- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kızma dövme kaptanımharikasın kuzucummmmmmm öğle arasını bile boş geçmeyen esmer güzelim benim
illa ki paket gıda olacak yani he nil
kesinlikle.. d vitamini almanın en güzel yolu.. güneşten kaçmamak lazım.. yeterli güneş her zaman faydalıdır.. fazlası zarar..
AMA güneşe çıkarken güneş kremi sürmeden çıkılmalı
seni füsun sanıyor
NolduKızlar nolur miu nun üstüne gitmeyin.. üzülüyorum .. o da haklı ama.. vicdan yaptırmayın kıza
Ya sorma çok muzdaribim bu konuda. Öğlen 13.40 yemek ara 1 bardak süt sonra 10.20 ye kadar yemek bekle, öldğm açlıktan, o saatte yemek yenir mi hiç!! Aç bekleyince saldırdım ona buna soyana kadar yedim patates de kaçtı arada gözüm dönmüştüÇok değilmiş Ya, sadece saat erken olsaydı iyiydi
Nasıl yaniiii ?kaptan da bulamadım zaten
Oyyy kuzum saatler çok fenaYa sorma çok muzdaribim bu konuda. Öğlen 13.40 yemek ara 1 bardak süt sonra 10.20 ye kadar yemek bekle, öldğm açlıktan, o saatte yemek yenir mi hiç!! Aç bekleyince saldırdım ona buna soyana kadar yedim patates de kaçtı arada gözüm dönmüştü
Kaptanlığı bırakmak istiyorNasıl yaniiii ?
Ya zaten normalde haftanin 3 gunu kv bende kp ile bi kavga etti 2 hafta gitmedi.benim annem babam geldi 10 gün kaldi.2 haftasonu oyle gitti. Bi haftasonu biz esimin buyuklerini ziyarete gittik bi haftasonu istanbula gittik gecen hafta kizkardesim afyonda okuyo o geldi 1 ay uzerine.bu hafta da eşimin halasi geldi izmirden yarin buraya gelecekler hasta amcalari var 1 gece kalacaklar haftasonu da koyde yakin bi komsularin dugunu varmis onlarv bizimkine gelmisti hem de halasi geldi diye bi izgara fln yapariz birliktw cakit geciririz diye bubhafta da koye gidiyoruz.ve daha kutahyadaki arkadasimin bebegi oldu ona gidilecek.istanbula bi söz daha var gidilecek.23 nisan haftasi 3 gun tatil var gelecez diyenler var..askerdeki kardesim evci gelecek..benim totom sogumaz miuya hakkaten ne zaman boş kalacak Berna? neden hep sende birileri var? bebek için mi? neden?
Kuzum burayla alakali degil ki ben istanbuldayken de ve bekarken de boyleydim.hic eksik olmaz misafirim.hatta okuldan arkadaslarim sana ilk kim geldiyse ayagini fena surumus derlerdi istanbulda.Aynen yaa neden?? Valla berna ben olsam tornistan kaçardım.. keşke gitmeseydin oraya..
Valla iyi olur kuzum da ben ağırlık almadim dahaBerna beraber başlayalım mı kuzum. ? Eşlik ederiz birbirimize
4.takımda olmama rağmen bile cok üzüldüm kaptanınız on numara beş yıldız yani, yok yok bırakmaz sizi o ...Kaptanlığı bırakmak istiyor
Bırakmasın zaten4.takımda olmama rağmen bile cok üzüldüm kaptanınız on numara beş yıldız yani, yok yok bırakmaz sizi o ...
Bırakmıcak kaptan değişikliği4.takımda olmama rağmen bile cok üzüldüm kaptanınız on numara beş yıldız yani, yok yok bırakmaz sizi o ...
Anladım canımBırakmıcak kaptan değişikliği
ulan hiçbir fırsatı da kaçırmayıp vuruyorsun kırbacıYerim seni miu.. bence üstündeki ağırlığın sebebi bellihep karbon seni bu hale getirdi. .
Hâlâ söylüyor musun bunu sen
Sana kaptanım diyebilir miyim? Adın bile tam kaptan adı ♡♡♡
ağzını yüzünü yerim ulaaaKızlar nolur miu nun üstüne gitmeyin.. üzülüyorum .. o da haklı ama.. vicdan yaptırmayın kıza
gel başımın belası gellllllll dağda bile huzur yokBeni de alsana
Biri bana ne olduğunu anlatsın
vur beni Berna beynim yandıYa zaten normalde haftanin 3 gunu kv bende kp ile bi kavga etti 2 hafta gitmedi.benim annem babam geldi 10 gün kaldi.2 haftasonu oyle gitti. Bi haftasonu biz esimin buyuklerini ziyarete gittik bi haftasonu istanbula gittik gecen hafta kizkardesim afyonda okuyo o geldi 1 ay uzerine.bu hafta da eşimin halasi geldi izmirden yarin buraya gelecekler hasta amcalari var 1 gece kalacaklar haftasonu da koyde yakin bi komsularin dugunu varmis onlarv bizimkine gelmisti hem de halasi geldi diye bi izgara fln yapariz birliktw cakit geciririz diye bubhafta da koye gidiyoruz.ve daha kutahyadaki arkadasimin bebegi oldu ona gidilecek.istanbula bi söz daha var gidilecek.23 nisan haftasi 3 gun tatil var gelecez diyenler var..askerdeki kardesim evci gelecek..benim totom sogumaz miu
öv beniiiiiiiiiiiiii4.takımda olmama rağmen bile cok üzüldüm kaptanınız on numara beş yıldız yani, yok yok bırakmaz sizi o ...
la bırakmak değil görev devri sadeceBırakmasın zaten
Bırakmıcak kaptan değişikliği
gel başımın belası gellllllll dağda bile huzur yok
üzülcek bişey değil kız oyyyyyyyyyyyyyy
Canım benimmmöv beniiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?