Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güvenmiyorsun dimi bununla kalacagıma
ama gör bak yazacagıım sabah yemedim diye

ben sana hep güveniyorum. o yüzden sabah gelip gece yedim diyince çok üzülüyorum. yoksam bilsem zaten bozacaksın hiç üzülmem ki şaşırtmaz beni..

ama bi gözlerimizle her sabah temizim dediğini görelim

kuzum aslında ablam diyor ki görsem ben büyük kuş sanırım boyutu iyi diyor.. ama yavru imiş.. uçamıyormuş zaten..

tamam su içirme taktiği de bu. çok teşekkür ederim kuzum çok sağol
Tüyleri çıkmışsa belki kendi yiyebilir suya yapacağın gibi önce ekmeğe yap bakalım yiyecekmi rica ederim canim

Oyy kuzu sağol iyi ki benim mortimsin kız
En sevdiğim mortim oldun sen yaaa

begum75
Bi kiskanclik kokusu aliyorum
Git üzerini değiştir o zaman

bravo KAYISILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ama kayısıların minnakları çalışıyor az çalışıyor

Melegiimm22 listedesin ve sporun çok az spor yap

KARPUZLAR KAYISILARIN PUANLARI EPEY YĞKLÜ ONA GÖRE GAZA BASSANIZ MI ACABA?

Akşam ne yemeyi düşünüyorsun canım şuanlık güzel görünüyor
Oyy kıyamam ben ona inşallah 1 haftaya toparlar nasıl beslenir hiç bilmiyorum kaptanım
En sevdiğim mortim oldun sen yaaa

begum75

Git üzerini değiştir o zaman

Ne oldi kız

Başka seçeneğim yok kuzum, eve gidince anca yemekti ev işiydi zaman kalmıyo en iyisi öğle arasını değerlendirmek

Evet bir de Eflal Bonus hiç spor vermedi belki daha da fazlayızdır @begum75 Begüş karpuzlar kelekler ne durumda şimdiden mağlubiyeti kabullendiler mi

Evet bir de Eflal Bonus hiç spor vermedi belki daha da fazlayızdır @begum75 Begüş karpuzlar kelekler ne durumda şimdiden mağlubiyeti kabullendiler mi
eflal ban lı ama o bana verir cumadan önce toplu spor bildirimi.. dünkü menüsünü yazmıştı bana mesela sporu da vardı.. ben ona derim gönderir bana ban açılmazsa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…