Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evde yapacak bişi yoktu persmbe için kabak falan aldim da..
Ya evde k.v. k baba. Olunca istedgm çay saati pek olmuo haklısın ya . Kızlar da cok söylüyor da işte uyamadim gitti

kurallara uymayan, bahaneleri hep olan ama iyi kilo veren bir üye de dahi olsa ben böyle bir üyeyi 7. takım listesinde görmek istemiyorum vero. Liste bizim vitrinimiz.. Örnek alınacak üyelerden oluşan bir listemiz olmalı. Benim mantığım budur. Sende bu yok.

Başka takıma transfer mi etsek seni? Direk listeye? eksilerin de iyi alırlar seni diye düşünüyorum ne dersin?

günaydın minnaklarrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
@MiuLego begum75 Bizde haftaya morti olalım mı sizlerin mortisi yok yüzde olarak az gelirim fazla bir şeyim yok farkındayım ama istiyorum uleeee

ay olalım da ben pazartesi başlayacağım. ama bende çok ödem var bir de haftaya cuma ben antalyada olacağım tartılamam ki

günaydın kaptaniçem
antalyaya tartınıda getir cocoya getirtmiştinya
bende de çookkk ödem var,3-4 kilo kadan

Kaptanım benim tartım değişmemiş ya dün ki rakamda kalmışım bu sabah bugün çok az yiyeceğim bakalım
cumaya sevineceksin bence tartıda :)

kuzucum beyaz ekmek dışında gayet iyi.. o da 1 dilim sadece erimiştir.. spor özel nedenlerden yapamıyorsun bu ara.. akşamı sebze ile geçirmen çooook güzel olmuş begüşüm.. su çok az.. su içilmeli.. en az 2.5 lt olmalı

öğlene kadar koştururken eriyip gidiyor o ekmekler gerçekten
evet kaptanım akşam makarna ve çorba vardı yemedim
yemekten sonra bulaşıkları halledip 10,30 a kadar çalıştım sonra sızmışım

2,5 litre mi

yersin kısımları olduğundan milletin canı çekmesin diye menü paylaşamamaya başladım kaptaniçem ben ama her gün sporumu yapıyorum ve sabahki tartı diyordu ki koruyorsun canım Afferim
harikasın kuzucum maşallah
Evet zeytinyağının yara geçirici özelliği var kantoron yağının hem yara iyilestirici hemde antiseptik özelliği vardir
tamamdır kuzum çok sağol
gü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayy akşamları bunu yapıyorduk ya engelliyordur az çok bence iyiydi

bence yine yapalım nilişkom..

TEMİZLİK LİSTESİ

1- NİLİŞKO= temiz
2-masumm=temiz
3- miu=kirli

gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…