biz döverek seviyoruz deseydin Elif'e
çok geçmiş olsun annene kuzum
sen niye tatlıya gömüldün yine
Ayran veya sut ic canım faydasi oluyorCanım biseyler yemek istiyor . Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Allah allaah hiç de huyun değil oysakiBilmem
Ayran güzel fikir canım. SaolAyran veya sut ic canım faydasi oluyor
Hemen kahve hemen...Canım biseyler yemek istiyor . Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
kanma içindeki sese.yalancı istek o inanmaCanım biseyler yemek istiyor . Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Kızz nerden öğrendinmiuyu niye kıskanalım zaten miu olmuş 75 kilo.dobiş olmuş dombili baykuş olmuş miu
Akşam eşim zorla 1 lokma normal ekmek yedirdi . Yemesem 40 gün küsecek biliyorum . Normal ekmek yiyince hep böyle oluyorum .Hemen kahve hemen...
Ayran yapıyorum şimdi napimkanma içindeki sese.yalancı istek o inanma
Kesin o kusuda yemiştir o aç aç doymuyor dombili tontis siskoooooo miumiuyu niye kıskanalım zaten miu olmuş 75 kilo.dobiş olmuş dombili baykuş olmuş miu
Bonus bonus yeme tatlı falan bak yaz geliyor İddaa ya az kaldı da yenileceksinNiye her ayrıntıyı okuyosun ki
Amin kuzum bı evi bulsak hayırlısıyla bı yaşından yaşas yavaş yerleştirirdim ama ev yok mali ya çok çok pahalı bütçemizi çok zorlayacakAllahım tez zamanda ferahlara çıkarsın seni inşallah
Dar gün göstermesin rabbim
Gitme gitme bak sen kiloları vermek için ne emekler verdin yediğin iki lokma tadı 1 dakika sürecek sonra gelsin vicdan azabı değer miCanım biseyler yemek istiyor . Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Yemicem vaytim doğru söylüyosunGitme gitme bak sen kiloları vermek için ne emekler verdin yediğin iki lokma tadı 1 dakika sürecek sonra gelsin vicdan azabı değer mi
Bende yeni farkettim muz yiyince wc e cikiyom. Normalde muz kabız yapar derler amaEvet ben ekmek yemeden WC yüzü göremiyorum 5 gündür kabizdim ekmeği kestim diye akşam iftarda ekmek yiyince direk wcye çıktım neden ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?