- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
sinirimden ağlamak istiyorum bizim aybaşılının aybaşısı geldi yine neymiş efendim ben dün fısır fısır konuşmuşum
yok anneme diyo sen iyisinde çocukların 5 para etmezmiş
biz konuşuyoruzda onlar öyyle bakıyor sadece de
yok ben ne utanmazmışım bacak bacak üstüne atıyomuşum
yok efendim götümü devirip yatıyomuşum
anca internetle yada kuşla konuşuyomuşum da onla hiç konuşmuyormuşuz
yok komşu gelince başlıyomuşum da konuşmaya onşa konuşmuyormuşuz
ya napçam ben bana akıl verin bi hal çaresini gösterin üzüntümden nefes alamıyorum
sinirimden ağlamak istiyorum bizim aybaşılının aybaşısı geldi yine neymiş efendim ben dün fısır fısır konuşmuşum
ya napçam ben bana akıl verin bi hal çaresini gösterin üzüntümden nefes alamıyorum
cnm geçmiş olsun....kaynamış ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşıgı bal ve bir limonun suyunu sık iç..sabah ve akşam..bir nebze olsun iyi gelir ve ilerlemez hastalıgın...günaydıınforumu bugün ben açtım üşüttüm doktora gitcektim tvde 23nisanı görünce aklıma geldi bugün tatil olduğu ne yapsam bugün acaba hımm.. bugün komşuya gideyim bana terapistlik yapıyor sinirini alıyor insanın sanki şu gıcık karının suratını görmektense gideyim bari dün konuşuyom hiç bişey demiyo mal döndü dötünü tvye dötüme kadar konuş der gibi yine de hiç bişey diyemiyorum allah büyük
Kızlar bu hafta sonu dehşet yedimmm yine kardeşim geldii yenmeuecek ne varsa yedim:26::26::26:
Ama bu hafta yeni bir yöntem öğrendim haftalık yapılıo bugünden itibaren onu deneyeceğim Allahım yardım etsin yapabilecek miyim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?