Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa evet eczanede tartılıyodu demi yada o tarz bişeyler vardı
o zaman sende unut
annesinin tartısında.. onun da pili yoktu.. o pil alana kadar ölmüştük bi alamadı.. sonra aldı çalışmadı .. sonra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hatırlamak istemiyorum o günleri

İnşallah kaptanım hedefi tutturmak istiyorum cumartesi kıyafet denemeye gideceğim zayıf olmalıyım
harikasın kuzucum maşallah

tamamdır kuzum çok sağol

gü nay dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bence yine yapalım nilişkom..

TEMİZLİK LİSTESİ

1- NİLİŞKO= temiz
2-masumm=temiz
- miu=kirli

gibi :)

Ahahaha Masum temizmi bu arada kaçırdım mı

Napdim kiii

Benimde gecmeyen bi burun tikanikligim var ya.
Artik agzim bogazim kurumus bi sekilde uykumdan uyaniyorum. Var mi pratik bi tavsiyen?
Kuzu ben hiç denemedim ama nasorinse diye bi şeyden bahsediyor arkadaşlar, sinüslere kadar temizliyormuş, bi de burnunda kuruluk varsa nasonem diye bi damla var. Bi araştır istersen ben kullanmadım ama etrafimda kullanan çok, ben çok tıkanirsam burnumun uç kısmına viks sürüyorum çok rahatlatıyor burnumu açıyor

kız coco götürmedi ki
unuttu coco beni öldürdü cocooooooo

annesinin tartısında.. onun da pili yoktu.. o pil alana kadar ölmüştük bi alamadı.. sonra aldı çalışmadı .. sonra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hatırlamak istemiyorum o günleri
hafızaya bak hele başka şey olsa bu kadar hatırlamaz

Ben yanlis anladim o vakit
Hani diyon ya doydun da ona ragmen kalori mu doldurcan diye.Ben de doymazsam diyacam diye belli bi kaloriyi gecmeyeyim sayayim diye düşünmüştüm ama gerek yokmus.okuz gibi yiyip spor yapsam da olurmus

cuma öğlen yersin canom üzülme

birgün herkes karataycı olacak

laf oyunları yapma bana ya spor yap.. sporsuz gün geçirmezsen yeter zaten abartı spor yap demedim sana ben
Ben karatayci olmam, o ne çirkin şey öyle. Yaz geliyor menulerimdeki meyveleri karataya ithaf edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…