Kzılaarrrrrr bennn geldimmmm
Hayatımın en zor en yorucu en duygulu en muhteeşem günü geçirdim
Bugün sabah beni disipline veren hocanın sınavına girdim şans bu ya ben ona denk gelmişimmAllahım bana ne hakaretler senden hemşire olmaz senden hiçbirşey olmaz bana kalsa ben seni kesin bırakırdım çoktan senin yüzümmden kaç kişiyle muhattap oldum eline de bişi olmamış olsa gam yemem felann nasıl saydırıyor bana hiç sesimi çıkartmadım sınavdan çıkışta görüşcez dedi disiplin kurulunda ..O kadar kızmışki hocalar beni savundu diye neyse ama ben ölüom yani ellerim ayaklarım titiriyor neyse girdim kurula 6 adet bölüm başkanı prof. karşımda savunmamı okudum Sesim titriyor görmeniz lasım Hoca lar dedi çık sen biz cezayı konuşcaz çıktım resmen mahkeme gibi artık bu seneye kaldım gözüyle bakıom o derece...Neyse 10 dakika sonra çıktılar bzim cerrahi profunun surat yerlerde odanın kapısını çat diye çarptı gitti biz diğer hocalarla kaldık başbaşa ben artık herşeye duymayı hazırladım kendimi Hocam boynuma sarıldı cezasız atlattın dedi meğer o hoca dışında herkes cezayı boş olarak yazmışlar kuruldan cezam çıkmadı dedii...Canım hocam o kadar uğraştı ki bizim çocuk hocası sarıldık çocuklar giibii Velhasılı bu durumdan da kurtıuldum ama bu sefer gerçekten yaşlandım hocamın beni bırakmak için bu kadar çaba göstermesini de anlamış değilim Amaa dünyadaaa iyilerr dee varr kızalarrrr
Bugün sabah beni disipline veren hocanın sınavına girdim şans bu ya ben ona denk gelmişimmAllahım bana ne hakaretler senden hemşire olmaz senden hiçbirşey olmaz bana kalsa ben seni kesin bırakırdım çoktan senin yüzümmden kaç kişiyle muhattap oldum eline de bişi olmamış olsa gam yemem felann nasıl saydırıyor bana hiç sesimi çıkartmadım sınavdan çıkışta görüşcez dedi disiplin kurulunda ..O kadar kızmışki hocalar beni savundu diye neyse ama ben ölüom yani ellerim ayaklarım titiriyor neyse girdim kurula 6 adet bölüm başkanı prof. karşımda savunmamı okudum Sesim titriyor görmeniz lasım Hoca lar dedi çık sen biz cezayı konuşcaz çıktım resmen mahkeme gibi artık bu seneye kaldım gözüyle bakıom o derece...Neyse 10 dakika sonra çıktılar bzim cerrahi profunun surat yerlerde odanın kapısını çat diye çarptı gitti biz diğer hocalarla kaldık başbaşa ben artık herşeye duymayı hazırladım kendimi Hocam boynuma sarıldı cezasız atlattın dedi meğer o hoca dışında herkes cezayı boş olarak yazmışlar kuruldan cezam çıkmadı dedii...Canım hocam o kadar uğraştı ki bizim çocuk hocası sarıldık çocuklar giibii Velhasılı bu durumdan da kurtıuldum ama bu sefer gerçekten yaşlandım hocamın beni bırakmak için bu kadar çaba göstermesini de anlamış değilim Amaa dünyadaaa iyilerr dee varr kızalarrrr
Ben geldim okuldan. Çok canım sıkıldı. ders programım değişmiş çok kötü bir program salı hariç hergün ilk derslerim dolu parça parça boşluklar var. sadece salı günü son 2 saat dersim var ama o günede nöbet yazarlarsa o günde 7 buçukta okulda olmak zorundayım.
Okulların kapanmasına 6-7 hafta kaldı ne değişikliğiyse artık.
Sabah regl oldum sonunda. Kaç gündür gergindim olamadığım için. Hafta sonuna denk gelmesi de iyi oldu aslında.
Ben bugün yediklerimi de yazıp çıkıyorum.
Eşim yok haftasonunda. Yine bize kızımla anneannenin yolları göründü. Toparlanmam lazım.
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, domates, tere, salatalık
Öğlen: Tavuk yoğurt (Bugün sebze günüm ama salata yapmaya bile üşendim valla)
Fırsat bulursam tekrar uğrarım kızlar..
Kizlaaar.....takimlarda3,olmusuuuuz.......
:47
Bireysel de gerbera 3.olmuuuus......tebrikleeeer.......
Bravo kizlaar.......
Kizlaaar.....takimlarda3,olmusuuuuz.......
Bravo kizlaar.......
gozlerin aydin salisim...olayi simdi duydum ...senin gibi kiza hhaksizlik yapmaya calisan hocan gununu gormus...layigini bulmus...hayirlisiyla mezuniyetinide goruruz ins...caniiiiim.....
çok sevindim geçmiş olsun canım ALLAH hep iyilerle karşılaştırsın
Beniençok gern şey zamansız değişikliklerdir.Allah yardımcın olsun.Sıkma canını azkaldı zaten.Gözün aydın bu aradareglolmuşsunBen geldim okuldan. Çok canım sıkıldı. ders programım değişmiş çok kötü bir program salı hariç hergün ilk derslerim dolu parça parça boşluklar var. sadece salı günü son 2 saat dersim var ama o günede nöbet yazarlarsa o günde 7 buçukta okulda olmak zorundayım.
Okulların kapanmasına 6-7 hafta kaldı ne değişikliğiyse artık.
Sabah regl oldum sonunda. Kaç gündür gergindim olamadığım için. Hafta sonuna denk gelmesi de iyi oldu aslında.
Afiyet olsunBen bugün yediklerimi de yazıp çıkıyorum.
Eşim yok haftasonunda. Yine bize kızımla anneannenin yolları göründü. Toparlanmam lazım.
Sabah:
Nedir sonuç sizde ablacım?bende öğlen eve gittim bi baktım benim oğlan ve arkileriii sınav sonuç kritiği yapıyorlar
Canım ya çok sevindim sonuca.Allah herkesin kalbine merhamet versinKzılaarrrrrr bennn geldimmmm
Tebrik ederim canım takımımKizlaaar.....takimlarda3,olmusuuuuz.......
Bravo kizlaar.......
çok sevindiiiim
işşallah canım tek temennim opasaam ins. yavrularini kucagina alicaksin ...tum kalbimle inaniyoruum...sabret ve inan yeter...
canım sana moral olucaksa bende birşey dicem ablamın dügünü vardı benim kına kıyafetlerimi giydim takım almıştık kaç zamandır giymiyodumya dedim giyiyim eşim getirdi ama ne mümkün içine giriyim girdim zorla fermuarını çekiyim derken patladımı sana oturdun yırtıldımben 83 ü görsem var ya.. ağlarım sabahlara kadar mutluluktanşimdi bile gözlerim doldu o günlerin hayaliyle
şu an 115 kiloyum. geçtiğimiz aylarda 118 i gördüm en çok.. ömrümde de en çok 133 ü gördümdönmek istemiyoeum o günlere 100 den bir düşsem benden mutlusu olmaz.. bi de eşim çok takıntı yaptı kilomu özellikle çocuk için.. onu hiç üzmek istemiyorum biraz kilo versem çok mutlu olacak ama ben yiyip duruyorum o kadar üzülüyorum ki yedikten sonra da.. tutamıyorum hiç.. gram irade yok.. eşim geliyor yarın 1 hafta kalacak o gidince Dukan a başlıcam. pek önermiyorlar ama iraden kuvvetliyse yap diyorlar ama benim artık kaybedecek vaktim kalmadı çok çok 1 yılım var çocuk için.. eskiden 3-4 yılım vardı ona güveniyordum sanki ama şu son 6-7 ayda hem dünyam başıma yıkıldı hem de çok güzel mucizevi şeyler yaşadım.. hayatım ivme kazandı birden..
ben ercişte yaşıyordum eşimle.. depremde göçük altında kaldık. eşim öğretmen.. yaralandı 1 ay kadar yürüyemedi şimdi iyi çok şükür. yaralı olduğu için de memleketine ataması yapıldı.. sevindik ama ben burda kaldım hala da gidemedim yanına.. hazır ondan uzakken kilo vereyim mutlu edeyim dedim 2 ay oldu gideli geçti bile hatta ben 5 kilo alıp 4ünü geri verdim sadece
şimdi geliyor yarın. bi değişiklik görmeyecek bende.. yine gidecek ve yine iki ay sonra gelebilecek ve ben bu sefer beni farklı görmesini istiyorum.. kararlıyım artık.. iradem yok belki ama Dukanı devam ettirebilecek kadar kararlıyım
sözün bittigi yer burası oluyo galiba
paşam çok üzülüyorum yapma böyle
canım sürekli salata yedim biliyorsunuz artık öööö geldi yiyesim gelmiyo o ayrı meselebide tabi yürüyüşlerin faydası çok oldu
**7. TAKIM 253. ETAP***
SAPHIRA (83.6/83.8/-0.2/-%-0.24)
saferan (118,5/117.8/0.7/%0.60)
Shopaholic (79.9/78.5/1.4/%1.75)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/88/0/%0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/85/%0.5/%0.58)
gerbera1987 (92/90/2/%2,17)
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06)
Ecemavi(73.3/73.2/%0.1)
ipekyol(76/75/1/%1.3)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:%0,67
canım benim psikolojim yerlerde kendisini topluyorum yerden sag olsun ara sıra düşüyo motivempaşam canım üzülme diyemem üzüleceksin tabi ama sakın psikolojini bozma inş ALLAH sana sağlıklı evlatlar verdiğinde onların sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak
ayrıca onlar kara toprakta değil cennet bahçesinde
len beni neden çagırmadın kahvaltıya yemeye süle çabukBen bugün yediklerimi de yazıp çıkıyorum.
Sabah:
hala cevap bekliyorum..(((
merhaba tombul tavuklarım piliçlerim benimbugün ekjınlı bir hayat yaşadım anlatsam gerilim romanı olur anlatıyımda dinleyin bakın beni sabah erkenden kalktım ananasımı yeşil çayımı içtim sonracıma kardeşim aradı abla biz geliyoz sende tepeye çık gittik tepeye ordan yürüye yürüye gittikmi hastaneye hesap ettim ben bugün rahat 2 saat yürüdüm belkimde 3 saat abartmıyorum gelin abla midem kötü yürüyelim dedi neyse yürüdük vs işte aslında olayı atladık kardeşim ben gelin hastaneye gitik gelini muayene ettiler dediler suyun azalmış hayde doguma gittikmi acile girdimi garip içeri bekliyorz öyle sonra çıktı dışarı beni dogurtmuyolar pazartesi gel tekrar dediler dedi ömrümden ömür gitti bu arada sauna eşortmanımı giymiştim allahım atlet iç çamaşırın sırılsıklam olmuş sonra suyumuda epey içtim 1 litre kadar annemlerde duş aldım okadar terlemişimki sormayım işe yarıyo vallahi sauna eşortmanım sonra annemedeyken sofrayı kurdu yediklerimde şunlar bir çepce yogurtlu yarma çorbası 1 adet ve 2 adette kuru patlıcan dolması bir kase yogurt 2 yemek kaşıgı bamya yemegi ve 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı peşinede sodamı içtim demindende bir badem yedim 5 adette ceviz temem bu iş inanın annemlerden çıktım otobüse bindim ver elini evim sonra kuaföre gittim güzelleştim geldim eve geldim siyah feracemi çıkardım lacivert eşarbımı ve pardesömü giydim ayakkabı çantayıda aldım kapıyı kilitledim ver elini kına kınaya gittim 3 saat orda takıldım şimdi ise sizlere yazıyorum üstümde pijamalarım var ohh sefam olsun anlıcagınım bugün çok ekşınlı geçti ne yoruldum top gibi ordan araya kaç gram vermişimdir acaba duşumu alıcam yatıcam işşallah eşim geldi ben kaçıyım sonra sevişirik artık:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?