Kızlarr hepinize günaydın ..
3 gündür uyumadım ve dün hiçbirşey yiyemedim buraya da yazamıyorum o nedenle canım çok sıkkındı. Dün hocalarla görüştüm hepsi şok oldu dediler biz araya gireriz en iyi öğrencilerimizdensin dediler. Gerçekten şimdiye kadar hiç böle bişi yaşamamıştım sakinleştiricilerle zor ayakta duruyorum neyse bugün beni disipline vereek hocayla konuştum diğer hocalar da konuşmuş hoca dedi kim olursa olsun veririm kural böle diğer disipline verdiğim arkadaşlarına haksızlık olur dediler. Diğer hocalar beni çıkardı kendi aramızda halledeceğiz saliha dediler bende çıktım ne olacak bilemiyorum yani üzülmemeye karar verdim. Diğer hocalar beni savunacak sanırım hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim ..girip size de haber veremedim dün ve bugün için beni izinli sayarsanız sevinirim gidip uyumam lasım 36 saat oldu kanımca hayalet gibi geziom.. hepinizi çok seviyorum kızlarr cumaya görüşürüz ok:)
iyiakşamlar abla..iyi akşamlar hatunlar nasılsınız
sucuklar börekler içli köfteler abla ya burayada gelince beklerim tamam mı?ol kardeşim inş
büzde bir arkadaşa sucuk yaptık oradan geliyorum yakında bende yapacağım inş
benim kuzumda oyunda görevli çok heyecanlıyız kızımızın ilk töreni..önümüzde 23 nisan var kızım programda sunucu bide halk oyunu var
sonrada arabistan genelindeki tüm türk okulları bahar şenliği için bizim okula gelecek benimde yatılı misafirlerim olacak bakalım hazırlık yapacağım inş mantı içli köfte su böreği
olabilir canım.ama bence seninki daha cok stres ve mevsim değişiyorya ondan olabilir.ama dikkat et protein ağırlıklı beslenmek gebelik riskini arttırıyor diye okumuştum yanlış hatırlmıyorsam..bakalım inşallah kurtarırım. Daha vermem gereken çok kilo var.
Sıkıntım hala devam ediyor canım. Çözmeye çalışıyorum ama hala bir gelişme yok. Allah büyük bekliyorum bakalım...
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum ben çrş regl olmam gerektiği halde hala olmadım. Diyete bağlı bir şey olabilir mi? bir fikrin var mı bu konuda canım...
ay sorma abla ya alışverişe gittim ya eşim bir naz bir niyaz yemeğimi yaptım oğlumu uyuttum gittim geldim sofrayı hazırladım çocukları yatırdım laptobu aldım ya elime vay efendim buraya yazacakmışkiben yiyip içip yatıyormusum atın onu gruptankelebekim buralardasın ama ses soluk yok
zaman hızlı geçiyor aldım bişeyler..ama moralim cok bozuldu..istediklerimi alamadım.bu arada buraya nihayet ankarada çok uğradıgım magazada açılmış cok sevindim görünce..nasıl gidiyor kendine birşeyler alabildin mi diyet nasıl
tatil iyimi
Gelelimmmmm sayımlaraaaa kızlarrrrrr 17/4/2012salı
Gecikme için öncelikle özür dilerim
SAPHIRA: 30
gerberal1987: 11
İpekyol: 10
Akabe:4
Kelebekolacam:13
Saliş:11
Shopaholic:6
Doğa3:6
Angiera:11
ecemavi:14
Paşam: 10(ben sadece tarihe göre bakmışım gerçekten gelmiş paşam 00:49 muş pardon tatlım:26:)
SAPHIRA mı özellikle tebrik ederimm
İlk sayımım da bu benim kusura bakmayın canlar düzellttim
sucuklar börekler içli köfteler abla ya burayada gelince beklerim tamam mı?
benim kuzumda oyunda görevli çok heyecanlıyız kızımızın ilk töreni..
olabilir canım.ama bence seninki daha cok stres ve mevsim değişiyorya ondan olabilir.ama dikkat et protein ağırlıklı beslenmek gebelik riskini arttırıyor diye okumuştum yanlış hatırlmıyorsam..
ay sorma abla ya alışverişe gittim ya eşim bir naz bir niyaz yemeğimi yaptım oğlumu uyuttum gittim geldim sofrayı hazırladım çocukları yatırdım laptobu aldım ya elime vay efendim buraya yazacakmışkiben yiyip içip yatıyormusum atın onu gruptan
karadenizlide bulmuş böyle hanımı
çok bekler benim kardeşim zayıflayacak gruptan mezun olacak inş
olur canım yaşadıklarını düşünürsek
tmm teyzesi...sende unutmaküçük kelebeğimide çok görmek isterdim onun havası yeter
mutlaka kameraya alın da seyredelim
ayyy gurbetlik bazen çok gıcık ALLAH hayırlısını versinde çocukların çocukluklarını görmeden büyüyorlar
bende ne zaman bugün yogurt günü yapacam desem daha cok yiyourum
bugün cocukları eşimebırakıp alışverişe çıktım.canımın sıkılacagını bile bile gittim.güyecek bişey kalmadı çalışıyor olmasamidare edecekler var ama olmuyor.zayıflayımda alayım demekten vazgectim daraltırırım zayıflarsam.ben 40 beden olmak istiyorum.
önümüzde 23 nisan var kızım programda sunucu bide halk oyunu var
sonrada arabistan genelindeki tüm türk okulları bahar şenliği için bizim okula gelecek benimde yatılı misafirlerim olacak bakalım hazırlık yapacağım inş mantı içli köfte su böreği
kızlar bizim haftasonumuz
menüme gelince
SABAH
1 dilim ekmek yumurta domates salatalık
ÖĞLEN
1 kase çorba biraz kavurma salata 1 kaşık pilav 1 kaşık nohut haşlama
ARADA
2 adet kuru kayısı bol arap kahvesi
AKŞAM
yarım kase çorba,salata,1 adet içli köfte
benim kuzumda oyunda görevli çok heyecanlıyız kızımızın ilk töreni..
olabilir canım.ama bence seninki daha cok stres ve mevsim değişiyorya ondan olabilir.ama dikkat et protein ağırlıklı beslenmek gebelik riskini arttırıyor diye okumuştum yanlış hatırlmıyorsam..
ay sorma abla ya alışverişe gittim ya eşim bir naz bir niyaz yemeğimi yaptım oğlumu uyuttum gittim geldim sofrayı hazırladım çocukları yatırdım laptobu aldım ya elime vay efendim buraya yazacakmışkiben yiyip içip yatıyormusum atın onu gruptan
Bu arada akşama bir tabak çorba da ekleyeyim kızlar dayanamadım yedim püff
Dediğin gibi tatlım ancak Tr ye gidince yapabilirim ben bunu.Çooook haklsın canım ya. Aynen katılıyorum söylediklerine. Bundan önce okulda bir müdüremiz vardı sorma gitsin ne kapris ne eziyet. Müdür değişti de rahat ettik.
Canım krebin içinde yumurta ve süt sorun değil. Ama içindeki un kelebekciğimin de dediği gibi beyaz un olmamamlı. Ben de krep yapıyorum ama yulaf kepeği kullanıyorum un yerine ve tavaya azıcık yağ damlatıp kağıt havluyula siliyorum yani sadece yapışmayacak kadar izi kalıyor yağın. (aslında seramik tavalar çıkmış yapışmayan ama hangi marka alayım karar vermediğimden alamadım hala) Kızıma ayrı kendime ayrı krep yapıyordum kızım benimkinin tadını daha çok sevdi ve o da onu yiyor. Yulaf kepeği çok sağlıklıymış sende türkiyeye gelince yulaf kepeği tam buğday unu çavdar unu kepekli un ne bulursan al götür onlarla yaparsın krebini. İçin rahat ederek yersin hem de...
Ne güzel canım.Hayırlı işler yapıyorsunuz.Allah kabul etsinbi imam hatip mezunu var kuran bilmeyenlere kuran öğretiyor bilenlere yanlışlarını düzeltiyor yasin tebareke okunuyor cevşen okunuyor güzel geçiyor yani
Canım benim sen böyle yazınca üzülüyorum bende.Allah yardımcın olsunSözde uyucaktımm amaa nerdee kızlaarrr
madem uyumadım yediklerimi yazayım bari kızlar
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Öğle: annemler benim moralim yerine gelsin diye yapmadıklarını bırrakmadılar bende onlar o kadar uğraşmış hepsinden azcık yedim
2 kaşık kısır
1 dilim çaylı kek( bunu ben yaptım çok güsel oluo kızlar hemde çok hafif)
2 adet patatesli poğaça( poağacaya da zeytin yağ koymuş canlarım ben diyetteyim diye azcık)
Akşam yemeyeceğim malum öğlen kaçamaktan kaçamağa koştum..
Bu arada dün ağzıma tek lokma koymadığım halde demin tartıya çıktım gram oynamıyor amaa bugün hocalar felan saliha yüzün korkunç görünüyor zayıflama hapı felan mı kullanıon dediler sanırım sinir bozukluğundan yüzüm gene çöktü bende kilo verdim diye sevinmiştim oysa ama stresten göz altlarım gene morardı ve çöktü kanımca suratım mahkeme duvarı gibi tabi:18:
salissçim hocalarına bir küfür salladım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?