Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendini yıpratma yaşarken zor ama inan zaman geçince keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyeceksin

menüme gelince
SABAH
1 dilim ekmek yumurta domates salatalık
ÖĞLEN
1 kase çorba biraz kavurma salata 1 kaşık pilav 1 kaşık nohut haşlama
ARADA
2 adet kuru kayısı bol arap kahvesi
AKŞAM
yarım kase çorba,salata,1 adet içli köfte

nasıl gidiyor kendine birşeyler alabildin mi diyet nasıl
tatil iyimi

Son düzenleme:
ol kardeşim inş
büzde bir arkadaşa sucuk yaptık oradan geliyorum yakında bende yapacağım inş
sucuklar börekler içli köfteler abla ya burayada gelince beklerim tamam mı?

benim kuzumda oyunda görevli çok heyecanlıyız kızımızın ilk töreni..

olabilir canım.ama bence seninki daha cok stres ve mevsim değişiyorya ondan olabilir.ama dikkat et protein ağırlıklı beslenmek gebelik riskini arttırıyor diye okumuştum yanlış hatırlmıyorsam..

kelebekim buralardasın ama ses soluk yok
ay sorma abla ya alışverişe gittim ya eşim bir naz bir niyaz yemeğimi yaptım oğlumu uyuttum gittim geldim sofrayı hazırladım çocukları yatırdım laptobu aldım ya elime vay efendim buraya yazacakmışkiben yiyip içip yatıyormusum atın onu gruptan

Son düzenleme:
nasıl gidiyor kendine birşeyler alabildin mi diyet nasıl
tatil iyimi
zaman hızlı geçiyor aldım bişeyler..ama moralim cok bozuldu..istediklerimi alamadım.bu arada buraya nihayet ankarada çok uğradıgım magazada açılmış cok sevindim görünce..

Gelelimmmmm sayımlaraaaa kızlarrrrrr 17/4/2012salı

Gecikme için öncelikle özür dilerim

SAPHIRA: 30
gerberal1987: 11
İpekyol: 10
Akabe:4
Kelebekolacam:13
Saliş:11
Shopaholic:6
Doğa3:6
Angiera:11
ecemavi:14
Paşam: 10(ben sadece tarihe göre bakmışım gerçekten gelmiş paşam 00:49 muş pardon tatlım:26:)

SAPHIRA mı özellikle tebrik ederimm

İlk sayımım da bu benim kusura bakmayın canlar düzellttim

karadenizlide bulmuş böyle hanımı
çok bekler benim kardeşim zayıflayacak gruptan mezun olacak inş

olur canım yaşadıklarını düşünürsek

tabii yaparım hemde alasını sen gereken kiloları verip mezun ol sana öyle bir
kutlama yapacam ki hemde yuvarlama çorbası ekşili köfte daha neler neler

Bu arada akşama bir tabak çorba da ekleyeyim kızlar dayanamadım yedim püff

Son düzenleme:
küçük kelebeğimide çok görmek isterdim onun havası yeter
mutlaka kameraya alın da seyredelim
ayyy gurbetlik bazen çok gıcık ALLAH hayırlısını versinde çocukların çocukluklarını görmeden büyüyorlar

Azcık daha ders çalışayım sonra yatacam kızlar yarın beni disiplline verecek hocanın sözlü mülakatına girecem bizim gruptan o sorumlu yaa ondan artık ne olur bilmem kısmet diyelim hepinize sevgiler yarın girebilirim inş ama sabah mutlaka kilom için girerim

Son düzenleme:
tmm teyzesi...sende unutma

bende ne zaman bugün yogurt günü yapacam desem daha cok yiyourum

Yemeyeceğim diye engel koyunca öyle oluyor. Sen yarın diyetisyene git mutlaka. Onlar kişinin yeme içme alışkanlığına göre listeler hazırlıyorlar.

Benim de öyle ama mağazadan içeri adım atmak istemiyorum alışveriş işkence hele pantalon almak.. Biraz daha bekliyorum şimdilik hamilelik öncesinden kalma pantalonlarımdan bir kaçı oluyor onlarla idare ediyorum. Bir zayıflasam keyifle girip mağazalara alışveriş yapmak istiyorum. Bakalım o günler de gelecek inşallah.

çok güzel yaaa. Bir de sunucuymuş demek. Ahh ahh nasıl heyecanlıdır şimdi o. Kızım daha 2 yaşında bile değil ama okuldaki miniklerden biliyorum o heyecanları. Hayırlısıyla mutlu mesut geçirsin gününü inşallah.

kızlar bizim haftasonumuz

keşke bizde de yarın haftasonu olsa. Hiç halim yok yarın okula gitmeye...

Afiyet olsun. Menün çok güzel.

canım çocuklar için o ilk tören çok önemli. Keyfini çıkarsın inşallah. Benim kızım da o yaşa gelir de sağlıkla ben de görürüm o günleri inşallah.

Eşin de çok alemmiş. Ahh bu erkekler ne zaman bizim kıymetimizi anlayacaklar bilmem..

Bu arada akşama bir tabak çorba da ekleyeyim kızlar dayanamadım yedim püff

Afiyet olsun salişiim.

herkese iyi geceler..kendimi acayip aç hissediyorum.ama yemeyecegim sabaha vermiş olmam lazımmmmmmm..

Dediğin gibi tatlım ancak Tr ye gidince yapabilirim ben bunu.
Kadın idareci gerçekten hiç çekilmiyor ucuz atlatmışsınız.Benim ağzım çok yandı
bi imam hatip mezunu var kuran bilmeyenlere kuran öğretiyor bilenlere yanlışlarını düzeltiyor yasin tebareke okunuyor cevşen okunuyor güzel geçiyor yani
Ne güzel canım.Hayırlı işler yapıyorsunuz.Allah kabul etsin
Canım benim sen böyle yazınca üzülüyorum bende.Allah yardımcın olsun
salissçim hocalarına bir küfür salladım haberin olsun

Ağzına sağlık.Yapamadığımız yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…