- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bugün de okulda yemedim ama başım çatlıyo yaaAma başarı ile atlattın finalde
Kızlar yarın kampanya baslatalim #SİSKOKAPTANKİLOBİLDİRGenel şeysi beğenmemek onun
Katılıyorum hemsoBen olsam bi mangal yakar yanına da en kral mezeleri yapardım terbiyesizler
Valla ya insan sadece onlarla bile doyuyoBayılıyorum mezeye ımmmm
Piki
Onlar genç metaları hızlı
Tamam 3.5 yaşı kucağına oturt. tabağın bomboş durmaz böylece sadece onun yiyeceklerini al tabağınadiğerini emzirmeye kalk arada
Oooo sen çok güzel idare edebilirsin
Oooo masallah yarın veriliyor kılo bildirimi offf verdiği kiloya bak maşallahIlk kilo bildirimi benden gelsin.
Pazar gün 62.9
Bugun 61.4
Fark 1.5
Yuzdeyi sonra yazsam olur mu?
Ezana az kaldi sofraya hazirlamam lazim.
Napıyım ben hiç dolu dolu yiyemedim ki canım başından beri, kilo veremedim çünküTabi ki az olduğu için
Ona da gıcık oldum, az insan derki bı banada laf etsin , yok anam yok izin vermiyor
İğdenin menüleri beğeniyor
Hepiniz iğde olun
Sonıfta hoca çiçek olun derdi ya
Hadi siz de hepberaber İĞDE OLUN
Kız haboş canım bu aralar nasıl cevizli biber çekiyo Varyaa ama ekmek var içinde o yüzden yapamıyomKatılıyorum hemso
Offf ne çok severim bir bilsen bende yapmıyorum ekmek var diye ekmeksiz yapsak o şekilde yiyebiliriz aslındaKız haboş canım bu aralar nasıl cevizli biber çekiyo Varyaa ama ekmek var içinde o yüzden yapamıyom
Yok yaa ekmeksiz lezzetli olmaz sanmıyorum ona kıvamı veren ekmekOfff ne çok severim bir bilsen bende yapmıyorum ekmek var diye ekmeksiz yapsak o şekilde yiyebiliriz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?