salissçim hocalarına bir küfür salladım haberin olsun
Salı sayımınııı unutmuşum tatlım çok özür dilerim hemen yapacağımmmm canım gerçekten özürr kafam bi dünya olmuşşş
merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulubüne ve bir çok bayanda olduğu gibi benim de kilo problemim var27 yaşındayım 1.70 boyundayım ve bebek dşünüyorum bu yüzden kilo vermem lazım tam 5 aydır step aerobik ve rejim yappmama rağmen kilo veremiyorum szi takip etmeye başladım en azından daha çok motive olup pes etmemek adına yoksa şu aralar pes bayraklarımı çekmek üzereyim yarışma hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim:) ayrıca ****** adlı bi ilaç duydum kullanan var mı işe yarıyor mu?
ellerine sağlık tatlım ve teşekkürlerGelelimmmmm sayımlaraaaa kızlarrrrrr 17/4/2012salı
Gecikme için öncelikle özür dilerim:26::26:
SAPHIRA: 30
gerberal1987: 11
İpekyol: 10
Akabe:4
Kelebekolacam:13
Saliş:11
Shopaholic:6
Doğa3:6
Angiera:11
Paşam: hiç bulamadım ama herhalde izinliydi paşam:26:
SAPHIRA mı özellikle tebrik ederimm
evet canı ben de yeniden uygulayayım şu çayıSaphıram bence bize önerdiğin met. çayını sende uygulaa benn tadını da kendini de çok sevdim mutlaka iyi gelecektir sanada
ellerine sağlık tatlım ve teşekkürler
akabe hazirana kadar aramızda olmayacakmış canım geri dönmek üzere ayrıldı..o yüzden ceza uygulamayalım...
valla ben artık bunadım hatırlamıyorumm paşam salı günü izinli miydin canım?
evet canı ben de yeniden uygulayayım şu çayı
kızlar salı sayımı da yapılmadı..salissteydi sıra ama izin istemiş haklı olarak..yerine yapmak isteyen bir gönüllü aranıyor..
kız ben hacıyım zaten ama tekrar olsun inşalllah.4aylık evli üstelik 3 aylık hamileyken eşimi bırakıp doktor olarak görevli gittim 2.5 ay kaldım.inşallah sanada nasip olsun.bizde seni sveiyoruzallah seni hacı etsin hemi gece gece tebessüm ettirdinya güldürdünyabana helal olsun seviyorum len sizleri ben allahım ayırmasın işşallah sizlerden
herşey gelir geçer canım kendini çok üzüp zarar verme..bişey olmaz atlatırsın inşallahKızlarr hepinize günaydın ..
3 gündür uyumadım ve dün hiçbirşey yiyemedim buraya da yazamıyorum o nedenle canım çok sıkkındı. Dün hocalarla görüştüm hepsi şok oldu dediler biz araya gireriz en iyi öğrencilerimizdensin dediler. Gerçekten şimdiye kadar hiç böle bişi yaşamamıştım sakinleştiricilerle zor ayakta duruyorum neyse bugün beni disipline vereek hocayla konuştum diğer hocalar da konuşmuş hoca dedi kim olursa olsun veririm kural böle diğer disipline verdiğim arkadaşlarına haksızlık olur dediler. Diğer hocalar beni çıkardı kendi aramızda halledeceğiz saliha dediler bende çıktım ne olacak bilemiyorum yani üzülmemeye karar verdim. Diğer hocalar beni savunacak sanırım hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim ..girip size de haber veremedim dün ve bugün için beni izinli sayarsanız sevinirim gidip uyumam lasım 36 saat oldu kanımca hayalet gibi geziom.. hepinizi çok seviyorum kızlarr cumaya görüşürüz ok:)
sıkma canını günü kurtarırsın sen..bu arada bir ara sıkıntım var demiştin halloldumu sorunun..Selam kızlar. Yeni geldim evime. Okuldan sonra doktor randevum vardı. Çok yorgunum ve yapmam gereken çok iş var. Ev işleri malum hiç bitmiyor. Bir yandan da okulda yazılılar ödevler vs. hepsi biraraya geldi.
Kızım gelmeden toparlamam lazım.
Bugünkü yediklerimi yazayım sonra geçmişe bakıp döneceğim yine.
Dün en son akşam yemeğinden sonra 2 tane muz yedim. (Muzu çok seviyorum ama ardarda kaçamaklar canımı sıkıyor nasıl dur diyeceğim bilmiyorum. Dün akşam yediğim yetmedi biraz önce eve gelince de 2 tane yedim. Hadi yedin 1 tanesini 2. si neden???? Offff Offff.....)
Sabah: 2 Haşlanmış yumurta
Öğlen: Izgara köfte ve yoğurt
Akşam tavuk kızartıyorum fırında soslu yanına da yine yoğurt olacak. (Başka şey yemeden bitiririm umarım geceyi)
Bu arada leslie teyzeyle yaklaşık 12 dakika tempolu yürüdüm vee soonra hızımı alamadım 50 mekik çektim vee baktım yorulmadım yan bel çalıştım erisin artıkk şuu yağlarım
meşgul olsada insanın aklı burda kalıyor..Selam kızlar
bugün hiç gelemedim..önce temizlik yaptım sonrada komşularım geldi..yeni gittiler hemen hemen..ben de hemen buraya geldim..çok kalamıcak olsam da...
bende ne zaman bugün yogurt günü yapacam desem daha cok yiyourumçok az kaçamak yapmış olmama rağmen bu sabah tartıda artıda çıktımhiç tartılmam normalde,şeytan dürttü ( ödem fazla çıktı ..bugün sırf yoğurt yapayım dedim ama misafirlerim olunca maalesef mümkün olmadı..bir ileri bir geri..sıkıldım artık ya..ben de şu metabolizma çayından mı yapsam acaba diyorum..bir değişiklik olur..haftalardır 83-84...7 leri görcem artık derken ben 82 yi bile göremiyorum ki sinir geldi
bugün cocukları eşimebırakıp alışverişe çıktım.canımın sıkılacagını bile bile gittim.güyecek bişey kalmadı çalışıyor olmasamidare edecekler var ama olmuyor.zayıflayımda alayım demekten vazgectim daraltırırım zayıflarsam.ben 40 beden olmak istiyorum.
sıkma canını günü kurtarırsın sen..bu arada bir ara sıkıntım var demiştin halloldumu sorunun..
çok az kaçamak yapmış olmama rağmen bu sabah tartıda artıda çıktımhiç tartılmam normalde,şeytan dürttü ( ödem fazla çıktı ..bugün sırf yoğurt yapayım dedim ama misafirlerim olunca maalesef mümkün olmadı..bir ileri bir geri..sıkıldım artık ya..ben de şu metabolizma çayından mı yapsam acaba diyorum..belki bir değişiklik olur..haftalardır 83-84...7 leri görcem artık derken ben 82 yi bile göremiyorum ki sinir geldi
kahvaltı:
2-3 minik lokma azıcık tereyağ sürülmüş ekmek
1 zeytin
öğlen:
1.5 kase kısır
2 ad. kurabiye
çay
akşam:
kızımdan kalan 3 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna
Gelelimmmmm sayımlaraaaa kızlarrrrrr 17/4/2012salı
Gecikme için öncelikle özür dilerim:26::26:
SAPHIRA: 30
gerberal1987: 11
İpekyol: 10
Akabe:4
Kelebekolacam:13
Saliş:11
Shopaholic:6
Doğa3:6
Angiera:11
Paşam: hiç bulamadım ama herhalde izinliydi paşam:26:
SAPHIRA mı özellikle tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?