Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım öncelikle geçmiş olsun canım o manyakmıki bebem sana öyle davranıyo biz görüyoruz nasıl canla başla çalıştıgını işşallah alnının akıyla çıkarsın canım benim dualrım seninle

selaaam bugün günüm var bakalım gidebilecekmiyim neyse giremezsem haberiniz olsun görüşmek üzere

Kurallar böyleymiş canım ne desek boş Allahım inş hocalar halleder

seni ayakta alkışlıyorum.Maşallah diyelimde azmine nazar değmesin
Canım ya üzülme inş hakkında hayırlısı olur.Kadınlardan korkulur valla.Bende hep bu kadınlarla imtahan oldum hala da olmaya devam ediyorum.KAdınım ama kadınların eline yetki verince korkacaksın diyorum başkada bişey demiyorum
selaaam bugün günüm var bakalım gidebilecekmiyim neyse giremezsem haberiniz olsun görüşmek üzere

İyi eğlenceler tatlım.Nasıl bi gün bu yaa.Hep merak etmişimdir böyle şeyleri.Altın günü gibi birşey mi

benim 1200 cal lik netten indirdiğim listede bunun neredeyse aynısı.. buna benzer bişey.. belki kalorisini yanlış yazmışlardır.. ama ben dün karar verdim 80 kilo bir arkadaşım bir ayda kilosunun %10 unu kaybetmiş Dukan Diyeti ile.. bu 10 gün dengeli gidip ardından Dukan'a başlıyorum. Gözlerime inanamadım incecik olmus kız boy da var tabi..

aslında gerçekten yaptığım en büyük hata belki zaman hedefi koymak.. geçmiş iki ayım öyle ziyan oldu.. bir de her diyeti bozduğumda ziyafet çekip diyete başlama çok yanlış.. çünkü 3 günde bir bozuyordum malesef.. bu sefer diye diye 3 kilo daha aldım bu iki ayda

ben de leslie nin videolarını indirdim ama yapacak alanım yok.. leslie biraz bekleyecek.. o yüzden çok temel küçük aletsiz pilates hareketlerini yapıyorum. iki günde bir 20 dk. olarak..

kesinlikle çok güzel tavsiyeler aldım hepinizden.. belli ki tecrübe konuşuyor

Dün Dukan'a karar verdim artık tarih itibariyle 29 Nisan da başlıyorum. Neden 29 Nisan, çünkü bu hafta çok yoğun geçecek, bu hafta eşim gelecek. yemem dikkat edicem ama kendime özel yiyecekler hazırlayamam muhtemelen..

malesef bi kardeşim var abur cuburla beslenen ve burada elindeki tek şey o olduğu için onu elinden alamam.. ama kalorili şeyleri bıraktım gitti.. hem ben sevmem zaten çikolata dondurma cips falan (bu da eski yöntemim sevdiğim şeyleri ikram edince "ben pek sevmiyorum teşekkürler derdim 5. takım bu yöntemimi çok sevmişti )

hemen bakıyorum ayça kaya galiba

Evett canım benim de her yanım kadınlarla çevrili 5 senedir 250 kızla aynı sınıfta olmanın tüm hocaların kadın olmasının azabını hep çektim hala da çekiyorum

Selam kızlar. Yeni geldim evime. Okuldan sonra doktor randevum vardı. Çok yorgunum ve yapmam gereken çok iş var. Ev işleri malum hiç bitmiyor. Bir yandan da okulda yazılılar ödevler vs. hepsi biraraya geldi.

Kızım gelmeden toparlamam lazım.

Bugünkü yediklerimi yazayım sonra geçmişe bakıp döneceğim yine.

Dün en son akşam yemeğinden sonra 2 tane muz yedim. (Muzu çok seviyorum ama ardarda kaçamaklar canımı sıkıyor nasıl dur diyeceğim bilmiyorum. Dün akşam yediğim yetmedi biraz önce eve gelince de 2 tane yedim. Hadi yedin 1 tanesini 2. si neden???? Offff Offff.....)

Sabah: 2 Haşlanmış yumurta

Öğlen: Izgara köfte ve yoğurt

Akşam tavuk kızartıyorum fırında soslu yanına da yine yoğurt olacak. (Başka şey yemeden bitiririm umarım geceyi)

Alıntı yapıp cevaplayana kadar düşmüşüm netten. Ben de kopyaladım yazdıklarımı yapıştırıyorum (Tekrar yazmaya üşendim yaa..) Umarım düzgün çıkar

Evett canım benim de her yanım kadınlarla çevrili 5 senedir 250 kızla aynı sınıfta olmanın tüm hocaların kadın olmasının azabını hep çektim hala da çekiyorum

Salişim üzülme canım hocalar da destek olmuş bak sana eminim halledeceklerdir. Kadınlar böyle neden bilmem. Birbirlerinin kuyusunu kazarlar hep. Halbuki hemcins dayanışması yapmamız lazım. Ben güzel bir haber çıkacağını düşünüyorum nedense. Sen de içini ferah tut git yat dinlen.
kızlar beni bu gün izinli sayın

Hayırdır doğacım kötü bir şey yoktur umarım..

Hoşgeldin canım... Ben de dukan diyeti yapıyorum 9 haftayı geçti. Sen de başlarsan birlikte destek oluruz burda. Başlamadan önce ben de bir tarih kararlaştırmıştım. Özellikle ilk başlangıçta çok dikkat etmek gerekiyor zamanla bir rutine giriyor zaten vücut alıştıkça....

Çooook haklsın canım ya. Aynen katılıyorum söylediklerine. Bundan önce okulda bir müdüremiz vardı sorma gitsin ne kapris ne eziyet. Müdür değişti de rahat ettik.

Kurallar böyleymiş canım ne desek boş Allahım inş hocalar halleder

Halledecekler bak gör. hadi sen uyumaya artık. Dinlendir şu vücudunu ve beynini artık be güzelim.....

Sana iyi gezmeler.. Gün falan deyip bozma bak rejimi.....

Sana kolay gelsin paşammm... Akşam gelin doğuracak diye haber gelirmiş bir de bak sen o zman başını kaşıyacak vaktin kalacak mı....

Canım krebin içinde yumurta ve süt sorun değil. Ama içindeki un kelebekciğimin de dediği gibi beyaz un olmamamlı. Ben de krep yapıyorum ama yulaf kepeği kullanıyorum un yerine ve tavaya azıcık yağ damlatıp kağıt havluyula siliyorum yani sadece yapışmayacak kadar izi kalıyor yağın. (aslında seramik tavalar çıkmış yapışmayan ama hangi marka alayım karar vermediğimden alamadım hala) Kızıma ayrı kendime ayrı krep yapıyordum kızım benimkinin tadını daha çok sevdi ve o da onu yiyor. Yulaf kepeği çok sağlıklıymış sende türkiyeye gelince yulaf kepeği tam buğday unu çavdar unu kepekli un ne bulursan al götür onlarla yaparsın krebini. İçin rahat ederek yersin hem de...

kızlar dün hiç kaçamak yapmamış olmama rğmen artıda çıktım..hergün tartılmayı bırakmam lazım..motivasyonum bozuluyor....:26:

Canım her artı kilo değildir. bazen su tutuyor vücut. Bir gün artı çıkarken ertesi gün 1 kg - çıkabiliyor. Bunlar normal şeyler. Aslında en iyisi haftada 1 defa tartılmak ama ben günde 10 kere tartılıyorum..

İyi eğlenceler tatlım.Nasıl bi gün bu yaa.Hep merak etmişimdir böyle şeyleri.Altın günü gibi birşey mi

bi imam hatip mezunu var kuran bilmeyenlere kuran öğretiyor bilenlere yanlışlarını düzeltiyor yasin tebareke okunuyor cevşen okunuyor güzel geçiyor yani

fırsat olmadı o yulaf kepeğini almaya alsamda bende onunla yapsam iyi olacak

Canım dediğin gibii hocalar halledecek inşallah çok olsa okulumu 1 dönem uzatırlar ama çok üzülmek istemiyorum inan kaç gündür üzüldüm de ne oldu sanki herkes beni biliyor hocalarımın bana destek olması beni rahatlatttı ama yine de uyuyamıyorum tabi sıkıntıdann nnöbet de yorucuydu okulda böle şeyler oldu stres topağı oldum kanımcaAllah büyük demekten başka elimden bişi gelmio

Sözde uyucaktımm amaa nerdee kızlaarrr

madem uyumadım yediklerimi yazayım bari kızlar

Sabah: 2 haşlanmış yumurta

Öğle: annemler benim moralim yerine gelsin diye yapmadıklarını bırrakmadılar bende onlar o kadar uğraşmış hepsinden azcık yedim
2 kaşık kısır
1 dilim çaylı kek( bunu ben yaptım çok güsel oluo kızlar hemde çok hafif)
2 adet patatesli poğaça( poağacaya da zeytin yağ koymuş canlarım ben diyetteyim diye azcık)

Akşam yemeyeceğim malum öğlen kaçamaktan kaçamağa koştum..

Bu arada dün ağzıma tek lokma koymadığım halde demin tartıya çıktım gram oynamıyor amaa bugün hocalar felan saliha yüzün korkunç görünüyor zayıflama hapı felan mı kullanıon dediler sanırım sinir bozukluğundan yüzüm gene çöktü bende kilo verdim diye sevinmiştim oysa ama stresten göz altlarım gene morardı ve çöktü kanımca suratım mahkeme duvarı gibi tabi:18:

Son düzenleme:
Bu arada leslie teyzeyle yaklaşık 12 dakika tempolu yürüdüm vee soonra hızımı alamadım 50 mekik çektim vee baktım yorulmadım yan bel çalıştım erisin artıkk şuu yağlarım

Selam kızlar
bugün hiç gelemedim..önce temizlik yaptım sonrada komşularım geldi..yeni gittiler hemen hemen..ben de hemen buraya geldim..çok kalamıcak olsam da...

kızlar salı sayımı da yapılmadı..salissteydi sıra ama izin istemiş haklı olarak..yerine yapmak isteyen bir gönüllü aranıyor..

kızlar salı sayımı da yapılmadı..salissteydi sıra ama izin istemiş haklı olarak..yerine yapmak isteyen bir gönüllü aranıyor..

Salı sayımınııı unutmuşum tatlım çok özür dilerim hemen yapacağımmmm canım gerçekten özürr kafam bi dünya olmuşşş

çok az kaçamak yapmış olmama rağmen bu sabah tartıda artıda çıktım hiç tartılmam normalde,şeytan dürttü ( ödem fazla çıktı ..bugün sırf yoğurt yapayım dedim ama misafirlerim olunca maalesef mümkün olmadı..bir ileri bir geri..sıkıldım artık ya..ben de şu metabolizma çayından mı yapsam acaba diyorum..belki bir değişiklik olur..haftalardır 83-84...7 leri görcem artık derken ben 82 yi bile göremiyorum ki sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…