştım. Sonra yönetime yazdım eşlediler ikisini... O zaman açmadan yazayım ben bi
Yok demez o kızzz
7. takım evimiz iğdeee babamız
Gene mi hamilelik. Düşünce gücüyle hamile kalan ilk insan olabilirim. Ayrıca benden baba olmaz anayım ben anaaaaaaaaaaaa
canım menülerini günlük yazmalısın.. bu şekilde menüleri yorumlasak da faydası olmaz ki.. tavsiye edeceğimiz şeyi ertesi güne yapamayacaksın çünkü.. 2 günde de sabah sandviç var? tb ekmek değil mi beyaz değil?
akşam öğün saatin çok geç erkene alma imkanın yok mu? akşam öğünü geç ise ve kahvaltıda karbonhidrat alınmışsa akşam öğününde tamamen karşıyım ekmek yenilmesine. ekmeksiz de gayet doyulabilir çünkü..
Dersin yani anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?