Ya rabbi şükür depiğini özlemişim mali
Elif yukardaki smileye diyoki anne napıyolar öyle :)
Annemdeydik hep. İyi ama çok fazla ağrısı oluyo.
Zor dayanıyo.
Evdekiler sırayla hastalandı.
Öyle yani.
Bende tatlı falan yiyorum.
O kadar spor yapıyorum hiç tebrik yok
Kendi rekorumu astigimi geç nerdeyse herkesi geçtimiğde hariç
Yaşı kaç canım ne dememiz lazım
Kim önde o mu ben mi
Hee gençmiş daha maşallah
Kuzucum asıl jubilemi eklememissin
Dünki sporum da var onunla baya önde oluyorum
Allahım nolur yarappimmm...
Igde feylosofla arayı lokum.yapsin da spora vakti kalmasın çok amiinnmm
Bütün kayısılar caglalar cırcır olsunlar da wc den spora vakitleri kalmasinnnn amiiinnn
begum75 @nehirnil111 @MiuLego
E tamam o zaman kalori saymaya ne gerek var.. kalori sayımı tamamen farklı bir şey.. dengelemek senin bahsettiğin.. mesela karnın doydu ama kalori hakkın var yiyecek misin? vücudunu dinlemeyecek misin? ne yiyip içeceğini o rakamlar mı söylicek..Kalori saymak da bi nevi dengelemek degil mi.oglen cok yedim aksam yemem bunun gibi ..sanirim farkli seyler anladik kalori sayimindan.sabahtan aksama kizartmayla günlük kalorimi doldurup oh gecmedim demek degil benim kastettigim.
Ohhh ya nesem yerine geldi mali
Merhametli mium benim.cok tatlısın sen
miuyu niye kıskanalım zaten miu olmuş 75 kilo.dobiş olmuş dombili baykuş olmuş miu
Ayca kaya hakkinda neler düşünüyorsunE tamam o zaman kalori saymaya ne gerek var.. kalori sayımı tamamen farklı bir şey.. dengelemek senin bahsettiğin.. mesela karnın doydu ama kalori hakkın var yiyecek misin? vücudunu dinlemeyecek misin? ne yiyip içeceğini o rakamlar mı söylicek..
bu zaten basit net değil mi
korumanın kuralları aşağıdaki gibi değil mi?
hani nerde burda kalori sayımı
- 1 gün yersin 1 gün yemezsin korursun
- 3 gün yersin 4 gün yemezsin 1 haftada korursun
- 1 öğün yersin diğer öğünler temiz geçirirsin korursun
- ya da gün içinde yersin bir şey ama sporunu yaparsın korursun
ben seni döverek tutardım aslında ama kaçırmışım fırstı konyakCanım biseyler yemek istiyor . Mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
kuzum her zaman söylediğimiz şey: KARBON ACIKTIRIRAkşam eşim zorla 1 lokma normal ekmek yedirdi . Yemesem 40 gün küsecek biliyorum . Normal ekmek yiyince hep böyle oluyorum .
ULANNNNNN kıskançlıktan dedikodumu yapa yapaKesin o kusuda yemiştir o aç aç doymuyor dombili tontis siskoooooo miu
harikasın ne güzel haber bu :) annem de çok sever osman hocayı
Evet ben ekmek yemeden WC yüzü göremiyorum 5 gündür kabizdim ekmeği kestim diye akşam iftarda ekmek yiyince direk wcye çıktım neden ki yaaa
40 dk hiit mimenümü veriyim gari
kahvaltı. haşlanmıs yunurta, 1 dilim tb ekmek, zeytin peynir domates
ara : türk kahvesi 2 gün kurusu
ögle : tavuk eti, salata
ara : 1 muz
akşam : 1 tabak z. yaglı bakla, az tavuk eti.
su : 1,5 lt
spor : 40 dk HiiT @MiuLego
bilmiyorum takip etmedim kadını. ben herkesin kendi vücut uzmanı olduğunu düşünüyorum. deneyerek öğrendik öğreniyoruz. kimse bizim bedenimizi bizden iyi bilemez. o yüzden kimseyi sevmiyorum. karatayın beslenme önerileri sadece favorimdirAyca kaya hakkinda neler düşünüyorsun
Izgara koftem
aynen canım. yiyip yiyp koruyorsun.. ama yediğin şeyi açıklamamışım orada. o yediğin şey şu aşağıdaki idi:korumanın kuralları aşağıdaki gibi değil mi?
hani nerde burda kalori sayımı
- 1 gün yersin 1 gün yemezsin korursun
- 3 gün yersin 4 gün yemezsin 1 haftada korursun
- 1 öğün yersin diğer öğünler temiz geçirirsin korursun
- ya da gün içinde yersin bir şey ama sporunu yaparsın korursun
Ayyy çok güzel demek yiyip yiyip koruyoruz ben burdan bunu anladım @MiuLego supersin miu
ekmek beyaz ekmek
lunya bugünlerde spor yapamıyorum akşamları işyerinden iş getiriyorum biraz yoğun bir dönemdeyim
bunu seçtim
Cumhur başkanı olacak insanım hasonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz değil mi
Yaptım Miucan. 62. 2 çıktım .kızlaaar
tartı kontrolünü herkes yapsın bu sabah..
tartısı sıkıntılı olan varsa lütfen bana iletsin bugünü nasıl geçirecek bir konuşalım çözüm bulalım emi
Utanmadan beyaz ekmek yazmış
cuma öğlen yersin canom üzülmeulan haşlanmış pattis bu kadar mı güzel kokar yaa.düdüklüyü açınca ne güzel koktuherife pattis salatası yapcaktım,dişi şişmiş yiyemem dedi kaldı düdüklünün içinde. yarın perşembe olmasaydı yerdim öğlen
birgün herkes karataycı olacakben o adamı sevmiyorum.canan karataya pok atıyodu,bir iki senedir karatay ne dese aynısını söylüyo
Kız bismillah yeni geçti fıtığım yeni geçti. Dizide de sıkıntı var benim bagbaglar zedeli bisiklet ı birakmak istemiom da anca bu kaaa yapiom . Keşke çok yapabilsem. he bi de diyet yapmiom yapamam ben. Sağlıklı ve az miktarda beslenmeye calisiom dielim
yarın inşallah -1 üzeri olur vero.. geçen hafta az eksi vardı bu hafta daha çok olması gerekirdi.. kabak iyi gelir sana.. çok hafif beslenYaptım Miucan. 62. 2 çıktım .cumadan fark
700
Bugun kabak pisiriciimm
aynen canım. yiyip yiyp koruyorsun.. ama yediğin şeyi açıklamamışım orada. o yediğin şey şu aşağıdaki idi:
Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105 Eki Görüntüle 2130105
Evet zeytinyağının yara geçirici özelliği var kantoron yağının hem yara iyilestirici hemde antiseptik özelliği vardiryaaaa öyle mi diyorsun.. baticon sürüyoruz şuanda.. annem bilir vardır kantoran falan.. söyleyim de onu da süreriz olmazsa
canım tarçın kullanmalısınKızlar ben de şu iki gündür aşırı tatlı isteği oluyor nasıl bastıracağım şu an önümde nasıl çikolatalar var zor tutuyorum kendimi atlatmam lazım bu dönemi
çarşamba günü kuru fasulye yenmemeli!Menu yazayım ben
Sabah 09.30 ılık limonlu su
12.30
2 kk süzme peynir 3 tel Cecil peynir
1 yk Lor
yarım koz biber patlıcan
Yeşillik 4 siyah 4 yesil zeytin
2 kaşarlı yağda yumurta
2 çilek
Aksam 17.30
1 tabak dolusu etli k.fasulye
1 kase otlu yoğurt
Çay 21.00 2 hurma 8 çiğ fındık 10 kadar kara ve sarı üzüm
Spor 20 dk bisiklet ( baya yoruldum)
20 dk yürüyüş yavaş
begum75 @MiuLego
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?