Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gün içinde başımiza gelenlere hayat diyoruz Doktor Now bugün hastasına söyledi günlük hayatta herzaman sorunlarla karsilasacagiz asla bitmeyecek dedi. Gerçekten de bitmiyor

Bende yeni farkettim muz yiyince wc e cikiyom. Normalde muz kabız yapar derler ama
Ya ekmeksiz hiçbir şekilde çıkamıyorum WC üstüne kepekli çavdarlı falan yersemde etki etmiyor sadece tam buğday etki ediyor anlamadım 5 gündür sabrettim illaki çıkacağım diye ama yok çıkamadım ekmek yiyince çıktım şükür ama darlığı 5 gündür yetti

ulan haşlanmış pattis bu kadar mı güzel kokar yaa.düdüklüyü açınca ne güzel koktu herife pattis salatası yapcaktım,dişi şişmiş yiyemem dedi kaldı düdüklünün içinde. yarın perşembe olmasaydı yerdim öğlen

ben o adamı sevmiyorum.canan karataya pok atıyodu,bir iki senedir karatay ne dese aynısını söylüyo

ben o adamı sevmiyorum.canan karataya pok atıyodu,bir iki senedir karatay ne dese aynısını söylüyo
Ama konusmalarinda özellikle sadece belli besinlere ağırlık verilmesine karşı her besinin önemi vardır diyor. Gerçi ben insülin direnci ile ilgili konusmalarini dinliyorum bide kitabını bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…