Armutun âlâsıyımKız sen tam armutsun :))
Armut mu?İyi armut olma amaArmutun âlâsıyım
Sanırım ben bu armut halimi sevmiyorum ya zayiflayinca da beğenmiyorum kendimi
Canım ben bir yerde okumuştum ama emin değilim,yumurtayla balığı aynı anda yenilmemeli diye okumuştumBen de çıkıp bi hava alayım. Yürüyüş yapayım bi saat... O değil de iyice işe taşınmışım spor ayakkabım vardı. Şimdi terlerim diye don atlet de getirmeye başladım. burda uyusam kira derdinden kurtulurum
Öğlen yemeyecem gibi duruyor. siz daha alay edin balıklı omlet candır cann
Popo kaslarımla döverim sizi
Banu karbon kafası mı bu bacımdünde birisi karalahana melemen yemişti kimdi ?
bende karalahanayı mememe batırarak yeidm okudum hatta
Hee benim. La gene o zaman 80 kiloyla geldim. 61 e düştüm izne ayrıldıydım bi daha da gelememiştim. Bütün emeğim çöp olmuştu. Ama deli yürürdüm ha. Ev lojmanın karşısındaydı. Lojmanda da yürüyüş parkuru vardı. 15-20 tur atardım anam balkondan bağırırdı eve geeeeeeeeeeeeeeeeel gebereceeeeeeeeeeen diye
AY gelmeden heyecanlandık gelince buralar şenlenecek kesin
trend topik oldu ablanın profliii
Pro zehirlenmesi mi acep neden demişler. Ama çoh güzel zararını da görmedim bi deneyeyim bana bişey olmazsa siz de yynCanım ben bir yerde okumuştum ama emin değilim,yumurtayla balığı aynı anda yenilmemeli diye okumuştum
Banu karbon kafası mı bu bacım
Ay bu banuyu çok sevdim hahahahaha
Nasıl bir fantezidir ya karalahanayı memesine batırıp nasıl yesin agahahahahha
Ben taze balık seviyorum ,konserve balık sevmiyorumPro zehirlenmesi mi acep neden demişler. Ama çoh güzel zararını da görmedim bi deneyeyim bana bişey olmazsa siz de yyn
Ksşnlikle yürüyüş harici spor yapmalısın sidoş.. leslie jillian eliptik ip va gibiBugün tartıya çıkmadım WC yoktu çünkü.
Ama ölçü aldım. 81-68-99 ölçülerim. Ne Güzel de aşağı doğru yayılıyorum dimi.
matematik61 hippotalamus
Senle çok ayro dünyaların insanıyız. AyrılalımBundan sonra haftada 1 yapacam unutmuştum hep salatama ekliyordum. Kahvaltıda daha iyi oluyor ımm nefis
Dimi ama işte bu beeeeDeğmez mi? Gel sana kep verelim dediler istemedim miuBen yenisini alırım dedim
Kahvaltıda yemekOna bakılırsa ramazanda gecenin bir yarısı hamurişi de yeniliyor değil mi?
Benim canım da sabahları çoğu zaman kahvaltılık istemez ,çayın yanına akşamdan zeytinyağlı pırasa,fasulye,karnıyarık türlü,ıspanak falan varsa ondan yerim
Hee benim. La gene o zaman 80 kiloyla geldim. 61 e düştüm izne ayrıldıydım bi daha da gelememiştim. Bütün emeğim çöp olmuştu. Ama deli yürürdüm ha. Ev lojmanın karşısındaydı. Lojmanda da yürüyüş parkuru vardı. 15-20 tur atardım anam balkondan bağırırdı eve geeeeeeeeeeeeeeeeel gebereceeeeeeeeeeen diye
Kahvaltıyı biraz geç yapınca kahvaltı,öğle ikisi bir arada oluyorKahvaltıda yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?