Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saat 7 fe kalkip hemen kahvalti hazirliyorum sonra cocuklari alip önce büyük oglanin sonra küçük oglani okula birakiyorum.leslie yapabilirmiyim bilemedim mium.ama digerlerini deneyecegim

Kızlar elma kürü yapıyorum çok iyi ödem attiriyor tavsiye ederim ve yapanlar iyi.kilo vermiş 2 gündür yapıyorum aşırı tok tutuyor ve tatlılar saldırmıyorsunuz harika birşey şimdi tekrar yaptım. 1 hafta yapacam.bu şekilde

40 kere söylersen olurmuş ya hep o misal igdedali yaptı gibi bunu aramızda kalsın da
Günah keçisi iğde
Deynep de vardı hippo da tevo da Esra da. Hepiniz ordaydınız beeeee

Akşam yemeği yerken kkda gezinmek iyi fikir değilmiş

Kız miu iğdenin annesi gelince koymasaydın bari. @MiuLego
De mi ama en azından bugün koyma

Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın iyi misin? Nevreste ağlıyordu geçen gün çok özledim diye ne iyi ettin de geldin

Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın iyi misin? Nevreste ağlıyordu geçen gün çok özledim diye ne iyi ettin de geldin
İyiyim mm kuzum mm. .evet haberler geldi biraz daha ağlasın dedim aglaması daha bir hoş oluyor o yüzden gelmiyorum..ama geldim şimdi daha çok ağlar Nevreste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…