Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

salissçim hocalarına bir küfür salladım haberin olsun

Boşver canım Allah görüyor Allahtan içlerinde insaf olanlar da var beni biliyorlar görüyorlar beni kurtarmaya çalışıyorlar iki gündür diğer hocamaa da birşey diyemiyorum Allah kalbine insaf versin

kahvaltı:

2-3 minik lokma azıcık tereyağ sürülmüş ekmek
1 zeytin

öğlen:

1.5 kase kısır
2 ad. kurabiye
çay

akşam:
kızımdan kalan 3 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna

merhaba ben yeni üye oldum kadınlar kulubüne ve bir çok bayanda olduğu gibi benim de kilo problemim var27 yaşındayım 1.70 boyundayım ve bebek dşünüyorum bu yüzden kilo vermem lazım tam 5 aydır step aerobik ve rejim yappmama rağmen kilo veremiyorum szi takip etmeye başladım en azından daha çok motive olup pes etmemek adına yoksa şu aralar pes bayraklarımı çekmek üzereyimyarışma hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim:) ayrıca ****** adlı bi ilaç duydum kullanan var mı işe yarıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba hoşgeldin :)
sitede ilaç ismi vermek yasak
yarışmayla ilgili tüm bilgileri aşağıdaki linkten alabilirsin..şu an için takımımızda yer yok ama misfir olarak kalabilir ve paylaşım yapabilirsin.menülerini yazarsın,kilo çizelgesi yaparsın vs.. baya motive edici olacaktır..takımda boşluk olursa listeye de girersin yani yarışmaya dahil olursun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/154953-cuma-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Gelelimmmmm sayımlaraaaa kızlarrrrrr 17/4/2012salı

Gecikme için öncelikle özür dilerim:26::26:

SAPHIRA: 30
gerberal1987: 11
İpekyol: 10
Akabe:4
Kelebekolacam:13
Saliş:11
Shopaholic:6
Doğa3:6
Angiera:11
Paşam: hiç bulamadım ama herhalde izinliydi paşam:26:

SAPHIRA mı özellikle tebrik ederimm

Son düzenleme:
Saphıram bence bize önerdiğin met. çayını sende uygulaa benn tadını da kendini de çok sevdim mutlaka iyi gelecektir sanada

Son düzenleme:
ellerine sağlık tatlım ve teşekkürler
akabe hazirana kadar aramızda olmayacakmış canım geri dönmek üzere ayrıldı..o yüzden ceza uygulamayalım...
valla ben artık bunadım hatırlamıyorumm paşam salı günü izinli miydin canım?
Saphıram bence bize önerdiğin met. çayını sende uygulaa benn tadını da kendini de çok sevdim mutlaka iyi gelecektir sanada
evet canı ben de yeniden uygulayayım şu çayı

Hımm benn onu duymadım da canım ondan inş bir an önce döner aramıza
Bencede uygulaa canımm beni bıraksan ben her gün içecem amaa tabii fazlası zarar

allah seni hacı etsin hemi gece gece tebessüm ettirdinya güldürdünya bana helal olsun seviyorum len sizleri ben allahım ayırmasın işşallah sizlerden
kız ben hacıyım zaten ama tekrar olsun inşalllah.4aylık evli üstelik 3 aylık hamileyken eşimi bırakıp doktor olarak görevli gittim 2.5 ay kaldım.inşallah sanada nasip olsun.bizde seni sveiyoruz
herşey gelir geçer canım kendini çok üzüp zarar verme..bişey olmaz atlatırsın inşallah

sıkma canını günü kurtarırsın sen..bu arada bir ara sıkıntım var demiştin halloldumu sorunun..
Bu arada leslie teyzeyle yaklaşık 12 dakika tempolu yürüdüm vee soonra hızımı alamadım 50 mekik çektim vee baktım yorulmadım yan bel çalıştım erisin artıkk şuu yağlarım

Selam kızlar
bugün hiç gelemedim..önce temizlik yaptım sonrada komşularım geldi..yeni gittiler hemen hemen..ben de hemen buraya geldim..çok kalamıcak olsam da...
meşgul olsada insanın aklı burda kalıyor..

Son düzenleme:
bende ne zaman bugün yogurt günü yapacam desem daha cok yiyourum

bugün cocukları eşimebırakıp alışverişe çıktım.canımın sıkılacagını bile bile gittim.güyecek bişey kalmadı çalışıyor olmasamidare edecekler var ama olmuyor.zayıflayımda alayım demekten vazgectim daraltırırım zayıflarsam.ben 40 beden olmak istiyorum.

ol kardeşim inş
büzde bir arkadaşa sucuk yaptık oradan geliyorum yakında bende yapacağım inş

önümüzde 23 nisan var kızım programda sunucu bide halk oyunu var
sonrada arabistan genelindeki tüm türk okulları bahar şenliği için bizim okula gelecek benimde yatılı misafirlerim olacak bakalım hazırlık yapacağım inş mantı içli köfte su böreği

sıkma canını günü kurtarırsın sen..bu arada bir ara sıkıntım var demiştin halloldumu sorunun..

bakalım inşallah kurtarırım. Daha vermem gereken çok kilo var.

Sıkıntım hala devam ediyor canım. Çözmeye çalışıyorum ama hala bir gelişme yok. Allah büyük bekliyorum bakalım...

Bu arada sana bir şey sormak istiyorum ben çrş regl olmam gerektiği halde hala olmadım. Diyete bağlı bir şey olabilir mi? bir fikrin var mı bu konuda canım...

yap yap güzel oluyor

kahvaltı:

2-3 minik lokma azıcık tereyağ sürülmüş ekmek
1 zeytin

öğlen:

1.5 kase kısır
2 ad. kurabiye
çay

akşam:
kızımdan kalan 3 kaşık kıymalı yoğurtlu makarna

hiç sebze yok

salı günü ben hiç yokmuyum olmam
lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…