Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızma dövme kaptanım lifli yulaflı gıdalar diye şey ettim di

Çok değilmiş Ya, sadece saat erken olsaydı iyiydi
Ya sorma çok muzdaribim bu konuda. Öğlen 13.40 yemek ara 1 bardak süt sonra 10.20 ye kadar yemek bekle, öldğm açlıktan, o saatte yemek yenir mi hiç!! Aç bekleyince saldırdım ona buna soyana kadar yedim patates de kaçtı arada gözüm dönmüştü

Oyyy kuzum saatler çok fena neyse geçici bi süreç allahtan

ya hakkaten ne zaman boş kalacak Berna? neden hep sende birileri var? bebek için mi? neden?
Ya zaten normalde haftanin 3 gunu kv bende kp ile bi kavga etti 2 hafta gitmedi.benim annem babam geldi 10 gün kaldi.2 haftasonu oyle gitti. Bi haftasonu biz esimin buyuklerini ziyarete gittik bi haftasonu istanbula gittik gecen hafta kizkardesim afyonda okuyo o geldi 1 ay uzerine.bu hafta da eşimin halasi geldi izmirden yarin buraya gelecekler hasta amcalari var 1 gece kalacaklar haftasonu da koyde yakin bi komsularin dugunu varmis onlarv bizimkine gelmisti hem de halasi geldi diye bi izgara fln yapariz birliktw cakit geciririz diye bubhafta da koye gidiyoruz.ve daha kutahyadaki arkadasimin bebegi oldu ona gidilecek.istanbula bi söz daha var gidilecek.23 nisan haftasi 3 gun tatil var gelecez diyenler var..askerdeki kardesim evci gelecek..benim totom sogumaz miu
Aynen yaa neden?? Valla berna ben olsam tornistan kaçardım.. keşke gitmeseydin oraya..
Kuzum burayla alakali degil ki ben istanbuldayken de ve bekarken de boyleydim.hic eksik olmaz misafirim.hatta okuldan arkadaslarim sana ilk kim geldiyse ayagini fena surumus derlerdi istanbulda.

Berna beraber başlayalım mı kuzum. ? Eşlik ederiz birbirimize
Valla iyi olur kuzum da ben ağırlık almadim daha

vur beni Berna beynim yandıokurken yoruldum ve hayattan soğudum o ne öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…