nasıl patates yedin fılavır? kaçta yedin? neden yedin çok mu acıktın?
Eki Görüntüle 2129751
Esra_4378
hepfit
hippotalamus
@tevafuk55
@Floweroflife
@Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
@Konyakk
@malahit
vorones
bu bahaneyle sporlarımızı kontrol edelim kızlar
ya ben poponun küçülmesinden yana değilim.. basenler küçülsün popo dik ve dolgun olsun:)Noldu kız popomu mu beğenmedin
Leslie ve ip yapıyorum bu hafta canım.jilliana da cumadan itibaren başlayacağım.Daha önce yapmıştım vücudum şekle girdi ama popom hiç küçülmemisti. O zaman 104tü ölçüsü
kız füsun kim yaana karalahana yı memesine basıp yiyen bizim füsunmuş yawsuspushanimcim
harikasın kuzucummmmmmm öğle arasını bile boş geçmeyen esmer güzelim benimYürüdüm karnım da tok. Karada ölüm yok bana
illa ki paket gıda olacak yani he nilKaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum beneti form da beyaz peynirle tok tutuyor
kesinlikle.. d vitamini almanın en güzel yolu.. güneşten kaçmamak lazım.. yeterli güneş her zaman faydalıdır.. fazlası zarar..D vitamini için UVB ışınları gelmeye başlamış. Fırsat buldukça öğlenleri 20 30 dk güneşlenin kızlar
Allah seni fit etsin masummm. Nasil okudun kiz lahanayi memeye basmak nedir ya:))
Füsun kim bu arada
spor olmuş işte :)çimdikledim ama çok büyük oldugu için bi on dk sürdü
ay o nasıl öğün öyle hakkaten fılavırım çok akrışmış herşey birbirine.. yeşillik nerdeAy çok saçma bir öğün yaptım saçma saatte, ne yiyeceğimi şaşırdım artık
Saat 11.30
Bir (konserve)ton balığı pul biberli
3 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
3 zeytin
1 yumurta
1 kalık yoğurt
(Yumurtayı yiyemedim ya çok aşırı pro oldu gibime geldi)
Ya misafirliğe çağırıldım.. gitmek istemiyorum .. iki kere aradılar illa gel diyehala gitmedim.. bakalım geç gidicem ki ikram faslı bitsin
melek kilo nasıl kuzum? eksi durumu nedir? kilon hakkında beni bilgilendirir misin?Anca leslie yapablyorm kuzm kuck bebegm var çıkamıyorum
4 5 mil yapmaya calisirm inşaAllah
Yiyelim karilari
Gitmemek için direniyorum.. hala gitmedim.. bebek uyuyo . O uyanana kadar ikram faslı biterspor olmuş işte :)
ay o nasıl öğün öyle hakkaten fılavırım çok akrışmış herşey birbirine.. yeşillik nerde
orucum de gidersen
Bunun için de jillian diyorsun. Tamamdır. Ben de istiyordum zatenya ben poponun küçülmesinden yana değilim.. basenler küçülsün popo dik ve dolgun olsun:)
bencede böyle olsunya ben poponun küçülmesinden yana değilim.. basenler küçülsün popo dik ve dolgun olsun:)
kız füsun kim yanisa olmasın o
sıra size de gelebilir her anUla sen bizim geçmiş gitmis menulerimizi önümüze serip dövecen mi
@Storm- kuzu kaciriyon bizi yiyeceklermis, kucucuk kiz bize kari dedi
bence hiç gitmeeeeeeeeeeeeGitmemek için direniyorum.. hala gitmedim.. bebek uyuyo . O uyanana kadar ikram faslı biter
Bunun için de jillian diyorsun. Tamamdır. Ben de istiyordum zaten
Niyetim oydu.. 2 kere aradılar mutkaka gel diye.. çok yakın bide.. bende dedim geç gidim ikram bitsin
bence hiç gitmeeeeeeeeeeee
evet kuzucum jillian çoook iyi gelir. beden olarak epey inceltiyor. sıkılaştırması muhteşem
Ben de bi baslasamevet kuzucum jillian çoook iyi gelir. beden olarak epey inceltiyor. sıkılaştırması muhteşem
Niyetim oydu.. 2 kere aradılar mutkaka gel diye.. çok yakın bide.. bende dedim geç gidim ikram bitsin
tam zamanı aslında Berna.. korumaya geçtin.. kilon ideal.. sıkılaşmak için tam yeri ve zamanı.. süresi 30 dk sadece aslındaBen de bi baslasam
Biliyorum canım agirlik alip baslayacam inşallah niyetim o da bi denk gelemedim.evim de malum bos kalmiyo obi haftasonu bile evde esimle cocugumla kalamadim henuz.bu haftadan umutluydum o da gitti.
tam zamanı aslında Berna.. korumaya geçtin.. kilon ideal.. sıkılaşmak için tam yeri ve zamanı.. süresi 30 dk sadece aslında
Sana tabak ayırmıştır onlarNiyetim oydu.. 2 kere aradılar mutkaka gel diye.. çok yakın bide.. bende dedim geç gidim ikram bitsin
oy yerim onun parmaklarınıııııııYa bu arada oglum yemek yerken agzindaki bitmisse ve ben hala ona yeni kasigi uzatmadiysamaha boyle yapiyo parmakları
ya hakkaten ne zaman boş kalacak Berna? neden hep sende birileri var? bebek için mi? neden?Biliyorum canım agirlik alip baslayacam inşallah niyetim o da bi denk gelemedim.evim de malum bos kalmiyo obi haftasonu bile evde esimle cocugumla kalamadim henuz.bu haftadan umutluydum o da gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?