EferimKızlar azcık salata yedim şimdide çay forever
Az canım. Ama ben 1 kilolukla yapıyorum yeterli bence.Yarım litre az degil mi yahu
Gizli gizli seviyordum onara simarmis olabilecegini dusundumSanki çok şımarttın
Ben onu gömmüştüm cikamiyor oradan@Esra_4378 nerede gormedim hic bugun
evet yok
ve yokluğu inanılmaz belli oluyor
esra canımın içi deli dolu hatunummmmmm nerdesin @Esra_4378
yaaaaaaaaaaaaaaaaaBen bilmiyorum ama cok pisletiyorlr olduklari yeri
öyle mi.. bilmiyordum geçmiş olsun kuzucum çok.. hayrolsun noldu ki? inşallah geçer en kısa sürede.Tatlim canımın içi hafta sonu köyde ayak bileğinde sıkıntı oldu birden kramp girer gibi ve hala parmaklarım çektiriyor sanki kasiliyor o yüzden bu kadar az
oyy tamamYine kreşe gittim oğlanın sinifindan biri daha kurana geçti onun pastası var di yarında gideceğim son ins.
@MiuLego
ya biri daha şırınga dedi.. tuzum buğdayı kaynatıp ezip şırınga ile versek olur mu? bir de günde kaç kere ne kadar beslemeliyiz?Buğday yer miu çok küçükse civciv yemi suyla karışıp siringayla beslenecek
Kızlar azcık salata yedim şimdide çay forever
ay ne diyosun fitim mümkün değil ayyyyyKuzu siringayla solucan falan ezip ağzına sikmaniz lazımçok zordur be, sana mi denk geldi
ev arıyordur oGizli gizli seviyordum onara simarmis olabilecegini dusundum
Ben onu gömmüştüm cikamiyor oradan
Kilosunu harika koruyan, minnoş anne kalp tevo =Whiteblacklife nerede
Ekmeği ez siringayla ver miu sen başka türlü bakamazsın az az beslenecek 3 defa yada 4 defayaaaaaaaaaaaaaaaaa
öyle mi.. bilmiyordum geçmiş olsun kuzucum çok.. hayrolsun noldu ki? inşallah geçer en kısa sürede.
oyy tamam
ya biri daha şırınga dedi.. tuzum buğdayı kaynatıp ezip şırınga ile versek olur mu? bir de günde kaç kere ne kadar beslemeliyiz?
ay ne diyosun fitim mümkün değil ayyyyy
iyi kötü yorumu yapmıyorum.. sabah buraya temizin yazarsan işte benim için o zaman iyi menü olacak banuilk menü benden gelsin
kahvaltı 09:00
200 ml sütlü kahve
öglen 13:00
5-6 ymk kaşıgı şehriye çorbası (1 ymk dan az şehriye vardı )
1 porsiyon ali nazik kebabı
bol salata
ara 16:00
2 tam ceviz
4 minik kuru kayısı
(çok minikti kayısılar)
sabah sadece kahve çünkü , tok uyanıp o kahvaltı keyfinden mahrum kalıyorum
çok toktum o yüzden iş yerinde sadece kahve içtim
ve az öncede kayısı ve ceviz yedim kahvem ile birlikte
tamam canım onu yaparım öyle.. suyu da mı şırıngayla vereceğiz?Ekmeği ez siringayla ver miu sen başka türlü bakamazsın az az beslenecek 3 defa yada 4 defa
iyi kötü yorumu yapmıyorum.. sabah buraya temizin yazarsan işte benim için o zaman iyi menü olacak banu
Tüyleri cikmismi resmini çeksene suyu bir kap içine koy önüne tirnaginla tık tık tık yap kabın içine annesi öyle içirir onlaratamam canım onu yaparım öyle.. suyu da mı şırıngayla vereceğiz?
nasıl uçurabiliriz uçmayı nasıl öğreteceğiz buna biz var mı bir fikrin?
Ya ben de öyle yapcam heralde.carsiya cikacaktim kendim alayim diyodum ama ertelenip duruyoAz canım. Ama ben 1 kilolukla yapıyorum yeterli bence.
Netten sipariş verdim. Hemen geldi.
Kırıntı fln verseniz...Ya ablam ve annem yolda yürürken bir kedinin ağzından güvercin kurtarmışlar.. yoldakiler de seferber olmuş.. bir diş atmış heralde güvercinde minik bir yara varmış..
yavru demişler oradaki insanlar.. uçamıyormuş zaten.. çok korkmuş hayvankimse de almamış ablam almış.. kutuya koymuş bakıcaz mecbur uçana kadar.. da nasıl bakıcaz ne bileyim hiç anlamam güvercinden.. nasıl uçacak uçmayı nasıl öğrenecek.. orada bıraksa ölürdü o hayvan
Oyy kuzu sağol iyi ki benim mortimsin kızGizli gizli seviyordum onara simarmis olabilecegini dusundum
Ben onu gömmüştüm cikamiyor oradan
Kilosunu harika koruyan, minnoş anne kalp tevo =Whiteblacklife nerede
Aynen ben de öyle olmuştum canımYa ben de öyle yapcam heralde.carsiya cikacaktim kendim alayim diyodum ama ertelenip duruyo
Ya sorma çok muzdaribim bu konuda. Öğlen 13.40 yemek ara 1Çok değilmiş Ya, sadece saat erken olsaydı iyiydi
bundan sonra igdenin adı Benin için psikohayriş :)psikohayris ada bak beeeeeeeeee iğdeeeeeeeeeeeee geçmişteyim yarılıyorum ya
kuzum aslında ablam diyor ki görsem ben büyük kuş sanırım boyutu iyi diyor.. ama yavru imiş.. uçamıyormuş zaten..Tüyleri cikmismi resmini çeksene suyu bir kap içine koy önüne tirnaginla tık tık tık yap kabın içine annesi öyle içirir onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?