Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu ne ilkel düşünceler ya deli olcam çıkcam herhalde ben

kız onlar kim merak ettim söylede dövüyüm onları canını sıkma ne çıkması deli olma canım ya sana ihtiyacımız var bu arada ben akşam yemek olaraktam bir kepçe tarhana çorbası bir kepçe bamya yemegi 2 yemek kaşıgı pilav 2 parca tavuk eti ve soda içtim kızlar ben evde degilim gelinin sancısı tutmuş ordayım bir müddet giremicem beni idare edin canlarım kendinize iyi bakın olurda giremezsem kesin cuma girerim dahada önce girerim bir yerde net bulursam burdayım k.i.b

bizde mısır restoranına gitmiyoruz sen sebebini anlarsın onların çıktıkları evleride tercih etmiyoruz

sen daha gençsin bir abla nasihatı sakın başkaları için kendini bu kadar yıpratma sonra çok pişman olursun

~•[Çaresizim...Nereye tutunsam düşüyorum..Hayat öyle bir oyun oynadıki,Palyaçonun dediği gibi ağlayamadığımdan gülüyorum.. ! ]•~

günaydıın forumu bugün ben açtım üşüttüm doktora gitcektim tvde 23nisanı görünce aklıma geldi bugün tatil olduğune yapsam bugün acaba hımm.. bugün komşuya gideyim bana terapistlik yapıyor sinirini alıyor insanın sankişu gıcık karının suratını görmektense gideyim bari dün konuşuyom hiç bişey demiyo mal döndü dötünü tvye dötüme kadar konuş der gibi yine de hiç bişey diyemiyorum allah büyük

SABAHA ulaşanlara SELAM, Ulaştırana ŞÜKÜRLER olsun..!Mutlu Huzurlu Bir hafta diliyorum...

cnm geçmiş olsun....kaynamış ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşıgı bal ve bir limonun suyunu sık iç..sabah ve akşam..bir nebze olsun iyi gelir ve ilerlemez hastalıgın...

ühüühüühüüüü aynı ben...bacakları(1:

oyy oyyy bugün 23 nisan neşe doluyor insan...tüm çocukların ve kendini genç çocuk hissedenlerin bayramı kutlu olsun canlar...

güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar ve kaçamklarım oldu(hala regl olmadımmm..şiştikçe şiştim 78 i kıramıyorum kızlar ben 2 haftadır yaaa....lütfen en azından 77 görmek istiyorum artık...

kızlar ben kahvaltıya gidiyorum mutfagayemeğimi de koyayım ocağa..yavaştan kışlıkları kaldırmaya başlasam iyi olucak.....ö sonra dısarı cıkıcam yürüyüş olur en azından

Günaydın kızlarrrrr

Sabah: 5 hurma
2 haşlanmış yumurta
bir çay bardağı ceviz
bir salatalık

Kızlar bu hafta sonu dehşet yedimmm yine kardeşim geldii yenmeuecek ne varsa yedim:26::26::26:

Ama bu hafta yeni bir yöntem öğrendim haftalık yapılıo bugünden itibaren onu deneyeceğim Allahım yardım etsin yapabilecek miyim bilemiyorum

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…