Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esra_4378 ve vorones spor puanlarınız az.. sporda gaza basılacak.. sporlar neden az kızlar????ben bahane kabul etmiyorum diyet varsa spor olmalı. bu kadar net!
Kız bismillah yeni geçti fıtığım yeni geçti. Dizide de sıkıntı var benim bagbaglar zedeli bisiklet ı birakmak istemiom da anca bu kaaa yapiom . Keşke çok yapabilsem. he bi de diyet yapmiom yapamam ben. Sağlıklı ve az miktarda beslenmeye calisiom dielim

Accuk su da fazla olaymışş 10 numara 5 yıldız olacakmış

Spor yoksa sana var?? Seç gülüm " "

Ekmek ne ekmeğiiiiiiiii

Nesli bacimmm; şimdi ben dışardan biriyim varsay, bakayım bunlar ne yiyor da zayıflıyor diye şöyle bir bakayım dedim. Sonra bı baktım "ohhhaaaa bunlar ekmek yiyor , eee o zaman ben de yiyeyim " dedim. Ne olacak diğer mesajında ekmeğin ne olduğunu gördüm ama liste bunu demiyor sandviç ve ekmeğin türünü belirtmen lazım

igdedali biliyon mu geçen gün bana yazmıştın ya Fulya yaza kadar 60 lara düşmezsen küserim sana falan diye..... ne bileyim çok etkilendim halam da geldi. durum ne kadar mafiş olsa da hep aklımda

Ben de bugün spor yapamadım artık yarın dolu dolu yapıcam
Sabah 9:30
2 yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
Yeşil çay
Öğle 14:00
4-5 kaşık yeşil mercimek
2 kaşık yoğurt
Akşam 18:30
Adana

2 br tarçınlı yeşil çay
2 sade türk kahvesi
1 tane sade soda
2 lt su

Ama konusmalarinda özellikle sadece belli besinlere ağırlık verilmesine karşı her besinin önemi vardır diyor. Gerçi ben insülin direnci ile ilgili konusmalarini dinliyorum bide kitabını bitirdim
Herkesle frekans tutmuyo işte. Müftüoğlu sana uyduysa takip et tabiki. İnsan takip ettikçe daha çok odaklanıyo diyetine,motive oluyo.devam devam çakıl

Menu yazayım ben
Sabah 09.30 ılık limonlu su

12.30
2 kk süzme peynir 3 tel Cecil peynir
1 yk Lor
yarım koz biber patlıcan
Yeşillik 4 siyah 4 yesil zeytin
2 kaşarlı yağda yumurta
2 çilek

Aksam 17.30
1 tabak dolusu etli k.fasulye
1 kase otlu yoğurt

Çay 21.00 2 hurma 8 çiğ fındık 10 kadar kara ve sarı üzüm
Spor 20 dk bisiklet ( baya yoruldum)
20 dk yürüyüş yavaş
begum75 @MiuLego
Su 3 lt

Kızlar annemle görüntülü konuşuyorduk.. dedi kızım yüzün düşük hayırdır niye moralin bozuk.. dedim aa yok bişi neden öle gördün ki?? Sonra aklıma geldi açım ya la kendime az sütlü kahve yaptım tarçın çubuğu attım içine.. az kendime gelim

Cnm çarşamba nasıl kuru fasülye yersin bide nolur şu akşam çayın yanına bu kadar yeme ya.. illa yiceksen öğlen yee...

Kızlar ben de şu iki gündür aşırı tatlı isteği oluyor nasıl bastıracağım şu an önümde nasıl çikolatalar var zor tutuyorum kendimi atlatmam lazım bu dönemi
Bence önünden hemen kaldır . bakma hiç aksam. Ben de baklava ikram ettim.bisküviler de vardım ki çok severim çayla . Ama asla yemem yemedimmm

Kızlar ben de şu iki gündür aşırı tatlı isteği oluyor nasıl bastıracağım şu an önümde nasıl çikolatalar var zor tutuyorum kendimi atlatmam lazım bu dönemi
Kuzm yogurda biraz tarcin koy icinede hurma dogra minik minik ihtiyacini aliyo
Bem hep oyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…