Kurtar bizi bu kızçeden miu .. su hariç hiç bişiyş beğenmiyiii
ne kuşu aldınKuşla eve doğru gidiyoz. Ay Allahım ya minnak bi de çirkin. İnşallah yemeyi reddetmez. Kliniği aradık bazen strese girip yemeyi reddedebiliyorlarmış
Kız onlar böyle top top bisey mı@tuzsuz_ruh bu kuşun ayak tırnaklarının ettafında böyle parçalar var kız. Dökülcek mi onlar? Yavru diye mi var onlar ay çok komik
EvetKız onlar böyle top top bisey mı
Hayır yok almadım. Güvercin bu yolda bir kedinin ağzından kurtarmış annemle ablamne kuşu aldın
Ahahahahahha onlar ne biliyormusun kuş pisliği eve git ılık suya bandir ayaklarını temizle garibim öyle kalmış yahu annesi pismiş
Bana bi faydası yok :))tek ben değilmişim şikayetçi. Cumaya az kaldı menüleri ben devralcam merak etmeyün
Ay gerçekten mi tamam ayyyyAhahahahahha onlar ne biliyormusun kuş pisliği eve git ılık suya bandir ayaklarını temizle garibim öyle kalmış yahu annesi pismiş
Ay evet kelimenin tam anlamiyla lunya buBeğenmeyicibaşı gldi anammm
Ay kucucuk kus bile strese girince.yemeyi reddediyo.Bi de bize bakKuşla eve doğru gidiyoz. Ay Allahım ya minnak bi de çirkin. İnşallah yemeyi reddetmez. Kliniği aradık bazen strese girip yemeyi reddedebiliyorlarmış
Lunyayı yedirtmemtek ben değilmişim şikayetçi. Cumaya az kaldı menüleri ben devralcam merak etmeyün
Kız heee demiAy evet kelimenin tam anlamiyla lunya bu
Ay kucucuk kus bile strese girince.yemeyi reddediyo.Bi de bize bak
Beni sevme zati
Korumada menü vermeyeceksin yaniBana bi faydası yok :))
O değil de anasına da sövüp gıybet yaptık yaAhahahahahha onlar ne biliyormusun kuş pisliği eve git ılık suya bandir ayaklarını temizle garibim öyle kalmış yahu annesi pismiş
Yaa bide lunya yı yiyimde menüme yazim.. vursun beniLunyayı yedirtmem
Kız yok vericem de bi iki hafta izne çıkıcam ya miu.. vizeden sonra gelicen balımKorumada menü vermeyeceksin yanietmiyorum seni mezun. Aha bak cumaya gör. Etmiyorum
Bunu diyen
Yaa bide lunya yı yiyimde menüme yazim.. vursun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?