Genel şeysi beğenmemek onunAz olduğu için mi beğenmiyorsun? Eğer öyleyse haklısın evet çok az . İşte hafta sonu sapıtınca vicdan rahatlatma menüsü bu
Bi mangal yaksalardı şerefine kuzu falan çevirselerdi vay saygısızlarHoş buldum evladımayıp ettin bakmazlar mı, kabak yoğurtla beslediler
Akşam öğün tercihimi pulbiberli sütten yana kullanıyorumMenu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi
Kahv 8.15: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 ceviz ve 1 Dilim domates
Ara sade kahve
Ogle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
1.kepce çorba ve 1 kase yoğurt
Ara 18.15: turk.kahvesi 1 hurma 1 incir ve 7 badem
Akşam 20.30: tarçınlı süt veya pulbiberli yoğurt
Su 3 litre bitki çayları
Spor 55 dakika normal
20 dakika tempolu yürüyüş
@MiuLego @Lunya @Sidelya95 @begum75
SoylememNe durumdasin pempis kilo verdin mi?
İvet onu farkettimGenel şeysi beğenmemek onun
Üstündekileri bilmen çok güzel çocuğum aferinBiri şu arkadaşa benim mesajlarımı alıntılamamasını söyler mi. Hayır göz ardı edecem emeği çok üstümde ayıp olur
Ah ah sorma kıymetimi bilemedilerBi mangal yaksalardı şerefine kuzu falan çevirselerdi vay saygısızlar
İvet onu farkettim
Az yenilmesine de karşı çok yenilmesine de , ortayı tutturmak lazım
Var canım 3 buçuk yaş kizim 6 aylık olacak kızım varDun aksam bende gititm 13 kişi falandık bir masada..
Söylüyorum bak
" sabah biraz geç kalktık kahvaltı da gece kaldı su an baya tokum diyeceksin.siz devam.edin bende birazdan yerim" diyeceksin. Çay servisine yardim edeceksin ilgin dahilacak. Diyetteyim.sakin demebuyk cocugun var miydi 3 4 yaslarinda
Tabi kiz sen de bu yollardan geçmişsinAy Allahım ciddi ciddi plan yapıyorlar
Sakın diyetteyim demeyin afaroz edilirsnz
Valla öyle ya bu hafta kaç planlı organizasyonla nelerden kaçtım benYA seni yerim ben iyice organize olduknasıl cıs cos yemekten kaçarız
Bi zevkimiz var onu daAkşam öğün tercihimi pulbiberli sütten yana kullanıyorum
Üstündekileri bilmen çok güzel çocuğum aferin
Ula çocuklar kilo alacak sizin yüzünüzdenDun aksam bende gititm 13 kişi falandık bir masada..
Söylüyorum bak
" sabah biraz geç kalktık kahvaltı da gece kaldı su an baya tokum diyeceksin.siz devam.edin bende birazdan yerim" diyeceksin. Çay servisine yardim edeceksin ilgin dahilacak. Diyetteyim.sakin demebuyk cocugun var miydi 3 4 yaslarinda
Biri biliyor zatı eee bu hafta öyle diyecem her cuma olacak onu ne yapacam cuma toplantısı gibi biseyAy Allahım ciddi ciddi plan yapıyorlar
Sakın diyetteyim demeyin afaroz edilirsnz
Bak yaaa ön yargı ile yorum olur muŞimdi menüleri toplayıp geldim, yine begenmiyacağuum
Sagolasin kuzum viksi deneyeyim bi.Kuzu ben hiç denemedim ama nasorinse diye bi şeyden bahsediyor arkadaşlar, sinüslere kadar temizliyormuş, bi de burnunda kuruluk varsa nasonem diye bi damla var. Bi araştır istersen ben kullanmadım ama etrafimda kullanan çok, ben çok tıkanirsam burnumun uç kısmına viks sürüyorum çok rahatlatıyor burnumu açıyor
İş var işi seni babama söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?