Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya ben poponun küçülmesinden yana değilim.. basenler küçülsün popo dik ve dolgun olsun:)

Yürüdüm karnım da tok. Karada ölüm yok bana
harikasın kuzucummmmmmm öğle arasını bile boş geçmeyen esmer güzelim benim
Kaptanım çok mu zararlı ama inan acayip tok tutuyor yoksa daha zararlı şeylere saldırıyorum hem eti form için söz vermiştim diye hatırlıyorum ben eti form da beyaz peynirle tok tutuyor
illa ki paket gıda olacak yani he nil
D vitamini için UVB ışınları gelmeye başlamış. Fırsat buldukça öğlenleri 20 30 dk güneşlenin kızlar
kesinlikle.. d vitamini almanın en güzel yolu.. güneşten kaçmamak lazım.. yeterli güneş her zaman faydalıdır.. fazlası zarar..

AMA güneşe çıkarken güneş kremi sürmeden çıkılmalı
Allah seni fit etsin masummm. Nasil okudun kiz lahanayi memeye basmak nedir ya:))
Füsun kim bu arada

seni füsun sanıyor

çimdikledim ama çok büyük oldugu için bi on dk sürdü
spor olmuş işte :)
ay o nasıl öğün öyle hakkaten fılavırım çok akrışmış herşey birbirine.. yeşillik nerde
Ya misafirliğe çağırıldım.. gitmek istemiyorum .. iki kere aradılar illa gel diye hala gitmedim.. bakalım geç gidicem ki ikram faslı bitsin

orucum de gidersen

@Storm- kuzu kaciriyon bizi yiyeceklermis, kucucuk kiz bize kari dedi

Gitmemek için direniyorum.. hala gitmedim.. bebek uyuyo . O uyanana kadar ikram faslı biter
bence hiç gitmeeeeeeeeeeee
Bunun için de jillian diyorsun. Tamamdır. Ben de istiyordum zaten

evet kuzucum jillian çoook iyi gelir. beden olarak epey inceltiyor. sıkılaştırması muhteşem

tam zamanı aslında Berna.. korumaya geçtin.. kilon ideal.. sıkılaşmak için tam yeri ve zamanı.. süresi 30 dk sadece aslında
Biliyorum canım agirlik alip baslayacam inşallah niyetim o da bi denk gelemedim.evim de malum bos kalmiyo obi haftasonu bile evde esimle cocugumla kalamadim henuz.bu haftadan umutluydum o da gitti.

Biliyorum canım agirlik alip baslayacam inşallah niyetim o da bi denk gelemedim.evim de malum bos kalmiyo obi haftasonu bile evde esimle cocugumla kalamadim henuz.bu haftadan umutluydum o da gitti.
ya hakkaten ne zaman boş kalacak Berna? neden hep sende birileri var? bebek için mi? neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…