Alana kadar insan gereksiz görüyor,onu doldurana kadar dizene kadar elimde yıkarım diyor ama alınca görüyor faydasını,hem kolaylık,hem tezgahın üstü daha toplu duruyor,yıkananı kurutana kadar bekleme yok .Bulaşık makinesi bende de yok
seninle ilgili anılarımı unutmam mümkün mühafızaya bak hele başka şey olsa bu kadar hatırlamaz
Begüm çoğu mesajında okumuştum,bulaşıkları yıkadım diye.İşte çalışıyorsun ,neden bulaşık malinası almıyorsun ki,o yorgunlukla bulaşık yıkıyorsun
yaw zaten sen doyduğunu anlarsın bernam ne kadar sağlıklı güzel diyet yapıp onca kilo verdin sen.. kendini çözdün..Ben yanlis anladim o vakit
Hani diyon ya doydun da ona ragmen kalori mu doldurcan diye.Ben de doymazsam diyacam diye belli bi kaloriyi gecmeyeyim sayayim diye düşünmüştüm ama gerek yokmus.okuz gibi yiyip spor yapsam da olurmus
gayet güzel veroo sen bu işi biliyosun zatenCiz coz yemem ya listedé hiç yemem . DaHa fazla spor isterim valla da işte vücudum henuz toparlanamadi doğum dan sonra . Kas kemik yapım eskisi gibi değil norml doğum olunca bi de.
işte bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeselam kzılar yogundum yazmadım
@MiuLego temizim cnm , umaırm ütün gnler böyle geçer
15 dk 500 adım adım stepper yaptım nisacım @suspushanimcim canım , ancka na fırsat oldu
sabahta 3 tane altınbaşak grisini yedim migdemi mahvettii
dümdük daldımmm valla , ne var ne yok
Lafı eveleyip geveler,okula gideceğim ama ,çok yoğunum ama ,evde normalde hiç durmam ama ,bugün başka planlarım var amaSuyu da yarım koyar zaten, çabuk gitsinler diye
Öküz gbi yesin kız ot yesin bol bol ondan bişey olmazyaw zaten sen doyduğunu anlarsın bernam ne kadar sağlıklı güzel diyet yapıp onca kilo verdin sen.. kendini çözdün..
okuz gibi yeme işini unut
@MiuLego elmi atıcan bana?
Gereksiz olur mu , yerim yok yerimAlana kadar insan gereksiz görüyor,onu doldurana kadar dizene kadar elimde yıkarım diyor ama alınca görüyor faydasını,hem kolaylık,hem tezgahın üstü daha toplu duruyor,yıkananı kurutana kadar bekleme yok .
hunili olmak kolay değil dostumİp atlamayı nası abarttıysam durduğu yerde titriyor bacaklarım
Millete bugün sporu kasmayın diyorum bi de
Çarşamba kuru yedim Die . özür . Bu bukadar önemli derecede etkilemio demistim. Die senden izinliyim saniodumEki Görüntüle 2130142 beni üzüyorsun sen hep.. başka takıma gitmeni ben de istemiyorum ama üzüyorsun beni.. çarşamba kuru yenir mi
cuma kilo bildirimle vurayım mı seni napayım katil mi olayım ben
Ben yarım tablet kullanıyorum ,elde yıkayınca da var diyorlar o riskbulaşık makinam var deynep
ben makina kullanmayı sevmiyorum deterjan kalıntısı kalıyo diyolarya içime sinmiyor
birtek yemeğe kahvaltıya misafirim gelince kullanırım
sence o ot yemeyi mi kastettiÖküz gbi yesin kız ot yesin bol bol ondan bişey olmaz
İp atlamayı nası abarttıysam durduğu yerde titriyor bacaklarım
İp atlarken dizim gitti, bir daha da atlamadimİp atlamayı nası abarttıysam durduğu yerde titriyor bacaklarım
kuzum etkilesin etkilemesin yine de çarş perş karbonhidrat yeme diyince yememeye değmez mi yahuÇarşamba kuru yedim Die . özür . Bu bukadar önemli derecede etkilemio demistim. Die senden izinliyim saniodum
Nitekim sabah tartildim. P.tsei den 200 gr daha eksi çıktım. Şükür
Valla ne diyim. Korkuyorum menu yazmaya . Keşke 4 4luk olsam da hiç takım Liste Vs. Ugrasmasam. Elimden geleni yaptgıma inandiramiyorm mimuş seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?