Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

...............................

Son düzenleme:
Kzılaarrrrrr bennn geldimmmm

Hayatımın en zor en yorucu en duygulu en muhteeşem günü geçirdim

Bugün sabah beni disipline veren hocanın sınavına girdim şans bu ya ben ona denk gelmişimmAllahım bana ne hakaretler senden hemşire olmaz senden hiçbirşey olmaz bana kalsa ben seni kesin bırakırdım çoktan senin yüzümmden kaç kişiyle muhattap oldum eline de bişi olmamış olsa gam yemem felann nasıl saydırıyor bana hiç sesimi çıkartmadım sınavdan çıkışta görüşcez dedi disiplin kurulunda ..O kadar kızmışki hocalar beni savundu diye neyse ama ben ölüom yani ellerim ayaklarım titiriyor neyse girdim kurula 6 adet bölüm başkanı prof. karşımda savunmamı okudumSesim titriyor görmeniz lasımHoca lar dedi çık sen biz cezayı konuşcaz çıktım resmen mahkeme gibi artık bu seneye kaldım gözüyle bakıom o derece...Neyse 10 dakika sonra çıktılar bzim cerrahi profunun surat yerlerde odanın kapısını çat diye çarptı gitti biz diğer hocalarla kaldık başbaşa ben artık herşeye duymayı hazırladım kendimiHocam boynuma sarıldı cezasız atlattın dedi meğer o hoca dışında herkes cezayı boş olarak yazmışlar kuruldan cezam çıkmadı dedii...Canım hocam o kadar uğraştı ki bizim çocuk hocası sarıldık çocuklar giibii Velhasılı bu durumdan da kurtıuldum ama bu sefer gerçekten yaşlandım hocamın beni bırakmak için bu kadar çaba göstermesini de anlamış değilim Amaa dünyadaaa iyilerr dee varr kızalarrrr

gozlerin aydin salisim...olayi simdi duydum ...senin gibi kiza hhaksizlik yapmaya calisan hocan gununu gormus...layigini bulmus...hayirlisiyla mezuniyetinide goruruz ins...caniiiiim.....

Kizlaaar.....takimlarda3,olmusuuuuz.......
:47
Bireysel de gerbera 3.olmuuuus......tebrikleeeer.......

Bravo kizlaar.......

çok sevindim geçmiş olsun canım ALLAH hep iyilerle karşılaştırsın

zaten az kalmış sabret

dukan menüsü ama bence sebze günlerini es geçme

Bravo kizlaar.......

biraz gayret etseymişiz 1. olurmuşuz ama olsun emek verenleri tebrik ederim
gerbera

menüme gelince
SABAH
yağsız tost
ÖĞLEN
menemen şekersiz çay ,2.5 dilim ekmek
ARADA
üzüm.fındık
AKŞAM
türlü salata

gozlerin aydin salisim...olayi simdi duydum ...senin gibi kiza hhaksizlik yapmaya calisan hocan gununu gormus...layigini bulmus...hayirlisiyla mezuniyetinide goruruz ins...caniiiiim.....

O kadar dua etti ki annemlerr sizler de öle Allahım kaç gündür çok kötüydüm Şükür buna yaa haziran 15 de inş mezun olcam canım

çok sevindim geçmiş olsun canım ALLAH hep iyilerle karşılaştırsın

İnş canım kalbi karalarla rast getirmesin bi daha çok korktum

Beniençok gern şey zamansız değişikliklerdir.Allah yardımcın olsun.Sıkma canını azkaldı zaten.Gözün aydın bu aradareglolmuşsun
Afiyet olsun
bende öğlen eve gittim bi baktım benim oğlan ve arkileriii sınav sonuç kritiği yapıyorlar
Nedir sonuç sizde ablacım?
Canım ya çok sevindim sonuca.Allah herkesin kalbine merhamet versin

Bravo kizlaar.......
Tebrik ederim canım takımım
çok sevindiiiim

Senide tebrik ederim ayriyeten canım

pasaam ins. yavrularini kucagina alicaksin ...tum kalbimle inaniyoruum...sabret ve inan yeter...
işşallah canım tek temennim o
canım sana moral olucaksa bende birşey dicem ablamın dügünü vardı benim kına kıyafetlerimi giydim takım almıştık kaç zamandır giymiyodumya dedim giyiyim eşim getirdi ama ne mümkün içine giriyim girdim zorla fermuarını çekiyim derken patladımı sana oturdun yırtıldım şok geçirdim elim mahküm pardesömle gittim dügüne sonra dedimki dur ben bir tartılıyım 94 kiloydum sen olmuşum 118 kilodedim ben kendime ne yapmısım sonra karar aldım kilo vericektim tartıda o rakamı görünce zor olmadımı oldu tabi agaladıgımı biliyorum evimin beni eliyle doyurdugunuama azim olunca herşey oluyo bebem 118 kiloyla başladım kiloma sonra 86 düştüm insan azim edince inanınca veriyo inan sadece ben bunu başarıcam başarmalıyım diceksin okadar ben başardıysam sende başarabilirsin bak bana ben hiç 80 göremedim tartıda şimdi 88 kiloyumşimdide aç gibi 70 görsem dicem insan oglunun gözü aç doymuyo malesef,

sözün bittigi yer burası oluyo galiba
canım benim psikolojim yerlerde kendisini topluyorum yerden sag olsun ara sıra düşüyo motivem
len beni neden çagırmadın kahvaltıya yemeye süle çabukgüzel menüymüş

aklanmana sevindim canım nede korktum senin için rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın seni bebem

merhaba tombul tavuklarım piliçlerim benim bugün ekjınlı bir hayat yaşadım anlatsam gerilim romanı olur anlatıyımda dinleyin bakın benisabah erkenden kalktım ananasımı yeşil çayımı içtim sonracıma kardeşim aradı abla biz geliyoz sende tepeye çık gittik tepeye ordan yürüye yürüye gittikmi hastaneyehesap ettim ben bugün rahat 2 saat yürüdüm belkimde 3 saat abartmıyorum gelin abla midem kötü yürüyelim dedi neyse yürüdük vs işte aslında olayı atladık kardeşim ben gelin hastaneye gitik gelini muayene ettiler dediler suyun azalmış hayde doguma gittikmi acile girdimi garip içeri bekliyorz öyle sonra çıktı dışarı beni dogurtmuyolar pazartesi gel tekrar dediler dedi ömrümden ömür gitti bu arada sauna eşortmanımı giymiştim allahım atlet iç çamaşırın sırılsıklam olmuşsonra suyumuda epey içtim 1 litre kadar annemlerde duş aldım okadar terlemişimki sormayım işe yarıyo vallahi sauna eşortmanımsonra annemedeyken sofrayı kurdu yediklerimde şunlar bir çepce yogurtlu yarma çorbası 1 adet ve 2 adette kuru patlıcan dolması bir kase yogurt 2 yemek kaşıgı bamya yemegi ve 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı peşinede sodamı içtimdemindende bir badem yedim 5 adette ceviz temem bu iş inanın annemlerden çıktım otobüse bindim ver elini evimsonra kuaföre gittim güzelleştim geldim eve geldim siyah feracemi çıkardım lacivert eşarbımı ve pardesömü giydim ayakkabı çantayıda aldım kapıyı kilitledim ver elini kına kınaya gittim 3 saat orda takıldım şimdi ise sizlere yazıyorum üstümde pijamalarım var ohh sefam olsun anlıcagınım bugün çok ekşınlı geçti ne yoruldum top gibi ordan araya kaç gram vermişimdir acabaduşumu alıcam yatıcam işşallah eşim geldi ben kaçıyım sonra sevişirik artık:118::118::118:

arkadaşlar merhaba.bende takıma katılmak istiyorum.2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum.2 kilo verdim ama:)))takımaa girebilirmiyimacaba???

19.04 perşembe mesaj sayım
SAPHIRA 14
saferan izinli
Shopaholic 12
Saliss16
Pasam3402 8
Akabe izinli
kelebekolacam16
gerbera1987 6
doga3 1:18::18::18::18:
Angiera17
Ecemavi15
ipekyol13
senarist5

güzel ve kaçamaksız haftasonu olsun...kızlar dün beni izinli sayın..bi kaç deneme yaptım ama hemen netten çıkmak zorunda kaldım önce misafirliğe gittim sonrada bana geldiler cok gec oldu gelemedim.3. olmuşuz cok sevindim.bende regl bekleyenlerdenim oyüzden 500gr iyi başarı.
herkesi tebrik ediyorum.geçmişe ancak göz gezdirdim şimdi kahvaltı zamanı görüşürüzzzz..

perşembe sayımı bendediye kalmış aklımda onuda hemen yapayım dedim isteyen kendi msj sayısını kontrol edip düzeltebilir

MAşallah ne hareketliymiş günün.Rabbim gelininize dehayırlı ve kolay bir doğum nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…