Benim annemde oyleAnneme gidince burada diyet olmaz ye Bunları sen seversin.evinde yaparsin diyetini der.
Tamam . Kaptanitom.aft olabilir herhangi bir sebepten illa ki diyetten değildir bence
yemekten en az 2 saat sonra yap nisam
Şımarma didim
Onlar genç metaları hızlıUla çocuklar kilo alacak sizin yüzünüzden
Tamam 3.5 yaşı kucağına oturt. tabağın bomboş durmaz böylece sadece onun yiyeceklerini al tabağınaVar canım 3 buçuk yaş kizim 6 aylık olacak kızım var
Ay bende cok yemişim soda varsa alabilir miyim de dediğim oluyorŞaka bi yana ben de midem ağrıyor hiçbişey yiyemiyorum diye atlatıyordum
İş var işi seni babama söylerimBurda biri var anama asılıyor derim
aaa ben neden yapmıyorum ki bunu
Zaten anam öpücüklerini görmüş bugün diyor ki erkek olmasın bu
Gene ben ikna ettim yok ana dedim test ettim ben dişi o
Iki küçük çocuğun var kız senden ala kaytarabilecek yok..Biri biliyor zatı eee bu hafta öyle diyecem her cuma olacak onu ne yapacam cuma toplantısı gibi bisey
Sagol kuzuummm Allah razi olsunAllah kabul etsin melegimmmm
Piki
Onlar genç metaları hızlı
Tamam 3.5 yaşı kucağına oturt. tabağın bomboş durmaz böylece sadece onun yiyeceklerini al tabağınadiğerini emzirmeye kalk arada
Oooo sen çok güzel idare edebilirsin
Yoğurt da ye yanınaSagol kuzuummm Allah razi olsun
Iki küçük çocuğun var kız senden ala kaytarabilecek yok..olmadı ben pek istaahli değilim dersin
Tabi ki az olduğu içinAz olduğu için mi beğenmiyorsun? Eğer öyleyse haklısın evet çok az . İşte hafta sonu sapıtınca vicdan rahatlatma menüsü bu
Ah ah sorma kıymetimi bilemediler
Ben olsam bi mangal yakar yanına da en kral mezeleri yapardım terbiyesizlerAh ah sorma kıymetimi bilemediler
Ooo ana sana yürüyorlar deseydinİş var işi seni babama söylerimBurda biri var anama asılıyor derim
aaa ben neden yapmıyorum ki bunu
Zaten anam öpücüklerini görmüş bugün diyor ki erkek olmasın bu
Gene ben ikna ettim yok ana dedim test ettim ben dişi o
Bayılıyorum mezeye ımmmmBen olsam bi mangal yakar yanına da en kral mezeleri yapardım terbiyesizler
Çok zorlarsa derim de anama güvenemyorum karşılık verebilirOoo ana sana yürüyorlar deseydin
Waytimmmmmmmmm nassın dur opem seniAçım çok açim iki gündür böyle olmamistim 3 günde ben orucu değil oruç beni tuttu
Yiyyim bariYoğurt da ye yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?