YumurtalıkofteYoook bu konuda taviz yok yumuşamam o ayrı. En azından arayınca açayım arada. 5 mesaj yazıyor 1 cevap veriyorum onu yapmayım la ona dedim yazık.
Miu anamın bi hesabı vardı burda ama mail de şifre de hatırlamıyor. Yeni hesap açıp onla eşleyecez. Hatta takıma da onla yazmıştı. yumurtalıköfte nicki deo ismi geri alma şansımız yok mu ya çok güzeldi o
46 yaşında. Valla ben genelde emoş diyorum siz ne derseniz deyin ona fark etmezO kadar spor yapıyorum hiç tebrik yok
Kendi rekorumu astigimi geç nerdeyse herkesi geçtimiğde hariç
Yaşı kaç canım ne dememiz lazım
Heeeeeeeee aynen de o. pc başında oturttu ilk gün yaz kızım dedi o söyledi ben yazdıydım. Zaten birkaç kez yazdı bıraktı. Hemen de bulmuş
igdedali buldum ananıcıgını kız
canım şöyle aslında.. gece uyuduğun saat 1-2 gibi ise 19:40 çok geç değil.. ama belli ki ara öğün eklemen gerekiyor.. bu ne olabilir.. mesela 1 süt 1 minik muz.. 1 süt birkaç çiğ kuruyemiş..
biraz yoğurt tarçoın ve bir meyve karışımı.. sütlü nescafe ve yanına hurma vs gibi.. yani eve gidince açlıktan elin ayağın boşalmış olmamalı..
böyle deneyelim mi bi:)
Yaaaaa hahjajajjajajja
46 yaşında. Valla ben genelde emoş diyorum siz ne derseniz deyin ona fark etmez
Heeeeeeeee aynen de o. pc başında oturttu ilk gün yaz kızım dedi o söyledi ben yazdıydım. Zaten birkaç kez yazdı bıraktı. Hemen de bulmuş
Ekranı kaydettim bile :)) Deneyeceğim.. Bklm bugün..
Ya birşeye pot mu kırdım ki??? Anlayamadım:?
hım ben sandım şirkette yemek çıkıyor
ozman monti yaparsın ama hergünn evden yemek taşıman laızm canım
if diyetide şöyleki aralıklı oruç diyeti diyede geçiyor
ben günün 8 saati yiyip sabah 6 dan öglen 2 ye kadar sonra aç kalıyorum
yani benimki baya hunilik bir diyet aslında ama güzel yag yaktırıyor ve zayıflatıyor canım
Sağol kuzum. İçeyim bari şu regl ödemleri gitsin.O da doğru. Gerçi ben sadece açacam anam gene Urfadan girecek onu görürler herhalde ama yazayım gene de.
İyice azıtıyorlardı
sidelya çok güzel ödem atıyor kuzum. Hatta benim ödemler için en çok faydasını gördüğüm çay diyebilirim. Demlerken karanfl veya kabuk tarçın ya da limon kabuğu filan eklersen aroması da güzel oluyor. Yalnız biraz ekşidir. Ausun kulakları çınlasın pek sever çokça da içerdi hbisküsü
canım eflal ban yeni ceza aldı
biz öyle olanlara maphusta diyoruz :) giremiyorya takıma
Gerçekten mi abooo spor yapmicam sadece yürüycem demiştim, eliptige vurayım kırbacı o zamanhepfitle çekişiyosunuz ikinizide aşırı çok tebrik ediyorum
böyle devam edene süpriz hediyemi biliyosun demi,o zaman telafi edicem merak etme
Ayyy ıgde ben de çok seviyorum ekşi ekşiO da doğru. Gerçi ben sadece açacam anam gene Urfadan girecek onu görürler herhalde ama yazayım gene de.
İyice azıtıyorlardı
sidelya çok güzel ödem atıyor kuzum. Hatta benim ödemler için en çok faydasını gördüğüm çay diyebilirim. Demlerken karanfl veya kabuk tarçın ya da limon kabuğu filan eklersen aroması da güzel oluyor. Yalnız biraz ekşidir. Ausun kulakları çınlasın pek sever çokça da içerdi hbisküsü
ben de sizi canım. buralardayım artık inşallah.Seerrryii. Hep buralarda ol. Tıpkı eski gunlerdeki gbi .özlemişim seni
Ben bi kez ne diyo bunlar diye bakım dedim beyin devrelerim yandiAyy müge anlıya takıldımhastaneden çalınan bebeği 24 yıl sonra buldular..
Bana yime dedi miuEvdeyken benimde aklım karışmıyor değil ama nesfit süt iyi kesiyor beni meyvelisi özellikle
igdedali ben de buldum ananı
Ama seni izlemiyor kendi kızını değil copkızını izliyor
Benim kız yürüyüşteyken kendini kaybediyor yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?