Hakkinizda hayırlı olsun inşallah bulursunuzAmin kuzum bı evi bulsak hayırlısıyla bı yaşından yaşas yavaş yerleştirirdim ama ev yok mali ya çok çok pahalı bütçemizi çok zorlayacak
Kuzum muzu duzenli yersen bagirsaklara cok guzel etkisi var.ben hamilelikte her gun yedim ama hic sıkıntı cekmedimBende yeni farkettim muz yiyince wc e cikiyom. Normalde muz kabız yapar derler ama
Ya ekmeksiz hiçbir şekilde çıkamıyorum WC üstüne kepekli çavdarlı falan yersemde etki etmiyor sadece tam buğday etki ediyor anlamadım 5 gündür sabrettim illaki çıkacağım diye ama yok çıkamadım ekmek yiyince çıktım şükür ama darlığı 5 gündür yettiBende yeni farkettim muz yiyince wc e cikiyom. Normalde muz kabız yapar derler ama
Bacak kasilmalarim için önermişti doktor banada hamileyken iyi geliyor diye ben sevmem kendisini fazlaKuzum muzu duzenli yersen bagirsaklara cok guzel etkisi var.ben hamilelikte her gun yedim ama hic sıkıntı cekmedim
İnşallah kuzum aminHakkinizda hayırlı olsun inşallah bulursunuz
Beni sevme zati
Kim bilirBeni de sevmiyor rahat ol
Ben lunya dan memnunum
Eksi var mı ondan haber ver :))
bende de muz iyi geliyo wcye.hurmayı da yeni keşfettim o da çok iyi geliyo valla.sabahları yiyom bi de akşam beş buçuk gibi yiyom.Bende yeni farkettim muz yiyince wc e cikiyom. Normalde muz kabız yapar derler ama
hislerim çok kuvvetlidir ,kaçmaz bendenKızz nerden öğrendin
ben o adamı sevmiyorum.canan karataya pok atıyodu,bir iki senedir karatay ne dese aynısını söylüyoBugünkü menum
12.30
Yarım kase mercimek çorbası
Tavuk sis salata
1 dilim ekmek
20.00
Tavuk sis salata
3 tane ciğer
1 tane içli köfte
Ayran
45 dakika yürüyüş
Bu insülin ile kafayı bozdum osman muftuoglunu dinledim çok güzel anlatıyor her yemekten 2 saat sonra kontrol ediyorum hangi yemek hangi durum şekerimi yükseltiyor kontrol ediyorum kendi kendimin doktoru olacağım.
O iş bende artık @MiuLego @Lunya
Canım dk olarak bilmiyorum onu bundan sonrakileri öyle tutayım
Ama konusmalarinda özellikle sadece belli besinlere ağırlık verilmesine karşı her besinin önemi vardır diyor. Gerçi ben insülin direnci ile ilgili konusmalarini dinliyorum bide kitabını bitirdimben o adamı sevmiyorum.canan karataya pok atıyodu,bir iki senedir karatay ne dese aynısını söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?