Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm çoğu mesajında okumuştum,bulaşıkları yıkadım diye.İşte çalışıyorsun ,neden bulaşık malinası almıyorsun ki,o yorgunlukla bulaşık yıkıyorsun

bulaşık makinam var deynep
ben makina kullanmayı sevmiyorum deterjan kalıntısı kalıyo diyolarya içime sinmiyor
birtek yemeğe kahvaltıya misafirim gelince kullanırım

Ben yanlis anladim o vakit
Hani diyon ya doydun da ona ragmen kalori mu doldurcan diye.Ben de doymazsam diyacam diye belli bi kaloriyi gecmeyeyim sayayim diye düşünmüştüm ama gerek yokmus.okuz gibi yiyip spor yapsam da olurmus
yaw zaten sen doyduğunu anlarsın bernam ne kadar sağlıklı güzel diyet yapıp onca kilo verdin sen.. kendini çözdün..

okuz gibi yeme işini unut

Ciz coz yemem ya listedé hiç yemem . DaHa fazla spor isterim valla da işte vücudum henuz toparlanamadi doğum dan sonra . Kas kemik yapım eskisi gibi değil norml doğum olunca bi de.
gayet güzel veroo sen bu işi biliyosun zaten
birde çarşamba perşembe sebze yoğurt salata ağırlıklı beslenirsen daha güzel olur

işte bu beeeeeeeeeeeeeeeeee

Suyu da yarım koyar zaten, çabuk gitsinler diye
Lafı eveleyip geveler,okula gideceğim ama ,çok yoğunum ama ,evde normalde hiç durmam ama ,bugün başka planlarım var ama
Ben ne yaparım ,ben de seninle geleyim 1 hafta beraber gezeriz derim ,yatılı geldik sanar korkar Nevreste

Alana kadar insan gereksiz görüyor,onu doldurana kadar dizene kadar elimde yıkarım diyor ama alınca görüyor faydasını,hem kolaylık,hem tezgahın üstü daha toplu duruyor,yıkananı kurutana kadar bekleme yok .
Gereksiz olur mu , yerim yok yerim eski tip ev olunca gideri de yok. Gider yapmak için mutfak dolabı çıkacak. Kim uğraşacak. Zaten yer yok. ne çektim be bu bulasiklardan

Eki Görüntüle 2130142 beni üzüyorsun sen hep.. başka takıma gitmeni ben de istemiyorum ama üzüyorsun beni.. çarşamba kuru yenir mi

cuma kilo bildirimle vurayım mı seni napayım katil mi olayım ben
Çarşamba kuru yedim Die . özür . Bu bukadar önemli derecede etkilemio demistim. Die senden izinliyim saniodum
Nitekim sabah tartildim. P.tsei den 200 gr daha eksi çıktım. Şükür
Valla ne diyim. Korkuyorum menu yazmaya . Keşke 4 4luk olsam da hiç takım Liste Vs. Ugrasmasam. Elimden geleni yaptgıma inandiramiyorm mimuş seni.

kuzum etkilesin etkilemesin yine de çarş perş karbonhidrat yeme diyince yememeye değmez mi yahu

Bonus bugün öğleden sonra sana bi morti geliyor özel getirtiyorum ithal bu gacı
Önümüzdeki hafta birbirinize sıkı sıkı sarılın olar mı?
Kilolarınız yakın sorunlarınız yakın birbirinize çok iyi geleceksiniz. Anam yüksek kiloda diye çekiniyor biraz... Ona en çok desteği senden rica etsem ayıb etmiş olur muyum
Hesabı aktif edilmiş. Sabah test ettim açıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…