hayriş yagggggggggggggg
anaa hep kusmuşlar. Yazın da yediydim bir iki kez. İlkinde sade balık üstüne yumurta kırmıştım saf pro ama çok beğenmemiştim. Artık gurmeleşmeye başladım baharatlar soğan filan ekliyorum. Cidden müthiş oluyor. Rokayla dibini sıyırdım sabahciddi olamazsın
Rokayla dibini mi sıyırdınanaa hep kusmuşlar. Yazın da yediydim bir iki kez. İlkinde sade balık üstüne yumurta kırmıştım saf pro ama çok beğenmemiştim. Artık gurmeleşmeye başladım baharatlar soğan filan ekliyorum. Cidden müthiş oluyor. Rokayla dibini sıyırdım sabah
ooo triiiiiiiippppppppppppppppppppp
sen anca onun anasını bul
bana bi selam verme
elini ayağını öpem ben ne b.k yemişem bilmiyemmmmmmm
ahanda dogru yolu bulmuşam burdayammm
vur kırbacı vurrr
ya ahhahahaha mapustasın üşüyon mu falan yazmıştımAy kim demiş eflal hapiste diye kaçırmışım
lan yanlış bişeymi yazdım dedim böyle çıldırınca
Gerçekten öğle öğününden önce süper oldu iştah kalmadianaa hep kusmuşlar. Yazın da yediydim bir iki kez. İlkinde sade balık üstüne yumurta kırmıştım saf pro ama çok beğenmemiştim. Artık gurmeleşmeye başladım baharatlar soğan filan ekliyorum. Cidden müthiş oluyor. Rokayla dibini sıyırdım sabah
tamam abartmadan tb gevreklerden al da ye1 sefer bi paket bitene kadar yesem, çok sıkıldım miu canım kahvaltı yapmak istemiyor
Heee gayet de oldu yani ne var saat zabaan 7 siyse. Kime göre erken neye göre erkenRokayla dibini mi sıyırdın
Roka ekmek vazifesi gördü he mi?
ha gayret hippoşum mezuniyet için değer beKızlar bugün de ayran detoksu yapıcam bakalım ama wc sıkıntı oldu.. çıkacak bişi kalmadı zaar
Ben sana vuracağım sen bana neden vuruyorsun
Kırbaç mı vurayım ,aklıma başka kırbaç geldi tövbe bismillah
anaa hep kusmuşlar. Yazın da yediydim bir iki kez. İlkinde sade balık üstüne yumurta kırmıştım saf pro ama çok beğenmemiştim. Artık gurmeleşmeye başladım baharatlar soğan filan ekliyorum. Cidden müthiş oluyor. Rokayla dibini sıyırdım sabah
Bundan sonra haftada 1 yapacam unutmuştum hep salatama ekliyordum. Kahvaltıda daha iyi oluyor ımm nefisbalık ve yumurtahele ki ton balığı
Kız sen tam armutsun :))Bugün tartıya çıkmadım WC yoktu çünkü.
Ama ölçü aldım. 81-68-99 ölçülerim. Ne Güzel de aşağı doğru yayılıyorum dimi.
matematik61 hippotalamus
Ona bakılırsa ramazanda gecenin bir yarısı hamurişi de yeniliyor değil mi?Heee gayet de oldu yani ne var saat zabaan 7 siyse. Kime göre erken neye göre erken
Değmez mi? Gel sana kep verelim dediler istemedim miuha gayret hippoşum mezuniyet için değer be
Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Gecen hafta : 123
Bu hafta 120
Fark: 3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?