Yirim o parmakları artize bak heleYa bu arada oglum yemek yerken agzindaki bitmisse ve ben hala ona yeni kasigi uzatmadiysamaha boyle yapiyo parmakları
Yedim gittim derim cnmSana tabak ayırmıştır onlar
Aynen yaa neden?? Valla berna ben olsam tornistan kaçardım.. keşke gitmeseydin oraya..ya hakkaten ne zaman boş kalacak Berna? neden hep sende birileri var? bebek için mi? neden?
Haha mezun olup gomecektin demiiYedim gittim derim cnmoff valla stres oldum.. bi ev oturmasına gitmemek için bu kadar uğraşacağıma hayatta inanmazdım.. keşke haftaya olaydı
Berna beraber başlayalım mı kuzum. ? Eşlik ederiz birbirimizeBiliyorum canım agirlik alip baslayacam inşallah niyetim o da bi denk gelemedim.evim de malum bos kalmiyo obi haftasonu bile evde esimle cocugumla kalamadim henuz.bu haftadan umutluydum o da gitti.
Yerim seni miu.. bence üstündeki ağırlığın sebebi bellivur kendini dağlara kızım miu
Hâlâ söylüyor musun bunu senkaptan da bulamadım zaten
Çok yemedim minnak toplardan 4 tane yedim ama olmadaydı iyi olurdu, çok aç kalınca saldırdım herşeyeTartı nasıl? Çok mu yedin? Azsa üzülme be minnoş kilon var
Sana kaptanım diyebilir miyim? Adın bile tam kaptan adı ♡♡♡
Çok değilmiş Ya, sadece saat erken olsaydı iyiydiÇok yemedim minnak toplardan 4 tane yedim ama olmadaydı iyi olurdu, çok aç kalınca saldırdım herşeye
Yedim bile, ne yedim nasıl y dşm bilmiyorum niye böyle olduAy ton balıkla yumurta aynı ogun deyeme zaten yumurtayı
Beni de alsanavur kendini dağlara kızım miu
NayırSana kaptanım diyebilir miyim? Adın bile tam kaptan adı ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?