güvenmiyorsun dimi bununla kalacagıma
ama gör bak yazacagıım sabah yemedim diye
Bi kiskanclik kokusu aliyorumGizli gizli seviyordum onara simarmis olabilecegini dusundum
Ben onu gömmüştüm cikamiyor oradan
Kilosunu harika koruyan, minnoş anne kalp tevo = @Whiteblacklife nerede
tamam denicem kuzumKırıntı fln verseniz...
bundan sonra igdenin adı Benin için psikohayriş :)
1,5 saat yokuş yukarı aşağı tempolu yürüyüş yaptım
Pronun gücü adına, güç proda haahaa
Tüyleri çıkmışsa belki kendi yiyebilir suya yapacağın gibi önce ekmeğe yap bakalım yiyecekmi rica ederim canimkuzum aslında ablam diyor ki görsem ben büyük kuş sanırım boyutu iyi diyor.. ama yavru imiş.. uçamıyormuş zaten..
tamam su içirme taktiği de bu. çok teşekkür ederim kuzum çok sağol
En sevdiğim mortim oldun sen yaaaOyy kuzu sağol iyi ki benim mortimsin kız
Eki Görüntüle 2129879
Ses kontrol ses kontrol sesim geliyimüüKontrol edelim çıtırlar şunun şurasında cumaya ne kaldı canımmmm Bugün sağlam spor zamanı unutmayalım yeneyeceğiz
Kayısılarım
@igdedalimalipina @Lunya @Nevreste @eflalim
Çağlalarım
@Cutemom007Melegiimm22 @matematik61 @elfkkk @Bonus @Sidelya95
Git üzerini değiştir o zamanBi kiskanclik kokusu aliyorum
bravo KAYISILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREki Görüntüle 2129879
Ses kontrol ses kontrol sesim geliyimüüKontrol edelim çıtırlar şunun şurasında cumaya ne kaldı canımmmm Bugün sağlam spor zamanı unutmayalım yeneyeceğiz
Kayısılarım
@igdedalimalipina @Lunya @Nevreste @eflalim
Çağlalarım
@Cutemom007Melegiimm22 @matematik61 @elfkkk @Bonus @Sidelya95
Evet canım maalesef haşlanmış az zeytinyağlı 5 topçuk patates yedim 22.30 da akşam yemeğiyle berabernasıl patates yedin fılavır? kaçta yedin? neden yedin çok mu acıktın?
Tamam, önce kendi yemesi için deneyeyim yoksa da şırınga. inşallah yer de aç kalmazTüyleri çıkmışsa belki kendi yiyebilir suya yapacağın gibi önce ekmeğe yap bakalım yiyecekmi rica ederim canim
Akşam ne yemeyi düşünüyorsun canım şuanlık güzel görünüyorilk menü benden gelsin
kahvaltı 09:00
200 ml sütlü kahve
öglen 13:00
5-6 ymk kaşıgı şehriye çorbası (1 ymk dan az şehriye vardı )
1 porsiyon ali nazik kebabı
bol salata
ara 16:00
2 tam ceviz
4 minik kuru kayısı
(çok minikti kayısılar)
sabah sadece kahve çünkü , tok uyanıp o kahvaltı keyfinden mahrum kalıyorum
çok toktum o yüzden iş yerinde sadece kahve içtim
ve az öncede kayısı ve ceviz yedim kahvem ile birlikte
Oyy kıyamam ben ona inşallah 1 haftaya toparlarYa ablam ve annem yolda yürürken bir kedinin ağzından güvercin kurtarmışlar.. yoldakiler de seferber olmuş.. bir diş atmış heralde güvercinde minik bir yara varmış..
yavru demişler oradaki insanlar.. uçamıyormuş zaten.. çok korkmuş hayvankimse de almamış ablam almış.. kutuya koymuş bakıcaz mecbur uçana kadar.. da nasıl bakıcaz ne bileyim hiç anlamam güvercinden.. nasıl uçacak uçmayı nasıl öğrenecek.. orada bıraksa ölürdü o hayvan
Evet canım maalesef haşlanmış az zeytinyağlı 5 topçuk patates yedim 22.30 da akşam yemeğiyle beraber
Başka seçeneğim yok kuzum, eve gidince anca yemekti ev işiydi zaman kalmıyo en iyisi öğle arasını değerlendirmekharikasın kuzucummmmmmm öğle arasını bile boş geçmeyen esmer güzelim benim
illa ki paket gıda olacak yani he nil
kesinlikle.. d vitamini almanın en güzel yolu.. güneşten kaçmamak lazım.. yeterli güneş her zaman faydalıdır.. fazlası zarar..
AMA güneşe çıkarken güneş kremi sürmeden çıkılmalı
seni füsun sanıyor
çok amin nilişkomOyy kıyamam ben ona inşallah 1 haftaya toparlarnasıl beslenir hiç bilmiyorum kaptanım
Evet bir de Eflal Bonus hiç spor vermedi belki daha da fazlayızdırbravo KAYISILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ama kayısıların minnakları çalışıyor az çalışıyor
Melegiimm22 listedesin ve sporun çok az spor yap
KARPUZLAR KAYISILARIN PUANLARI EPEY YĞKLÜ ONA GÖRE GAZA BASSANIZ MI ACABA?
Haberdar et beni inşallah yerTamam, önce kendi yemesi için deneyeyim yoksa da şırınga. inşallah yer de aç kalmaz
aynen öyle zamanı tasarruflu kullanmak bu işteBaşka seçeneğim yok kuzum, eve gidince anca yemekti ev işiydi zaman kalmıyo en iyisi öğle arasını değerlendirmek
eflal ban lı ama o bana verir cumadan önce toplu spor bildirimi.. dünkü menüsünü yazmıştı bana mesela sporu da vardı.. ben ona derim gönderir bana ban açılmazsa eğerEvet bir de Eflal Bonus hiç spor vermedi belki daha da fazlayızdır@begum75 Begüş karpuzlar kelekler ne durumda şimdiden mağlubiyeti kabullendiler mi
İnşallah açılıreflal ban lı ama o bana verir cumadan önce toplu spor bildirimi.. dünkü menüsünü yazmıştı bana mesela sporu da vardı.. ben ona derim gönderir bana ban açılmazsa eğer
bence de.. füzeleri olan insanlar mapusa girmemeliİnşallah açılır
çok özlüyorum. eksikliğin çok hissediliyor. istifa etYerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?