Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cis olsa yerim de . Bu carsamba deye yerim fırçayı amma herkesin bünye vücut farklı ki benim cumayı çarşamba etkilemio bilom ben
Tabi kaptanlarimiz daha iyi bilir ama az yediysen bencede sıkıntı olmaz gibime geliyo.insanda her zaman kendine ayrı yemek yapamiyo ne pisiyorsa onu yiyo anliyorum ben.ama mecbur kaldigimizda mumkun oldugunca az yemek.carsamba persembe gunleri şişkinlik yapacak seyleri yani.

Mesela ben cogu zaman bulgur pilavi fasulye cig kofte falan yerdim ama hemen eritsin cumaya siskinlik olmasin diye bol acı biber yerdim metam hizlanirdi.ertesi gune daha da eksi çıkardım.ama sen bunu uygulama tabi.vücut alisik olmayinca cok acıya reaksiyon gosterebikir.diyette acisiz bi günüm olmadi acikcasi

Bebek gormeden geldim kızlar
Onumde boş tabak içinde de çay bardağım
Boş çayları doldurup vakit öldürdüm
Birde soranlara akşam yemeğimi yemisitim dedim :) ve ilginçtir canım çekmedi
Emeklerinin 1 akşamla çöp olmasını istemedim
Esra_4378

Kahvaltı olsa daha iyi olacak
Akşam yemiyordun sanırım
Şu ? Spor? Bunlar ne alemde

Oewww en bi sevdiğim, ver mehtiriii

Sabah yok gülüm, ama detoks dediğin için menüye birşey demeyeceğim ama olmamış

Gel bi kollarıma da öpem seni
Suda güzel
Spor desen miss
Al sana öpücük

Liste akşam bozulur diyeyim sana akşam hafif salata falan yenebilir di
Su içimiiş
Spor yapılmış

Acliktan karnın agriyorsa selam olsun benden
Yavrum öğlen çok boş
Su ve spor yapılmış, güzel

Kahvaltı güzel, detoks dönemiydi değil mi
Şu var, sporda eklenmişti

Gel bı öpeceğim en sulusundan

Sporu yaptın mı? Korumadaydin sanırım menü yeterli geldi bana

İnşallah "belki" yenmiştir güzel menü, su sporda var misss misss

Detoks a sevgilerrrrr

Ohhhh ohhh yaaaallldıızzzzlıı 5

Vayyy yürü be kim tutar seni

Ben de wc olayını rahat cozebilirsem çare oluo. saatin 17.30 olması da avantaj. Perşembe dikkat ediom ama . Çay dan sonra da eşimle terletecek bisiklet sürüsumuzu de yaptık . Sorun olmaz inşaallah. herkes bir değil tabi

Tarcinli süt icccccc kahve icccc yogurda tarcin katttt

Verooo bilmemkacinciya da ben soyliiimmm laaa bugun carsambaaaaaaa kuru fasulye yenir mi yahuuu
Sırf o yüzden kabuk tarçını demliyorum yok olmuyor psikolojik olarak galiba şu an tek düşündüğüm ekler ve bitter çikolata

Bence önünden hemen kaldır . bakma hiç aksam. Ben de baklava ikram ettim.bisküviler de vardım ki çok severim çayla . Ama asla yemem yemedimmm
Şu an vicdanım el vermiyor yoksa şeytan çok dürtüyor zaten herkes kilo almışsın muhabbeti yapıyor verdiğimi de hissetmiyorum niye böyle oldum ki acepp
Tarçınlı süt direkt kesiyor o.ihtiyacı
Yarın süt alayım en iyisi bu saatte yoğurt yesem olur mu

Uyu kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…