- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
İlk günler öyle oluyor da ,sonradan cozutuyor insanBen de öyle dusunuyorum inşallah dusunmekle kalmamkiz haftasonu tb undan 2 kucuk krep yedim ekstra kahvaltida o bile rahatsiz etti aksama kadar.midem kuculmus.
mesela cantamda 2 paket cisla geziyorum kac gündür @MiuLego gördü. Korumadyim sonucta istesem telafi etmek sartiyla yerim ama kafamdaki dusunce su : cok cok istemedikce sirf anlik keyif icin niye kalori alayim ki..
Mesela hep anlattigim sey ben diyetin ilk zamanlari disari cikmak istemiyodum hic.aksamlari fln esimle.bogaza gidip cayin kahvenin yaninda tatli yiyemicem ne isim var o zaman diyodum.Ama bu dusuncem cok net degisti artik.Ben bundan sonra aksam 8den sonra bisey yemem yersem de en fazla bi avuc tuzsuz cekirdek ya da misafirlikte fln belki bi meyve..buna alistim. Hani diyolar ya beslenme alışkanlığını değiştirmek diye.Onu basardigima inaniyorum.Korumayi da becerebilirim.kendime guveniyorum.
Ben deKızlar iki dk çay molası verdim...
miu bizi kovmadan gidelimBununnesine üşenicem ayol
O bizi kovmaz gızzzmiu bizi kovmadan gidelim
nazar boncuğu tak kocaman da gözlerine gözlerine sok onuBugün bi hoca bana başka bi hocanın arkadam laf ini gtrdi .. hiç bu kadr hoşuma gideceğini tahmin etmezdim.
Suna bak demiş 2. Çocuk doğumdan sonra tığ gbi olmuş demiş daha da bizi strese sokar yok yemem yok diyet bilmem ne Die. Fazlasi yok da bizi sinirledrmek için yapıo demiş.
Tobeee yaa. Verdgi boregi kekı yesem mutlu olacaktı. yüz versm ağzıma sokar o çikolatayi.
Ne dusunursé dusunsunler. Şurda hedefe An itibariyle , 2 bilemedim 3 Kilo kaldı@matematik61 senlen koruma yaparız. Seni takipteyim . Yasadgn süreç hoşuma gidio benzer şeyler .
evvvvvvvvvveeeeeeeeettttttt
He okudum mesajını ne kızıyon hemen vazgeçtim
yok kız 5,5
hatta 7,5
hatta hepsini aldırdım 20,5
ay hahahhaa bu ne ya tövbeee
Hoşgeldin gel tabi nolcak zayıf zayıf diyet yap sende sanki banane
o benim sevme şeklimSelam verdim başgan , neden kızıyorsun ki
ben sizin için geliyorum ama valla
En sevdiğim 7. Takım
Diyette olunca benağzın yeşilçay içsin beeeeeeeeeee
Kız seni yeğrim haminnoş Çıtırlarım gelmiş ne kovması kocaman sevindim
Eki Görüntüle 2130241
gitmeyin bi yereDisipline Girmis BirKadin My SouL
Gelirken elim boş gelmedimminnoş Çıtırlarım gelmiş ne kovması kocaman sevindim
Eki Görüntüle 2130241
gitmeyin bi yereDisipline Girmis BirKadin My SouL
Ne getirmemi isterdin
daha mapustan yeni çıktın az uslu dur
Dogum yapan bi hoca okula bi kutu cis gondermis
bebeğim tabi ki bizi en çok sevecek sen susBenoradayım diye sever insan daha çok benim takımımı tamam mı
unuttumSen bana bişi hesaplayacaktıın
Özelden yazmadın
oyyy yoruldun mu yine çokKızlar iki dk çay molası verdim...
Diyette olunca ben
mezuniyete son 1 kala tabi ki yemezsin canımın içisi@MiuLego burda öğlen yemeği verdiler tabiki yemedimyanıma incirdi cevizdi bişiler getirdim çayla götürüyorum.. çocuklara yüksek sesle konuşmaktan sesim kısılıyoooo...
Kız etkilemiş ki! Cuma dan pazartesiye -500 pazartesinden perşembeye-200kuzum etkilesin etkilemesin yine de çarş perş karbonhidrat yeme diyince yememeye değmez mi yahu
Kafam karışık olunca ben
kız 5 yaş grubu 20 çocuk .. hoca da dişini çektirmiş bağıramıyo.. iş başa düştüdaha mapustan yeni çıktın az uslu dur
bebeğim tabi ki bizi en çok sevecek sen sus
unuttumbugün bakıp yazcam sana
oyyy yoruldun mu yine çok
heralde yaniiiiiiiiiiii
Demesene öyleİlk günler öyle oluyor da ,sonradan cozutuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?