Hahahaha hoşgedin huniliPzt inden itibaren hiç tartılmadım yarın cuma ya ödem olmasın vücutta dedim bi de iki haftadır düzgün spor yapamıyorum 1 kilo vermezsem sopayı yerim
Kendimi şiş hissediyorum dün çok yedim galiba şu an batağı tokum ben ki yarın sopamı yiyeyim napam
Hahaha @MiuLego taktı bana tatlımm
Dun aksam bende gititm 13 kişi falandık bir masada..Kızlar ne diyecem hele yarın ogleyin 6 7 kişi misafirlige gidecez ama ikramları ne yapacam bana bı akıl verin
Ne durumdasin pempis kilo verdin mi?Yarın kimse kilo bildirim yapmaznis
OlmamışBende sarma sardım kendime kabak içini pisirdim yogurt ve sarımsakla yiyeceğim
Ay Allahım ciddi ciddi plan yapıyorlarDun aksam bende gititm 13 kişi falandık bir masada..
Söylüyorum bak
" sabah biraz geç kalktık kahvaltı da gece kaldı su an baya tokum diyeceksin.siz devam.edin bende birazdan yerim" diyeceksin. Çay servisine yardim edeceksin ilgin dahilacak. Diyetteyim.sakin demebuyk cocugun var miydi 3 4 yaslarinda
Çok uzun yazmış biri bana özetleyebilir mi uğraşamam şuanSen böyle herşeyde anamın arkasına mı saklanacan cici kız. Yap yap etiketleri anam çoğuna bakamıyor. Nere girecem dye bana soruyor. Desem ki muhunun etiketlere bakma gerek yook bakmaz yani bil istedim
Ayrıcana hadi baktı aynı etikette kızıyla alay eden bir adet miu da görecek onu da hatırlatmak istedim
Hoş buldum evladım
HoşOoo hoş geldin eflalim
Üstelik anı yakalamışsın
Anneme gidince burada diyet olmaz ye Bunları sen seversin.evinde yaparsin diyetini der.Ay Allahım ciddi ciddi plan yapıyorlar
Sakın diyetteyim demeyin afaroz edilirsnz
YA seni yerim ben iyice organize oldukDun aksam bende gititm 13 kişi falandık bir masada..
Söylüyorum bak
" sabah biraz geç kalktık kahvaltı da gece kaldı su an baya tokum diyeceksin.siz devam.edin bende birazdan yerim" diyeceksin. Çay servisine yardim edeceksin ilgin dahilacak. Diyetteyim.sakin demebuyk cocugun var miydi 3 4 yaslarinda
Şaka bi yana ben de midem ağrıyor hiçbişey yiyemiyorum diye atlatıyordumAnneme gidince burada diyet olmaz ye Bunları sen seversin.evinde yaparsin diyetini der.
Kız ben dün ne planlar yaptım da salata ile atlattım :))Ay Allahım ciddi ciddi plan yapıyorlar
Sakın diyetteyim demeyin afaroz edilirsnz
Az olduğu için mi beğenmiyorsun? Eğer öyleyse haklısın evet çok az . İşte hafta sonu sapıtınca vicdan rahatlatma menüsü buOlmuş mu hiçiki günü karıştır anca bir menü olur sonrada lunya beğenmiyor oluyor ne yapsın bu güzel kız
Utanmadan mis gibi demiş
Kahvaltı yok
Sucuklu yumurta var
Turşu var
Olmuş mu? Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Olmuş olmuşmiss misss
Gayet güzele benziyorsu ve spor da misss
Akşam yememeye devam
Spor nasıl olmaz
Biraz az geldi bana, ama şok diyet dediğiniz için şimdilik beklemedeyim.
igdedali ilerleyen zamanlarda derim olmamış olmamış olmamış diye
Kız ben dün ne planlar yaptım da salata ile atlattım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?