takımın kadrosunda yer yok diye biliyorum ama amacın sohbet ve motivasyonla zayıflamaksa aramızda misafir olarak sadece listeye girmeden bize katılabilirsinama listeye girmek istiyorsan :44::44:
canım sorma çok ekjınlı gün geçirdimMAşallah ne hareketliymiş günün.Rabbim gelininize dehayırlı ve kolay bir doğum nasib etsin.
Dün kendime izin verdim.Sabah güzel bir kahvaltı yaptık eşimle eşim cumadan geldikten sonra gezmeye çıktık.Kahirede geçirdiğimiz son zamanlar olduğu için geziyoruz artık.Çok gezme fırsatımız olmamıştı.Tarihi camileri geziyoruz.Geçen haftada piramitlere gitmiştik.Sonra da eşimin bi arkadaşı ve oğlula beraber parka gittik.Onlar oynadılar bende bol bol fotoğraf çektim.Akşam yemekten sonra da 3 saat temizlik yaptım.Malum bu hafta toz fırtınası vardı.Ev batmıştı.Ama çok şükür bitti.Yediklerimi sormayın gitsin.Aslında sadece kahvaltıda fazla yedim.Akşam yemeğinde bazelye yemeği ve salata yedim
yazdıklarım silindi ya1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç.
ben not almıştım metabolizma çayını
canım allah razı olsun bebem demin aradı ne yapıyosun diye aradan 15 dakika geçmedi gene allahım bebek geliyo dedimgelininizide ALLAH kurtarsın
inş kolayca kurtulur
kızlar bu gün sabah kahvaltıya gittim
SABAH
şekersiz çay,domates salatalık,1 dilim ıspanaklı börek peynir azcıkta ekşi marmelat
ÖĞLEN
meyva
AKŞAM
bir adet adana dürüm,ayran
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç.
ben not almıştım metabolizma çayını
yazdıklarım silindi yaneyse işin yoksa gene yaz ben yeşil elma aldım bebem o olurmuı bu metebolizma çayını ne kadar yapıyoruz ve 1.5 litre su içersek eger üstüne 1.5 litremi içicez normalade 4.5 oluyoda :44::44:ay kafayı yicem he ne kadar kullanabiliriz bu çayı :44::44:
canım allah razı olsun bebem demin aradı ne yapıyosun diye aradan 15 dakika geçmedi gene allahım bebek geliyo dedimsonra delü aramış gülüyo abla ne var dedim şimdi bu ismaiil eymen dedi eee dedim gece 12 geçerse boga olucek dedi ne olmuş dedim koç olmucek çok şükür dedi len dedim bende kocum yok abla üstüne alınma dedi kıuzenim var çok gıcık oluyorum ona dedi oglan boga olucek manyak bu bizim gelin ya çok güldürüyo iyiki kardeşime almışız bu arada doktora kan testi vericektim ççok geldi ya bana annem vericek parasını gerek göürüse serklaj paramıda vericek anne olmaz desemde kızım senin bebegin olsun ben para istemiyom dedi canım annem ya allahım başımızdan eksik etmesin koca çınarımızı babacım vefat etti rabbim anacıgımızı bize bagışlasın işşallah
kız ne yaptın öle bizde eşimle bugün pazara gittik ordan gelirken önce tatlıcının yanından sonrada çigköftecinin yanından daha sonrada dürümcünün yanından geçtik eşime dedimki canım baksana şunlara kaka o bakma canım dedi sagolsun kendisi çok motive eder beni benm sana bol bol yeşillik aldım onları yirsin dedi inek gibi yemeyi düşünüyorum paşa gülün sucu ney
allah seni ne güldüm yazdıgına beyaz hesaliss 2 günde içtiğini yazmıştı bende 1 günde yarısını içtim
top karabiber lazım benim karabiberim beyazdı
öğün aralarında tüket
bizim burada maalesef pazar tatlıcı çiğköfteci yok
dün kızıma 23 nisan için kıyafet almaya çıkmıştık bir türk büfesi var benimde içime geldi bulaşık yok yemek hazırlamak yok
normalde arabayla yarım saat uzaklıkta denk gelince bazen yiyoruz yoksa yakınlarda öyle imkanlar yok belkide olmaması daha iyidir
allah seni ne güldüm yazdıgına beyaz hekız birde bişey sorucem içme suyunamı yapıcez yoksa musluk suyunamı bebem çok açıklamalı soruyorum ama ne yapayım işimi şansa bırakmak istemiyorum bugün yataktan kalktımki ne görüyüm karnım şişmiş topilik olmuş adetime 2 var yok bu hafta gene görünmücekmi acaba tartıda kilom kaç haftadır aynı kilodayım ne veriyom ne alıyom alsam içim yanmıcek versem göbek atıcem bu hafta salata diyeti yapıcam 1 hafta bakalım kaç kilı vericem nasıl yananabilirsem artık :18::18:işşallah güzel sonuçlar alırım
canım sen nerdeydin bu arada unutmusumda kafa yerinde degilki gelin yüzündenbirde bensiz yemişsin bari buraya yazma yiyen var yiyemeyen var şimdi sen bana gelsen ben sana mükemmel bir sofra donatsam noludu sanki ozaman diyet hakgetire nekadar iyi arkadaşım degilmi stardaki yarışmada millet bir haftada 8 kiloya kadar veriyo nasıl beceriyolarya aklım almıyo biri beni aydınlatsın okadarda yemelerine ragmen veriyolar ben yememe ragmen veremiyorum ban günah degilmi kızlar hafta sonu oldu diye hiç biriniz ugramaz oldunuz alıcagınız olsun bende hafta içi ugramıcem ödeşmiş olucez hoş ortadan kaybolursam aceleden bilinki gelin dogurdu
bende yapayım bari liste pazardan alınacaklar
1)elma
2)top karabiber
3)kabuk tarçın
4)adaçayı
Hayırlı olsun canım aldığın şeyyyyycanım sorma çok ekjınlı gün geçirdimyataktan zor kalktım inan sabah bugünde vei düp köşe temizledim malum dügün evine git gelinle ugraş 3 gün temizlemedim evi dedim ne oplmuş bu eve birde sana ütü yaptım kocaman bir sepet:111::111::111:dedim allahım anamın evinde işten kaçamadım koca evinde işten kaçamadım bebekte olunca halim perişan işin komigi gebeyken devamlı yattıgım için iş yapmayınca aş veriyorum iyimi eşimede dedim eger evin işlerini ytapmak istersem beni ikaz et dip köşe temizliyorum allah sizi inandırsın ütü evi sil süpür toz al banyo tuvalet yıka saat 9 başladım 4 işim bitti ya benim elim agır yada ben biryerde yanlış yapıyorum :44::44:millet işini 2 dakikada yapıyo ya ben nerde 70 mk evi 4 saatte bitiremiyorum yemekte olunca bu 6 saate çıkıyo anam beni neden bu kadar titiz yetişitirmişki eşimede diyorum bir eve temizlige gitsem işim bitmez
yediklerin senin olsun bebemsen şimdi beni dinle sat 9 başladım işe 4 bittinmi ordan anamazları kıldım hayde eşim geldi pazara pazardada okadar gezdimki ne gezme eşim yeter artık dedi sonra pazarda gezinirken gözüme birşey ilişti hiç huyum degildir ama rengine bayıldım nemi aldım aslında beyaz takıntım var ama pembe birşey aldım dur ip ucu veriyim:92::92:anladın sen ay kendi yazdıgına gülermi insan ya neyse eve geldik balıgı temizledim dolabı hallettim mutfagı topla şimdi yemek yicem işşallah saha menümde ananas salatası var yarısını yedim sonra havuk gögsü vardı onu ditmiştim içine semiz otu koydum yedim oh enfez olmuştu sonracıma 1 bardak yeşil çay içtim şimdide terbiyeli tel şehriye çorbası ve salata balık yicem işşallah
Canım ya seni çok iyi anlıyorum.Bizim burda türk restoranlar var ama hijyen probleminden dolayı pek gidemiyoruz.bizim burada maalesef pazar tatlıcı çiğköfteci yok
dün kızıma 23 nisan için kıyafet almaya çıkmıştık bir türk büfesi var benimde içime geldi bulaşık yok yemek hazırlamak yok
normalde arabayla yarım saat uzaklıkta denk gelince bazen yiyoruz yoksa yakınlarda öyle imkanlar yok belkide olmaması daha iyidir
ne demişler deli kendi çalar oynar demişler kimse yok topikte bana kaldı siz girmeyin bakalım ben yazayım şimdi dün pazara gittik eşimle neyse millet beni gören ay ne güzel kilo vermişsin deyip durdularnasıl verdin diye anlattım maşşallah dediler sonra eşim dediki tepeye gökyüzüne bakıyo paşa in aşaga ordan düşüceksin dedi dedim ne oluyo kız millet derken dedi suratını görsen 32 dişinde görünüyo dedi:86::86::86:işin komigi koltuklarının altı kabarıyo motive oluyorum iyi degilmi dedim millet dedikçe kilo vermişsin diye bana dahada hırs geliyo ha gayret paşa millete inat ver bu kiloları diyorum helede eltime günün birinden eltimi gelin aldık aramızda 17 ay var galiba kaynanamın mutfagının camından bakıyoruz kaldırdı dediki ban yenge senin yerinde olsam kendimi atarım bu camdan aşagı dedi dedim nedenki dedim çok kilololusun dedi şimdi kendi 90 üstünde geçenmnde dedim oglunu doyuruyodu açtım camı atla bekliyorum dedim nedenki dedi neden olucek dedim sen bana böle dedin aman dedi işim olmaz ben çocuk dogurdum sen çocukmu dogurdun dedi kilo almış ay ne agırıma gitti ben çocukmu dogurmusum allahım şidide ben zayifım ondan rabbime şükürler olsun ona inatta vericem soruyo kaç kiloya düşücem dedim 60 filan demezmi sana çok veremezsin dedim sen verince veriyonda ben verincemi veremiyorum dedim yemek istegi geldikçe aklıma o sözü geliyo görsün baaklım paşayı nler yapıyo başarıyomuş peh:95::95:
cumaya cok var dengelersin sen onları..bende gezmek istiyorum ama ne yazıkki kocamı kendime uydurupta gezemiyorum.Dün kendime izin verdim.Sabah güzel bir kahvaltı yaptık eşimle eşim cumadan geldikten sonra gezmeye çıktık.Kahirede geçirdiğimiz son zamanlar olduğu için geziyoruz artık.Çok gezme fırsatımız olmamıştı.Tarihi camileri geziyoruz.Geçen haftada piramitlere gitmiştik.Sonra da eşimin bi arkadaşı ve oğlula beraber parka gittik.Onlar oynadılar bende bol bol fotoğraf çektim.Akşam yemekten sonra da 3 saat temizlik yaptım.Malum bu hafta toz fırtınası vardı.Ev batmıştı.Ama çok şükür bitti.Yediklerimi sormayın gitsin.Aslında sadece kahvaltıda fazla yedim.Akşam yemeğinde bazelye yemeği ve salata yedim
bende ancak 3 defa yapabilidm bir haftada.ama bu hafta full hareket halindeyim..masa başında değilim diye teselli buluyorum.bugün kahvaltıya aslında misafirim vardı ama sabah msj atmış bebeği uyumamış gece garibimin.Kaldık yine eşimle başbaşaEşim gelmeden kızımı ikna edebilirsem lesliye başlayacağım
canım sorma çok ekjınlı gün geçirdimyataktan zor kalktım inan sabah bugünde vei düp köşeiyorum temizledim malum dügün evine git gelinle ugraş 3 gün temizlemedim evi dedim ne oplmuş bu eve birde sana ütü yaptım kocaman bir sepet:111::111::111:dedim allahım anamın evinde işten kaçamadım koca evinde işten kaçamadım bebekte olunca halim perişan işin komigi gebeyken devamlı yattıgım için iş yapmayınca aş veriyorum iyimi eşimede dedim eger evin işlerini ytapmak istersem beni ikaz et dip köşe temizliyorum allah sizi inandırsın ütü evi sil süpür toz al banyo tuvalet yıka saat 9 başladım 4 işim bitti ya benim elim agır yada ben biryerde yanlış yapıyorum :44::44:millet işini 2 dakikada yapıyo ya ben nerde 70 mk evi 4 saatte bitiremiyorum yemekte olunca bu 6 saate çıkıyo anam beni neden bu kadar titiz yetişitirmişki eşimede diyorum bir eve temizlige gitsem işim bitmez
afiyet bal şeker olsun loplop et olmadan erisin gitsin ablacımkızlar bu gün sabah kahvaltıya gittim
SABAH
şekersiz çay,domates salatalık,1 dilim ıspanaklı börek peynir azcıkta ekşi marmelat
ÖĞLEN
meyva
AKŞAM
bir adet adana dürüm,ayran
incir reçeli mi yenmez o paşacım boşver sen onu..sanki kulagım çınladısen dalganı geç ah akılsız kafam top karabiberi unutmusum onun yerine acı biber olmazmı acaba şimdi işin yok aktara git al neyse size laf yetiştirmekten yediklerimi yazmamışım iyimi neyse yazayım bari şimdi sabah erken kalktım erken dediysemde 10 da PATATES KIZARTIM EŞİME çayı demledim badem domates kahvaltı çeşitleri koydum bu arada incir receli var allahım kaç gündür bakışıyoruz işşallah sevişmeyiz onunla okadar diyorum bak ben senin bildigin kızlardan degilim diye kaç gündür kandırmaya çalışıyo beni incir reçeli yenilirmiyuim acaba yok ya yenilmem accık ucundan alsammıki:18::18:yok alma geliyo şaplak derim kendime ne olucek benim bu halim ilk defa bu kadar azimli kakrlı gördüm kendimi işşallah başarıcam başarmam lazım emelime kavuşmaya ne kaldıki 18 kilo şimdi geelim bana sabah yarım ananas yedim yeşil çay içtim bir çatal peynir 2 adet patates kızarması bir çataş sahanda yumurta 3 çatal badem domates yedim okadar reçeller ban ben reçeller düşünün tahin pekmez karışımı erik reçeli incir receli var hergün gözgöze geliyoruz ama ben yüz vermiyorum yemin olsun pirinç pilavı bile yemiyorum görünce bagırıyo karbonhidratım ben beni yeme diye bu arada karar verdim pazartesi paşayı evlendiriyoruz işşallah yuva kurucem paşa bey bu ara kızışma araları bir eş tamam bu iş sonra gelsin bebeler adlarıda hazır kızım oglum olursa umud ömür koyucam yavrularıma koyamadıklarım isimler işşallahgüzel bir gelin buluruz beyimize şimdiden ballı yemleri krakerleri beklerim adresime haberiniz olsun türk parası altında kabulum
ne demişler deli kendi çalar oynar demişler kimse yok topikte bana kaldı siz girmeyin bakalım ben yazayım şimdi dün pazara gittik eşimle neyse millet beni gören ay ne güzel kilo vermişsin deyip durdularnasıl verdin diye anlattım maşşallah dediler sonra eşim dediki tepeye gökyüzüne bakıyo paşa in aşaga ordan düşüceksin dedi dedim ne oluyo kız millet derken dedi suratını görsen 32 dişinde görünüyo dedi:86::86::86:işin komigi koltuklarının altı kabarıyo motive oluyorum iyi degilmi dedim millet dedikçe kilo vermişsin diye bana dahada hırs geliyo ha gayret paşa millete inat ver bu kiloları diyorum helede eltime günün birinden eltimi gelin aldık aramızda 17 ay var galiba kaynanamın mutfagının camından bakıyoruz kaldırdı dediki ban yenge senin yerinde olsam kendimi atarım bu camdan aşagı dedi dedim nedenki dedim çok kilololusun dedi şimdi kenu di 90 üstünde geçenmnde dedim oglunu doyuruyodu açtım camı atla bekliyorum dedim nedenki dedi neden olucek dedim sen bana böle dedin aman dedi işim olmaz ben çocuk dogurdum sen çocukmu dogurdun dedi kilo almış ay ne agırıma gitti ben çocukmu dogurmusum allahım şidide ben zayifım ondan rabbime şükürler olsun ona inatta vericem soruyo kaç kiloya düşücem dedim 60 filan demezmi sana çok veremezsin dedim sen verince veriyonda ben verincemi veremiyorum dedim yemek egi geldikçe aklıma o sözü geliyo görsün baaklım paşayı nler yapıyo başarıyomuş peh:95::95:
ah o eltiler..görecek o paşayı..çocukta yapacak diyette..kiloda verecek annede olacak
canım işşallah azimliyimHayırlı olsun canım aldığın şeyyyyy
Benimde elim yavaş galiba birde biraz takıntılarım vardır.Bi başladım mı her yeri dip bucak temizlemeden içim rahat etmez.Güle güle kirlet evini.
Canım ya seni çok iyi anlıyorum.Bizim burda türk restoranlar var ama hijyen probleminden dolayı pek gidemiyoruz.
Paşacım sen bu azimle 60 değil 50 bile olursun inan.Maşallah.Bende artık şu 75 barajını geçsem hiçte fena olmaz.Bugün yine bir sürü artı çıktım
cumaya cok var dengelersin sen onları..bende gezmek istiyorum ama ne yazıkki kocamı kendime uydurupta gezemiyorum.
bende ancak 3 defa yapabilidm bir haftada.ama bu hafta full hareket halindeyim..masa başında değilim diye teselli buluyorum.
canım sorma çok ekjınlı gün geçirdimyataktan zor kalktım inan sabah bugünde vei düp köşeiyorum temizledim malum dügün evine git gelinle ugraş 3 gün temizlemedim evi dedim ne oplmuş bu eve birde sana ütü yaptım kocaman bir sepet:111::111::111:dedim allahım anamın evinde işten kaçamadım koca evinde işten kaçamadım bebekte olunca halim perişan işin komigi gebeyken devamlı yattıgım için iş yapmayınca aş veriyorum iyimi eşimede dedim eger evin işlerini ytapmak istersem beni ikaz et dip köşe temizliyorum allah sizi inandırsın ütü evi sil süpür toz al banyo tuvalet yıka saat 9 başladım 4 işim bitti ya benim elim agır yada ben biryerde yanlış yapıyorum :44::44:millet işini 2 dakikada yapıyo ya ben nerde 70 mk evi 4 saatte bitiremiyorum yemekte olunca bu 6 saate çıkıyo anam beni neden bu kadar titiz yetişitirmişki eşimede diyorum bir eve temizlige gitsem işim bitmez
afiyet bal şeker olsun loplop et olmadan erisin gitsin ablacım
incir reçeli mi yenmez o paşacım boşver sen onu..
ah o eltiler..görecek o paşayı..çocukta yapacak diyette..kiloda verecek annede olacak
canım sorma ilk yapıcagım şey o zaten doktora gittim tedavi için aradı mutlulugumu paylaştım sanki hiç memnun olmamış gibi geldi sesi azimliyim işşallah böylede giderkız reçelleri yemiyorum ben bebem kaka onlar
demin dünden kalan salata vardı bir yemek tabagı 1 litre su içtim bir ekşi elma yedim akşamada allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?