Kızlarr hepinize günaydın ..
3 gündür uyumadım ve dün hiçbirşey yiyemedim buraya da yazamıyorum o nedenle canım çok sıkkındı. Dün hocalarla görüştüm hepsi şok oldu dediler biz araya gireriz en iyi öğrencilerimizdensin dediler. Gerçekten şimdiye kadar hiç böle bişi yaşamamıştım sakinleştiricilerle zor ayakta duruyorum neyse bugün beni disipline vereek hocayla konuştum diğer hocalar da konuşmuş hoca dedi kim olursa olsun veririm kural böle diğer disipline verdiğim arkadaşlarına haksızlık olur dediler. Diğer hocalar beni çıkardı kendi aramızda halledeceğiz saliha dediler bende çıktım ne olacak bilemiyorum yani üzülmemeye karar verdim. Diğer hocalar beni savunacak sanırım hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim ..girip size de haber veremedim dün ve bugün için beni izinli sayarsanız sevinirim gidip uyumam lasım 36 saat oldu kanımca hayalet gibi geziom.. hepinizi çok seviyorum kızlarr cumaya görüşürüz ok:)
canım öncelikle geçmiş olsun canım o manyakmıki bebem sana öyle davranıyo biz görüyoruz nasıl canla başla çalıştıgını işşallah alnının akıyla çıkarsın canım benim dualrım seninle
Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....
*
SAPHIRA
saferan izinlihasretle beklemekteyiz onsuz buranın tadı yok çabul geldinde neşemiz yerine gelsin
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)1 adet mesajı var
Saliss. . (sali sayimii) izinli emekliye ayrıldı şuan koluyla bası belada rabbim şifa versin getirsinde öpüyüm elini geçsin işşallah
Pasam3402. . (carsamba sayimi)26 adet
Kelebekolcam. (sayim yapti)5 adet
Akabe. (. Persembe sayimi) akabe izinli malum ev taşıyo rabbim yardım etsin ümresinide kabul etsin işşallah bizleride unutmasın dualarında
gerbera1987. (cuma sayimi)15
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)5 adet
Angiera. ( Sali )9 adet
Ecemavi. (carsamba)1 mesaj
ipekyol. (persembe)26
birinciligi paşamla ipekyol paylaşıyo:118::118::118: sayım bitmiştir yarın erkenden çıkıcem evden malum dügün yemegi var erkenden yemeklere yardım edicem akşam anca geç girerim beni idare edin malum bu hafta çok doluyum2. birinciliğim bu senide tebrik ederim paşacım
Burda zor araştırmam lazım.Ama tr ye gidince öyle yaparım.Zaten ne kaldı ki 10-15 güncanım benim inşallah birgün o boy aynasında önce koca bir göbek sonra kucagında bebekle bakarsın kendine..
ipekcim kalorisi belki ok ama eğer beyaz undan yapıyorsan glisemik indexi yüksek seni acıktırır.tam buğday unu bulabilirsen en azından ondan yap..
Bende neredeyse hergün tartılıyorum.Bazen iyi oluyor fazla çıktıysam hemen ayar çekiyorumkızlar dün hiç kaçamak yapmamış olmama rğmen artıda çıktım..hergün tartılmayı bırakmam lazım..motivasyonum bozuluyor....:26:
Teşekkür ederiz canım.Dün fırtınada nereleri gezdin sen öyle bakalım.Tv de kıyamet kopmuş gibi gösteriyorcnm ellerine sağlıkkk....ipekcim ve senin birinciliklerini tbrik ederimben mazeretimi yazdım cnm yukarda umarım ceza yemem:18:
sanada günaydın bebembugün eşime kahvaltı hazırladım sonra dedim yatıyım allahım aşagıdakinin müzik sesi elertirik süpürgesinin sesi sinirim oynadı he kör şeytan dedi töbe töbe sabah sabah sinilerim oynadı yaw neyse kalktım artık evi halletmeden sizlere bakıyım dedim sonra pc kapatıcam ver elini dügün evi akşam anca 12 gibi girerim eve milleti doyur serviz yap bulaşıkları yıka vs eşimin adetleri var dügünden önce herkeze kadınlı erkekli yemek yemege geliyolar herkez aynı giyiniyo tşörtlerden tutunda eket ve yazmalara kadar milletin yüzünü görmeseniz tanımazsınız ay ne şeker oluyolar adet işte cumada kına var ona gidicez pazarda dügünümüz var gelini önce kaynanasına sonrada kendi evine götürüler nikahı kıyılır oyunlar oynanır gelin evinde sonra onları yanlız bırakılır her dügünde aklıma gelir çünkü bizim burda dügün salonu var orda evlendim her gittigimde aklıma evlendigim gün gelir rahmetli babacımın karsımda oturması bana tebessüm etmesi onu çok özledim ya kokusunu sıcaklıgını offki ne offf
ni demek son anda aklıma geldi saate bakıncabende bugün yediklerimi degiştirdim bebeler sabah ananas yedim yarım diger yarısınıda yarın yicem malum çok pahalı yanınada yeşil çay içicem işşallah suyumu içemicem malesef orda hazır tuvalet yok malesef namaz kıldıgım için onun için suyu eledim bugün akşamada allah kerimdir dügüm yemeginde böreklerde var ama ben yemicem sizlere söz veriyorum kendime hakim olucem yediklerimi yazarım sizlere bebeler kimseciklerde yok ne oldu bu topige hep giiryorum tek kalıyorum burda olmuyo ama böyle haberiniz olsun
Canım yaaa.Bende yeni evlenenleri görünce hatırlıyorum o günleri
Bu arada sen erkencisin tatlım senin hızına yetişmek mümkün mü.Ben iyice tembelleştim.Sabah en erken 8.30-9 da kalkıyorum
bu arada bazı kararlar aldın kendime şimdi sabah kahvaltılarında ananas ve yeşil çay içicem işallah pazar sabahına kadar öglende haşlama yemeyi düşü,nüyorum aynı her gün akşamada bugün kesin akşam kara lahana dolması yerim birde mercimek çorbası okadar sütlaçla böregi eledim yemicemcuma günüde işşallah akşama yemegi erken yicem eşimi beklemicem artık kızıcak ama olsun bundan sonra 6 sonra hiç birşey yemeyi düşünmüyorum sadece su içicem yatana kadar ondan sonracıma havalar düzelse kesin yürüyüş yapıcam sabahları annemlerim ordada spora gidicemde bizim hgelin bir dogursa vallahım eymenimin dışarı çıkmaya hiç niyeti yok anasının karnı rahat geldi sıpama herhalde geçen gittigimde elimi karnına koydum yavrum nasıl dönüyo sonra hayal ettim kendimi bende böyle olurmuyum diye rabbimim izniyle sizlerin duasıyla ben inanıyorumki kavuşucam bebegime ama önce şu kilolardan kurtuluyum sonrada pazarteside haftada 3 günlük diyet var onu yapıcam sabahları yaptıgım kahvaltı yapıcam öglen ve akşama salata yogurt yicem günde 3 meyva hakkım var bakalım ne kadar vericem inanın yemin ettim cumaya kadar tartıya çıkmıcem dedim çıkmadımda bakalım yarın ne sonuç olucek herkeze güzel bir gün diliyorum dertsiz tasasıs
Canım ya üzülme inş hakkında hayırlısı olur.Kadınlardan korkulur valla.Bende hep bu kadınlarla imtahan oldum hala da olmaya devam ediyorum.KAdınım ama kadınların eline yetki verince korkacaksın diyorum başkada bişey demiyorumKızlarr hepinize günaydın ..
3 gündür uyumadım ve dün hiçbirşey yiyemedim buraya da yazamıyorum o nedenle canım çok sıkkındı. Dün hocalarla görüştüm hepsi şok oldu dediler biz araya gireriz en iyi öğrencilerimizdensin dediler. Gerçekten şimdiye kadar hiç böle bişi yaşamamıştım sakinleştiricilerle zor ayakta duruyorum neyse bugün beni disipline vereek hocayla konuştum diğer hocalar da konuşmuş hoca dedi kim olursa olsun veririm kural böle diğer disipline verdiğim arkadaşlarına haksızlık olur dediler. Diğer hocalar beni çıkardı kendi aramızda halledeceğiz saliha dediler bende çıktım ne olacak bilemiyorum yani üzülmemeye karar verdim. Diğer hocalar beni savunacak sanırım hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim ..girip size de haber veremedim dün ve bugün için beni izinli sayarsanız sevinirim gidip uyumam lasım 36 saat oldu kanımca hayalet gibi geziom.. hepinizi çok seviyorum kızlarr cumaya görüşürüz ok:)
selaaam bugün günüm var bakalım gidebilecekmiyim neyse giremezsem haberiniz olsun görüşmek üzere
kilona göre kalorin çok düşük bence klasik bir menü uygulayabilirsin mesela
sabah yumurta 2 dilim peynir 5-6 zeyitn 3 dilim ekmek
ara 1 meyve veya 1 bardak süt veya yoğurt
öğlen 2 köfte 1 vardak yoğurt 6 ksşık sebze yemeği 2 dilim ekmek
ara 1 paket form 2 dilim peynir veya süt yoğurt meyve hangisini tercih edersen
akşam 6 kaşık sebze yemeği 3 kaşık pilav makarna türevi 1 dilim ekmek
ara 1 bardak süt veya yoğurt 1 meyve
bu bana diyetisyenimin en son verdiği liste be mutlaka hergün en azından haftada 4 kere en az 40 dk. yürüyüş buna başlıcam artık tabi yapabilirsemnerden başlayım demişsin ilk önce fotoğraf çek sonra yürüyüş ve diyeti bir arada yap yürüyüş olmazsa kilo vermek imkansız gibi bişey bence yani daha önceki tecrübelerimden
bide kendine zaman hedefi koyma bence ben 2 ayda 4 kilo verdim şükür diyetimi bırakmadan verebildim daha da devam ama diyetisyen bana ayda 5-6 kilo demişti yeterki ver zamanı bıak akıp gidiyor nasılsa ne olduğunu zaten anlamıyorsun tek isteğim var utanmadan rahat bir giyimle insan içine çıkabilmembide finali yapmayı bekliyorum tabi sabırsızlıkla baklavalı dondurma satıyorlar ondan bi kutu alcam hepsibi kendim yicem nasıl canım çekti kadayıftan vazgeçtim
lesliye devam..dün yapamadım eşim çok geç geldi çocuklarda uyumadı ama sabah telafi ettim.akşama yine düşünüyorum.misafirim var ama olsun.kaynım kendini balık yemeye davet ettirdi sularda yok balıklar yıkanacak fırınlanacak..eltim benim can dostum.97den beri arkadasım.kaynımla evlendirdik elti olduk dünürde olmamak için cocuklarımızı karşılıklı emzirdik şimdi süt kardeşi tüm çocuklarımız.
öğlen:
o zaman aramıza hoşgeldin canım
ben karatay diyeti uyguluyorum canım çok memnunum.aç kalacağım bir diyet yapamam ben.herkese de tavsiye ediyorum..ama ben başka bir şey uygulayayım dersen,o zaman dukancı arkadaşlarımız var,kalori sayımı yapan arkadaşlarımız var,onlar eminim çok yardımcı olacaklardır.Kendine zaman hedefi bence de koyma,şahsen ne zaman koysam cıvıttım ve başarısız oldum ama tabi sen de öyle olacaksın diye bir şart yok..yalnız yapamazsan demoralize olursun..o yüzden zaman koyma kendine..sen diyetine uy,sporunu yap,her şeyi akışına bırak zaten oluyor
öncelikle aramıza hoşgeldin.bence ilk başarı öykülerini okumakla başla motive olursun.elinin altında kalorili şeyler kesinlikle bulundurma..önce aklorili şeyleri hayatından çıkarmakla başla..evde olunca aklından çıkmaz insanın diğerlerinden çok bile yesen kilo verirsin..diyetisyene gidebilirsen git sana uygun listen olur gidemessen google dr ayça yaz onun sitesini bir incele istersen güzel tavsiyeleri var..
selam kızlar ben geldimmmmmmeheheee normalde örgü yapmayı bilmiyom burda bari öreyimmm
canım öncelikle geçmiş olsun canım o manyakmıki bebem sana öyle davranıyo biz görüyoruz nasıl canla başla çalıştıgını işşallah alnının akıyla çıkarsın canım benim dualrım seninle
seni ayakta alkışlıyorum.Maşallah diyelimde azmine nazar değmesin
Canım ya üzülme inş hakkında hayırlısı olur.Kadınlardan korkulur valla.Bende hep bu kadınlarla imtahan oldum hala da olmaya devam ediyorum.KAdınım ama kadınların eline yetki verince korkacaksın diyorum başkada bişey demiyorum
İyi eğlenceler tatlım.Nasıl bi gün bu yaa.Hep merak etmişimdir böyle şeyleri.Altın günü gibi birşey mi
Evett canım benim de her yanım kadınlarla çevrili 5 senedir 250 kızla aynı sınıfta olmanın tüm hocaların kadın olmasının azabını hep çektim hala da çekiyorum
kızlar beni bu gün izinli sayın
benim 1200 cal lik netten indirdiğim listede bunun neredeyse aynısı.. buna benzer bişey.. belki kalorisini yanlış yazmışlardır.. ama ben dün karar verdim 80 kilo bir arkadaşım bir ayda kilosunun %10 unu kaybetmiş Dukan Diyeti ile.. bu 10 gün dengeli gidip ardından Dukan'a başlıyorum. Gözlerime inanamadım incecik olmus kızboy da var tabi..
s
Canım ya üzülme inş hakkında hayırlısı olur.Kadınlardan korkulur valla.Bende hep bu kadınlarla imtahan oldum hala da olmaya devam ediyorum.KAdınım ama kadınların eline yetki verince korkacaksın diyorum başkada bişey demiyorum
Kurallar böyleymiş canım ne desek boş Allahım inş hocalar halleder
selaaam bugün günüm var bakalım gidebilecekmiyim neyse giremezsem haberiniz olsun görüşmek üzere
bu arada bazı kararlar aldın kendime şimdi sabah kahvaltılarında ananas ve yeşil çay içicem işallah pazar sabahına kadar öglende haşlama yemeyi düşü,nüyorum aynı her gün akşamada bugün kesin akşam kara lahana dolması yerim birde mercimek çorbası okadar sütlaçla böregi eledim yemicemcuma günüde işşallah akşama yemegi erken yicem eşimi beklemicem artık kızıcak ama olsun bundan sonra 6 sonra hiç birşey yemeyi düşünmüyorum sadece su içicem yatana kadar ondan sonracıma havalar düzelse kesin yürüyüş yapıcam sabahları annemlerim ordada spora gidicemde bizim hgelin bir dogursa vallahım eymenimin dışarı çıkmaya hiç niyeti yok anasının karnı rahat geldi sıpama herhalde geçen gittigimde elimi karnına koydum yavrum nasıl dönüyo sonra hayal ettim kendimi bende böyle olurmuyum diye rabbimim izniyle sizlerin duasıyla ben inanıyorumki kavuşucam bebegime ama önce şu kilolardan kurtuluyum sonrada pazarteside haftada 3 günlük diyet var onu yapıcam sabahları yaptıgım kahvaltı yapıcam öglen ve akşama salata yogurt yicem günde 3 meyva hakkım var bakalım ne kadar vericem inanın yemin ettim cumaya kadar tartıya çıkmıcem dedim çıkmadımda bakalım yarın ne sonuç olucek herkeze güzel bir gün diliyorum dertsiz tasasıs
Kızlar öğlen kızıma yedirmek için krep yapıyorum 2 gündür.Çok sevdi maşallah yiyor.Bişey beğendirmekzordur minik bıdığa.Kalorisepetine baktım 1 sade krep 57 kal.Bu benim için süper aslında.Bugün yedim normal öğünde 1 porsiyon yemek 250-300 kal.4 krep yedim arasına domates salatalık koyarak.Hesaplayıcıya göre 228 kal.Hem doyuyorum hemde severek yiyorum.Ama size danışmak istedim.Acaba karbonhidrat olduğu için kilo vermemde dezavantaj olur mu
kızlar dün hiç kaçamak yapmamış olmama rğmen artıda çıktım..hergün tartılmayı bırakmam lazım..motivasyonum bozuluyor....:26:
İyi eğlenceler tatlım.Nasıl bi gün bu yaa.Hep merak etmişimdir böyle şeyleri.Altın günü gibi birşey mi
Alıntı yapıp cevaplayana kadar düşmüşüm netten. Ben de kopyaladım yazdıklarımı yapıştırıyorum (Tekrar yazmaya üşendim yaa..) Umarım düzgün çıkar
Salişim üzülme canım hocalar da destek olmuş bak sana eminim halledeceklerdir. Kadınlar böyle neden bilmem. Birbirlerinin kuyusunu kazarlar hep. Halbuki hemcins dayanışması yapmamız lazım. Ben güzel bir haber çıkacağını düşünüyorum nedense. Sen de içini ferah tut git yat dinlen.
Hayırdır doğacım kötü bir şey yoktur umarım..
Hoşgeldin canım... Ben de dukan diyeti yapıyorum 9 haftayı geçti. Sen de başlarsan birlikte destek oluruz burda. Başlamadan önce ben de bir tarih kararlaştırmıştım. Özellikle ilk başlangıçta çok dikkat etmek gerekiyor zamanla bir rutine giriyor zaten vücut alıştıkça....
Çooook haklsın canım ya. Aynen katılıyorum söylediklerine. Bundan önce okulda bir müdüremiz vardı sorma gitsin ne kapris ne eziyet. Müdür değişti de rahat ettik.
Halledecekler bak gör. hadi sen uyumaya artık. Dinlendir şu vücudunu ve beynini artık be güzelim.....
Sana iyi gezmeler.. Gün falan deyip bozma bak rejimi.....
Sana kolay gelsin paşammm... Akşam gelin doğuracak diye haber gelirmiş bir de bak sen o zman başını kaşıyacak vaktin kalacak mı....
Canım krebin içinde yumurta ve süt sorun değil. Ama içindeki un kelebekciğimin de dediği gibi beyaz un olmamamlı. Ben de krep yapıyorum ama yulaf kepeği kullanıyorum un yerine ve tavaya azıcık yağ damlatıp kağıt havluyula siliyorum yani sadece yapışmayacak kadar izi kalıyor yağın. (aslında seramik tavalar çıkmış yapışmayan ama hangi marka alayım karar vermediğimden alamadım hala) Kızıma ayrı kendime ayrı krep yapıyordum kızım benimkinin tadını daha çok sevdi ve o da onu yiyor. Yulaf kepeği çok sağlıklıymış sende türkiyeye gelince yulaf kepeği tam buğday unu çavdar unu kepekli un ne bulursan al götür onlarla yaparsın krebini. İçin rahat ederek yersin hem de...
Canım her artı kilo değildir. bazen su tutuyor vücut. Bir gün artı çıkarken ertesi gün 1 kg - çıkabiliyor. Bunlar normal şeyler. Aslında en iyisi haftada 1 defa tartılmak ama ben günde 10 kere tartılıyorum..
Alıntı yapıp cevaplayana kadar düşmüşüm netten. Ben de kopyaladım yazdıklarımı yapıştırıyorum (Tekrar yazmaya üşendim yaa..) Umarım düzgün çıkar
Salişim üzülme canım hocalar da destek olmuş bak sana eminim halledeceklerdir. Kadınlar böyle neden bilmem. Birbirlerinin kuyusunu kazarlar hep. Halbuki hemcins dayanışması yapmamız lazım. Ben güzel bir haber çıkacağını düşünüyorum nedense. Sen de içini ferah tut git yat dinlen.
Hayırdır doğacım kötü bir şey yoktur umarım..
Hoşgeldin canım... Ben de dukan diyeti yapıyorum 9 haftayı geçti. Sen de başlarsan birlikte destek oluruz burda. Başlamadan önce ben de bir tarih kararlaştırmıştım. Özellikle ilk başlangıçta çok dikkat etmek gerekiyor zamanla bir rutine giriyor zaten vücut alıştıkça....
Çooook haklsın canım ya. Aynen katılıyorum söylediklerine. Bundan önce okulda bir müdüremiz vardı sorma gitsin ne kapris ne eziyet. Müdür değişti de rahat ettik.
Halledecekler bak gör. hadi sen uyumaya artık. Dinlendir şu vücudunu ve beynini artık be güzelim.....
Sana iyi gezmeler.. Gün falan deyip bozma bak rejimi.....
Sana kolay gelsin paşammm... Akşam gelin doğuracak diye haber gelirmiş bir de bak sen o zman başını kaşıyacak vaktin kalacak mı....
Canım krebin içinde yumurta ve süt sorun değil. Ama içindeki un kelebekciğimin de dediği gibi beyaz un olmamamlı. Ben de krep yapıyorum ama yulaf kepeği kullanıyorum un yerine ve tavaya azıcık yağ damlatıp kağıt havluyula siliyorum yani sadece yapışmayacak kadar izi kalıyor yağın. (aslında seramik tavalar çıkmış yapışmayan ama hangi marka alayım karar vermediğimden alamadım hala) Kızıma ayrı kendime ayrı krep yapıyordum kızım benimkinin tadını daha çok sevdi ve o da onu yiyor. Yulaf kepeği çok sağlıklıymış sende türkiyeye gelince yulaf kepeği tam buğday unu çavdar unu kepekli un ne bulursan al götür onlarla yaparsın krebini. İçin rahat ederek yersin hem de...
Canım her artı kilo değildir. bazen su tutuyor vücut. Bir gün artı çıkarken ertesi gün 1 kg - çıkabiliyor. Bunlar normal şeyler. Aslında en iyisi haftada 1 defa tartılmak ama ben günde 10 kere tartılıyorum..
kızlar salı sayımı da yapılmadı..salissteydi sıra ama izin istemiş haklı olarak..yerine yapmak isteyen bir gönüllü aranıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?