Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay karalahana ile memesini yiyeni bulamaıdm ama
bana yazılan mesajları buldum
cevap vereyim..

canım , ev yemegi yiyorsun yani ne güzel
ögretmensin neeee güzel YA VALLA ZOR AMA BAYAN İÇİN ÇOK UYGUN MESLEK

AY DEGİŞİKMİŞ KAHVE ŞERİM
SNEİN KAHVE TUTKUNU BİLİYOURM ÖNCEDEN BERİDİR ..
BENDE SEVİYORUM DEGİŞİK KAHVELERİ

LUNYAA CNAIM BEN AKŞAM YEMİYORUM EVET YANİ YEMEMEK İSTİYORUM PLANLADIGIM GİBİ GİTMİYOR
ONDAN DOLAYIDA ÖGLEN SAGLAM YİYORUM
BENDE BAKLİYAT ÇOK YEMEK İSTEMİYORUM AMA İŞ YERİNDEDE KIŞIN ÇIKIYOR HAFTADA 1 KEZ KESİNN

YUMURTAYIDA TOK TUTSUN DİYE YİYORUM MECBUREN , İKİ DİLİM PEYNİRDE YEİRM YANINDA GENELDE

TURŞU ÇOK CANIM ÇEKTİ 1 TANE YEDİM MİNİK IMM BAŞKA BU KADAR
DÜN GÖZÜMDEN KAÇMIŞ CANIM MENÜMÜ YORUMLAMIŞSIN TEŞEKÜRLER

COPS LOOK AÇIK KALMIŞ SON ANDA FARK ETTİM

Ksşnlikle yürüyüş harici spor yapmalısın sidoş.. leslie jillian eliptik ip va gibi
Noldu kız popomu mu beğenmedin
Leslie ve ip yapıyorum bu hafta canım.jilliana da cumadan itibaren başlayacağım.Daha önce yapmıştım vücudum şekle girdi ama popom hiç küçülmemisti. O zaman 104tü ölçüsü

Senin memikler de küçük beybi

Ya deme oyle moralini bozmak icin demedim.Senin bolgesel calisman lazim.Belin gayet ince çünkü. Benim asla ulasamayacagim bi incelik o mesela
Zaten belim için hiç birşey yapmıyorum. Leslie bacak ve popoyu çalıştırdığı için onu tercih ediyorum. Başladığımdan beri 5 cm gitmiş zaten.
Ama ben ne kadar ugraşsam da kum saati görünümüne sahip olamam sizin gibi. Çünkü olmayanı da olduramıyorum malesef.

Bana yime dedi miu ben de nesfit yiceeeemmm
İspikçi hemen vurgulama
hayırrrrrrrrrrrrrnilişkoya da kızıyorum hatta birdaha almıcam diye söz vermişti nehirnil111
Kaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum ben eti form da beyaz peynirle tok tutuyor
Ooo çok süslenmişsin bu sefer
nehirnil111 süt mü içiyon sen oyy

Sütümü içtim mali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…