- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Alt taraf bi 5 cm daha gitse yeterli olabilir bence. Su stepper benim aklima yatti hem sikilastiriyomus da almayi dusunuyorun cunku spor icin salona fln imkanim yok hicZaten belim için hiç birşey yapmıyorum. Leslie bacak ve popoyu çalıştırdığı için onu tercih ediyorum. Başladığımdan beri 5 cm gitmiş zaten.
Ama ben ne kadar ugraşsam da kum saati görünümüne sahip olamam sizin gibi. Çünkü olmayanı da olduramıyorum malesef.
Leslie çok severim bende öyle erimiştim cidden yeniden yapmaya başlıyorum sadece zaman sıkıntım oluyor onda ama çok iyiZaten belim için hiç birşey yapmıyorum. Leslie bacak ve popoyu çalıştırdığı için onu tercih ediyorum. Başladığımdan beri 5 cm gitmiş zaten.
Ama ben ne kadar ugraşsam da kum saati görünümüne sahip olamam sizin gibi. Çünkü olmayanı da olduramıyorum malesef.
Afiyet olsunİspikçi hemen vurgulama
Kaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum beneti form da beyaz peynirle tok tutuyor
Ooo çok süslenmişsin bu sefer
Sütümü içtim mali
Leslie gibi geldi ama tabi onda izlemen gereken birşey olmuyor. Ben de sevdim aslında.Alt taraf bi 5 cm daha gitse yeterli olabilir bence. Su stepper benim aklima yatti hem sikilastiriyomus da almayi dusunuyorun cunku spor icin salona fln imkanim yok hic
Allah seni fit etsin masummm. Nasil okudun kiz lahanayi memeye basmak nedir ya:))ana karalahana yı memesine basıp yiyen bizim füsunmuş yawsuspushanimcim
Aynı sayılırızHeee elmaydim dimi
Simdi 93-75-95
maşallah de poponu çimdikle kız şeri
Kizlar cagilligime verin.Anam baya yayiliyon kiz
Vayyy süper
Canım dün ayrı 15 dk daha egzersiz yapmıştım etiketledim ama fark etmedin galibaEki Görüntüle 2129751
@Esra_4378
hepfit
hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
@Pamukseker19
arden32
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
@vorones
bu bahaneyle sporlarımızı kontrol edelim kızlar
Allah seni fit etsin masummm. Nasil okudun kiz lahanayi memeye basmak nedir ya:))
Füsun kim bu arada
Tartı nasıl? Çok mu yedin? Azsa üzülme be minnoş kilon var
Benimki doğru kuzucum, eline koluna sağlıkEki Görüntüle 2129751
@Esra_4378
hepfit
hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
@Pamukseker19
arden32
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
@vorones
bu bahaneyle sporlarımızı kontrol edelim kızlar
Ben de izni kaptım kiİspikçi hemen vurgulama
Kaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum beneti form da beyaz peynirle tok tutuyor
Ooo çok süslenmişsin bu sefer
Sütümü içtim mali
Ay ton balıkla yumurta aynı ogun deAy çok saçma bir öğün yaptım saçma saatte, ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Saat 11.30
Bir (konserve)ton balığı pul biberli
3 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
3 zeytin
1 yumurta
1 kalık yoğurt
(Yumurtayı yiyemedim ya çok aşırı pro oldu gibime geldi)
Kuzu samimi olduğun biriyse kahveyle kapatamaz mısın?Ya misafirliğe çağırıldım.. gitmek istemiyorum .. iki kere aradılar illa gel diyehala gitmedim.. bakalım geç gidicem ki ikram faslı bitsin
Sağol şekerim gel beraber olsunAfiyet olsun
Ben de izni kaptım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?