kız coco götürmedi kigünaydın kaptaniçem
antalyaya tartınıda getircocoya getirtmiştinya
bende de çookkk ödem var,3-4 kilo kadan
aa evet eczanede tartılıyodu demi yada o tarz bişeyler vardıkız coco götürmedi ki
unuttu coco beni öldürdü cocooooooo
günaydın kaptaniçem
antalyaya tartınıda getircocoya getirtmiştinya
bende de çookkk ödem var,3-4 kilo kadan
annesinin tartısında.. onun da pili yoktu.. o pil alana kadar ölmüştük bi alamadı.. sonra aldı çalışmadı .. sonra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hatırlamak istemiyorum o günleriaa evet eczanede tartılıyodu demi yada o tarz bişeyler vardı
o zaman sende unut
Spor
1000 ip : 200 p
40 dakika normal yürüyüş : 40 p
40 dakika tempolu yuryus : 100 p
18 dakika eliptik : 72 p
10 dakika koşu : 40 p
20 dakika step : 60 p
Toplam : 512 puan
@MiuLego @Lunya @Sidelya95
günaydın minnaklarrrrrrrr
Eki Görüntüle 2130107
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay olalım da ben pazartesi başlayacağım. ama bende çok ödem var bir de haftaya cuma ben antalyada olacağım tartılamam ki
İnşallah kaptanım hedefi tutturmak istiyorum cumartesi kıyafet denemeye gideceğim zayıf olmalıyımcumaya sevineceksin bence tartıda :)
kuzucum beyaz ekmek dışında gayet iyi.. o da 1 dilim sadece erimiştir.. spor özel nedenlerden yapamıyorsun bu ara.. akşamı sebze ile geçirmen çooook güzel olmuş begüşüm.. su çok az.. su içilmeli.. en az 2.5 lt olmalı
harikasın kuzucum maşallah
tamamdır kuzum çok sağol
gü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bence yine yapalım nilişkom..
TEMİZLİK LİSTESİ
1- NİLİŞKO= temiz
2-masumm=temiz
- miu=kirli
gibi :)
YAZMADI Kİ BEKLİYOZAhahaha Masum temizmi bu arada kaçırdım mı
Temiz temiz benceYAZMADI Kİ BEKLİYOZ
Napdim kiii
kurallara uymayan, bahaneleri hep olan ama iyi kilo veren bir üye de dahi olsa ben böyle bir üyeyi 7. takım listesinde görmek istemiyorum vero. Liste bizim vitrinimiz.. Örnek alınacak üyelerden oluşan bir listemiz olmalı. Benim mantığım budur. Sende bu yok.
Başka takıma transfer mi etsek seni? Direk listeye? eksilerin de iyi alırlar seni diye düşünüyorum ne dersin?
o konuda sıkıntı yok
begum75 kötümü ediyorum şarkı paylaşa paylaşa
Kuzu ben hiç denemedim ama nasorinse diye bi şeyden bahsediyor arkadaşlar, sinüslere kadar temizliyormuş, bi de burnunda kuruluk varsa nasonem diye bi damla var. Bi araştır istersen ben kullanmadım ama etrafimda kullanan çok, ben çok tıkanirsam burnumun uç kısmına viks sürüyorum çok rahatlatıyor burnumu açıyorBenimde gecmeyen bi burun tikanikligim var ya.
Artik agzim bogazim kurumus bi sekilde uykumdan uyaniyorum. Var mi pratik bi tavsiyen?
kız coco götürmedi ki
unuttu coco beni öldürdü cocooooooo
hafızaya bak hele başka şey olsa bu kadar hatırlamazannesinin tartısında.. onun da pili yoktu.. o pil alana kadar ölmüştük bi alamadı.. sonra aldı çalışmadı .. sonra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hatırlamak istemiyorum o günleri
Ay çok geçmiş olsun, kombo yapmışsınKızım çok hasta ve kombimiz bozuldu ev buz bende kabizim uykusuzum regl olucam karnım ağrıyor puff benden böyle gelemiyorum pek kusura bakmayin
Ben yanlis anladim o vakitE tamam o zaman kalori saymaya ne gerek var.. kalori sayımı tamamen farklı bir şey.. dengelemek senin bahsettiğin.. mesela karnın doydu ama kalori hakkın var yiyecek misin? vücudunu dinlemeyecek misin? ne yiyip içeceğini o rakamlar mı söylicek..
bu zaten basit net değil mi
korumanın kuralları aşağıdaki gibi değil mi?
hani nerde burda kalori sayımı
- 1 gün yersin 1 gün yemezsin korursun
- 3 gün yersin 4 gün yemezsin 1 haftada korursun
- 1 öğün yersin diğer öğünler temiz geçirirsin korursun
- ya da gün içinde yersin bir şey ama sporunu yaparsın korursun
Ben karatayci olmam, o ne çirkin şey öyle. Yaz geliyor menulerimdeki meyveleri karataya ithaf edeceğimcuma öğlen yersin canom üzülme
birgün herkes karataycı olacak
laf oyunları yapma bana yaspor yap.. sporsuz gün geçirmezsen yeter zaten abartı spor yap demedim sana ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?