Hayır devretmela bırakmak değil görev devri sadece
Ben nisa tanistigimiza memnun oldum banu
kız sen füsun degilmiydin
.bencede böyle olsun
ay evet ya nisa kusura bakmasuspushanimcim karıştırdım ismini
Ben bilmiyorum ama cok pisletiyorlr olduklari yeriKızlar yavru güvercin nasıl beslenir bilen var mı?
Tatlim canımın içi hafta sonu köyde ayak bileğinde sıkıntı oldu birden kramp girer gibi ve hala parmaklarım çektiriyor sanki kasiliyor o yüzden bu kadar az
Buğday yer miu çok küçükse civciv yemi suyla karışıp siringayla beslenecekEşi falan güvercin besleyen yok mu ya acil lazım bilgi bananasıl bslenir ne yer bu yavrucuk?
Ben nisa tanistigimiza memnun oldum banu)
Kimsenin vicdan yaptırmak istediği yok. Burada kimse miuyu üzmek istemez.Kızlar nolur miu nun üstüne gitmeyin.. üzülüyorum .. o da haklı ama.. vicdan yaptırmayın kıza
Ağırlık alana kadar yarım litrelik su şişesiyle idare etsen. Ben öyle yapmıştım.Ya zaten normalde haftanin 3 gunu kv bende kp ile bi kavga etti 2 hafta gitmedi.benim annem babam geldi 10 gün kaldi.2 haftasonu oyle gitti. Bi haftasonu biz esimin buyuklerini ziyarete gittik bi haftasonu istanbula gittik gecen hafta kizkardesim afyonda okuyo o geldi 1 ay uzerine.bu hafta da eşimin halasi geldi izmirden yarin buraya gelecekler hasta amcalari var 1 gece kalacaklar haftasonu da koyde yakin bi komsularin dugunu varmis onlarv bizimkine gelmisti hem de halasi geldi diye bi izgara fln yapariz birliktw cakit geciririz diye bubhafta da koye gidiyoruz.ve daha kutahyadaki arkadasimin bebegi oldu ona gidilecek.istanbula bi söz daha var gidilecek.23 nisan haftasi 3 gun tatil var gelecez diyenler var..askerdeki kardesim evci gelecek..benim totom sogumaz miu
Kuzum burayla alakali degil ki ben istanbuldayken de ve bekarken de boyleydim.hic eksik olmaz misafirim.hatta okuldan arkadaslarim sana ilk kim geldiyse ayagini fena surumus derlerdi istanbulda.
Valla iyi olur kuzum da ben ağırlık almadim daha
Kuzu siringayla solucan falan ezip ağzına sikmaniz lazımKızlar yavru güvercin nasıl beslenir bilen var mı?
Yarım litre az degil mi yahuKimsenin vicdan yaptırmak istediği yok. Burada kimse miuyu üzmek istemez.
Bunlar daha önce de konuşuldu. Miunun kaptanlığı bırakmasını istemediğimizi ona yardımcı olabileceğimizi söyledik ki öyle oldu. Ben de elimden geleni yapmaya hazırım bu konuda her zaman.
Hâlâ yetişemiyorum vicdanım rahat değil derse amenna. Ama biz miuya yüklenmek kesinlikle istemeyiz.
Ki ben bu zamana kadar menümü yorumlamadın bile dememişimdir miuya.
Ağırlık alana kadar yarım litrelik su şişesiyle idare etsen. Ben öyle yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?