Bana ilk kitabı yetti. Videolarını da hep izlerim zaten. Ümit aktaşı da çok seviyorum ben karatayla aynı kafadalar. Kitabını da almıştım çoğunu okudum kitabın da bitirmedim.ona da bi el atmam lazım en baştan.Karatayın son kitabını aldım dün. Motive olayım diye
Aynı şeyi düşündümCnm çarşamba nasıl kuru fasülye yersinbide nolur şu akşam çayın yanına bu kadar yeme ya.. illa yiceksen öğlen yee...
Kiz Allah seni napmasin emi ben dun bile yemedim kurufasulye sisirir diyeMenu yazayım ben
Sabah 09.30 ılık limonlu su
12.30
2 kk süzme peynir 3 tel Cecil peynir
1 yk Lor
yarım koz biber patlıcan
Yeşillik 4 siyah 4 yesil zeytin
2 kaşarlı yağda yumurta
2 çilek
Aksam 17.30
1 tabak dolusu etli k.fasulye
1 kase otlu yoğurt
Çay 21.00 2 hurma 8 çiğ fındık 10 kadar kara ve sarı üzüm
Spor 20 dk bisiklet ( baya yoruldum)
20 dk yürüyüş yavaş
@begum75 @MiuLego
Su 3 lt
Kız ödem yapmasın diye karnıbahar bile yemiyorum..Aynı şeyi düşündümBen geçen hafta Cuma yedim hala artısı duruyor
Tarcinli süt icccccc kahve icccc yogurda tarcin kattttKızlar ben de şu iki gündür aşırı tatlı isteği oluyor nasıl bastıracağım şu an önümde nasıl çikolatalar var zor tutuyorum kendimi atlatmam lazım bu dönemi
Verooo bilmemkacinciya da ben soyliiimmm laaa bugun carsambaaaaaaa kuru fasulye yenir mi yahuuuMenu yazayım ben
Sabah 09.30 ılık limonlu su
12.30
2 kk süzme peynir 3 tel Cecil peynir
1 yk Lor
yarım koz biber patlıcan
Yeşillik 4 siyah 4 yesil zeytin
2 kaşarlı yağda yumurta
2 çilek
Aksam 17.30
1 tabak dolusu etli k.fasulye
1 kase otlu yoğurt
Çay 21.00 2 hurma 8 çiğ fındık 10 kadar kara ve sarı üzüm
Spor 20 dk bisiklet ( baya yoruldum)
20 dk yürüyüş yavaş
@begum75 @MiuLego
Su 3 lt
Aynen Pazar günü aldım, yapamadım hala dolapta duruyorKız ödem yapmasın diye karnıbahar bile yemiyorum..
evde yapacak bişi yoktu persmbe için kabak falan aldim da..Cnm çarşamba nasıl kuru fasülye yersinbide nolur şu akşam çayın yanına bu kadar yeme ya.. illa yiceksen öğlen yee...
Miu ya demiştim çarşamba beni çok etkilemio perşembe yemem deTarcinli süt icccccc kahve icccc yogurda tarcin katttt
Verooo bilmemkacinciya da ben soyliiimmm laaa bugun carsambaaaaaaa kuru fasulye yenir mi yahuuu
Ümit aktaş ın da kitapları var bende. O d çok faydalı.Bana ilk kitabı yetti. Videolarını da hep izlerim zaten. Ümit aktaşı da çok seviyorum ben karatayla aynı kafadalar. Kitabını da almıştım çoğunu okudum kitabın da bitirmedim.ona da bi el atmam lazım en baştan.
Aslında biliodum sakıncalı hanı baska firstim olsa onu yapardim.Kiz Allah seni napmasin emi ben dun bile yemedim kurufasulye sisirir diye
Allaaamm gene ben..Kim yemis kuru fasulyeyi
Oooff yanina da pilav soğan
Canim gene fırça yemeyesin?Aslında biliodum sakıncalı hanı baska firstim olsa onu yapardim.
Bizim evde kendime ayrı bisi yapamiom illa onlarda yicek . Neyse ki onlar in yediği herseyi ben yemiöm. Yanına erişte yapmıştım dunden pattis vardı . Yemedim şükr
Soğana yumruk vurdun muAllaaamm gene ben..
Geçmiş olsun canımKızlar veterinerden geldim, kediyi orada bırakmak zorunda kaldık,
Yarın öğreneceğiz ne kadar kalması gerektiğini
Moralim çok bozuk hiç iştahım kalmadı
karatay yiyin Dio ule... sorun çarsamba olması amma işte ne bilem. Diom ya başka bi sı gelmedi aklimaKızlar inanamıcaksınız ama vero
kuru fasülye
Kuru fasülye
Kuru fasülye
Kuru fasülye
Yemiş... hemde çarşamba akşamı
He k.valide yeşil soğan toplams. Kokuyo yemedim. Öyle yoğurtlu salatam ve tabagim vardıSoğana yumruk vurdun mucücüğünü de yedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?