Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bilmiyorum ama cok pisletiyorlr olduklari yeri
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tatlim canımın içi hafta sonu köyde ayak bileğinde sıkıntı oldu birden kramp girer gibi ve hala parmaklarım çektiriyor sanki kasiliyor o yüzden bu kadar az
öyle mi.. bilmiyordum geçmiş olsun kuzucum çok.. hayrolsun noldu ki? inşallah geçer en kısa sürede.
Yine kreşe gittim oğlanın sinifindan biri daha kurana geçti onun pastası var di yarında gideceğim son ins.
@MiuLego
oyy tamam
Buğday yer miu çok küçükse civciv yemi suyla karışıp siringayla beslenecek
ya biri daha şırınga dedi.. tuzum buğdayı kaynatıp ezip şırınga ile versek olur mu? bir de günde kaç kere ne kadar beslemeliyiz?
Kızlar azcık salata yedim şimdide çay forever

Kuzu siringayla solucan falan ezip ağzına sikmaniz lazım çok zordur be, sana mi denk geldi
ay ne diyosun fitim mümkün değil ayyyyy

Ya ablam ve annem yolda yürürken bir kedinin ağzından güvercin kurtarmışlar.. yoldakiler de seferber olmuş.. bir diş atmış heralde güvercinde minik bir yara varmış..

yavru demişler oradaki insanlar.. uçamıyormuş zaten.. çok korkmuş hayvan kimse de almamış ablam almış.. kutuya koymuş bakıcaz mecbur uçana kadar.. da nasıl bakıcaz ne bileyim hiç anlamam güvercinden.. nasıl uçacak uçmayı nasıl öğrenecek.. orada bıraksa ölürdü o hayvan

Ekmeği ez siringayla ver miu sen başka türlü bakamazsın az az beslenecek 3 defa yada 4 defa

iyi kötü yorumu yapmıyorum.. sabah buraya temizin yazarsan işte benim için o zaman iyi menü olacak banu

tamam canım onu yaparım öyle.. suyu da mı şırıngayla vereceğiz?

nasıl uçurabiliriz uçmayı nasıl öğreteceğiz buna biz var mı bir fikrin?
Tüyleri cikmismi resmini çeksene suyu bir kap içine koy önüne tirnaginla tık tık tık yap kabın içine annesi öyle içirir onlara

Kırıntı fln verseniz...

Tüyleri cikmismi resmini çeksene suyu bir kap içine koy önüne tirnaginla tık tık tık yap kabın içine annesi öyle içirir onlara
kuzum aslında ablam diyor ki görsem ben büyük kuş sanırım boyutu iyi diyor.. ama yavru imiş.. uçamıyormuş zaten..

tamam su içirme taktiği de bu. çok teşekkür ederim kuzum çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…