Heee tmm öğle yemeği diyelim, arada bende de oluyorKahvaltıyı biraz geç yapınca kahvaltı,öğle ikisi bir arada oluyorHer zaman değil bu dediğim ,canım birşey yemek istemediğinde
Kim önde o mu ben mi
Gerçekten mi abooo spor yapmicam sadece yürüycem demiştim, eliptige vurayım kırbacı o zaman
Anam baya yayiliyon kizBugün tartıya çıkmadım WC yoktu çünkü.
Ama ölçü aldım. 81-68-99 ölçülerim. Ne Güzel de aşağı doğru yayılıyorum dimi.
matematik61 hippotalamus
Vayyy süper
işpikçi
Öğretmenim evliyim iki çocuğum var.. 7 ve 3 yaş.. 32 yaşındayımyemek getiriyoruz biz köydeyiz ilçeden bir bayana yaptırıyoruz.. bu arada sınıf ogretmeniyim.
Aminnn coookkkkk amiinnnnnn
Öptün muben şok
Canım aslında günlük sağlıklı yemekler geliyor ama bugunki menü böyle.olunca evden getirdimama kahvaltı her daim evden..
Delisin biliyorsun değil mi
Aynen ya şöyle duvara çarpıp geri gelmesini istiyorsun ama
evet canım ikinci günüm çok zorladı yine. bişiler atıştırdım akşam yemeginden önce. ama günü kapadım.
tavuk yedigim için yine ellerimde karıncalanma var, epeydir yemeyince biçeşit alerjim oldugunu unutmuştum :))
ama kızım iki gündür yemek yiyor. çok şükür..
bulletproof kahve, hindistan cevizi yagı ve filtre kahvenin blender ile çekilip köpüksü hale getirilmesi ile yapılıyor. tereyagı da kullanılıyormuş bir gün onu da denicem
yag yakımına yardımcı oldugunu ve tok tuttugunu okudum
denemek istedim. bilyorsun benim diyet anlayışımda yaglar değil karbonhidratlar daha zararlı. elimden geldiğince ekmek azalacak ve biticek zamanla.
salatamı da bol z yaglı yiyorum. yagımız soguk sıkım ve olabildiğince saglıklı köy yagı.
Oh, ohh ohh ohh, maşallah maşallah, sabah ollala, öğlen ollala, akşam ollala.. su miss, spor miiisss
Tüm alkışlar sana
Kahvaltı yokgerisi güzelde acaba telefondan mi anlayamadım tabaktaki salam mi?
Birde ek süt içilmişti kakaolu
Yumurta yerine fazladan 1 dlm peynir yenilebilir. Kahvaltı güzel, öğlen etli nohut karbon olmuşturşu yok akşam nirdee?? Tabi ki yok, neden hepsini öğlen yemişsin
Harika tahin pekmezbir lokma yedinde ne oldu makbuşş?? Mutluluğun formülünü buldu mu?? harika kekde var su da yazılmamış
Olmamış makbuş olmamış
Kara lahanayı nasıl yedin? Pek çiğ yenilecek gibi degilgüzelim mis gibi salı gelmiş ama karbon gitmemiş listeye kuru fasulye taht kurmuş öğlen fazla, yarısı akşama ayrılabilir di. Su spor var bu güzel.
Sabah yoklisten beni tatmin etmiyor. Eksik. Bir öğün var sadece
Olmamış olmamış
Kavurma ne kavurması?
Ekmek var+ pilav var
Su da az
Bu liste ile mi açsınn
Sabah geçonun dışında güzel canım. Şu güzel spor güzel
Detoks esraya saygılarsonucu bekliyoruuuu
Sabah guzel ama öğlen yok gibi. Menü güzel, su ve sporda var miss gibi
Noldu kız popomu mu beğenmedinKsşnlikle yürüyüş harici spor yapmalısın sidoş.. leslie jillian eliptik ip va gibi
Senin memikler de küçük beybiNoldu kız popomu mu beğenmedin
Leslie ve ip yapıyorum bu hafta canım.jilliana da cumadan itibaren başlayacağım.Daha önce yapmıştım vücudum şekle girdi ama popom hiç küçülmemisti. O zaman 104tü ölçüsü
Niye öyle diyorsunuz ya. Moralimi bozdunuz şimdiAnam baya yayiliyon kiz
Vayyy süper
Yeterince gömmedin miSenin memikler de küçük beybi
Niye öyle diyorsunuz ya. Moralimi bozdunuz şimdi
Ya deme oyle moralini bozmak icin demedim.Senin bolgesel calisman lazim.Belin gayet ince çünkü. Benim asla ulasamayacagim bi incelik o meselaYeterince gömmedin mi
Sen elmaydın kum saatine geçtin
Heee elmaydim dimiSen elmaydın kum saatine geçtin
Zaten belim için hiç birşey yapmıyorum. Leslie bacak ve popoyu çalıştırdığı için onu tercih ediyorum. Başladığımdan beri 5 cm gitmiş zaten.Ya deme oyle moralini bozmak icin demedim.Senin bolgesel calisman lazim.Belin gayet ince çünkü. Benim asla ulasamayacagim bi incelik o mesela
İspikçi hemen vurgulamaBana yime dedi miuben de nesfit yiceeeemmm
Kaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum ben
Ooo çok süslenmişsin bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?