Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana tek kitap yetti temel bilgiler işimi görüyo fazla ayrıntı sevmiyorum benüm kafa basmıyo
her ikisinin de diğer kitapları da çok güzel ve faydalı. ben feyz aldım da tamamen beceremedim. en başta wc bozdu işi. kafaya format atıp yeniden denemem lazım.

ama yine de diğer kitaplara da bak derim kuzu ....
Durum niye mafiş kız regl haftası meta canavar olur. Accık dikkat etsen var yaa
Şu üstündeki ölü toprağını at gayri Fulya. Yaz geliyor kız
valla geliyooo hayrişimmmm ben hala dombiliiiii
kız sen benim kontrolörüm olsana. ciddi diyom bak. ilgiye ihtiyacım var ben hergün sana hesap vereyim. motive et beni, gerekirse döv söv üzerimdeki ölü toprağını atayım haziran sonu 60 larda olayım

Bazı etler geç pişiyor canım bazıları daha çabuk bakliyatta kemikli et dediğimiz çok yakışıyor mesela döverek verdiği eti muhurleyip yarım saatte kalmadan pisirebilirsin sotelik daha geç pişer yemeğin içine attığın etin yemekle beraber pişmesi gerekiyor yani her etin ayrı lezzeti ve ayrı kullanımı var

kuzu her et her yemeğe olmaz, neden dersen pişmez. etin bazı yerleri daha serttir, bazı yerleri kavurmalıktır

Oruv olunca aksaminda vermiyor muyduk.
Caylan yedigim fistik bogazima dizildi.
yok kuzum cuma günü de oruç tutuyor olsaydın bu akşam alacaktım, yarın oruç değilmişsin yarın sabah aç karnına sporunu yaptıktan sonra bildirirsin.
her an her yerden çıkabilirizz yeme bu saatte fıstık

Cnm ikisini de alıp en azını dikkate alırız bence

Dovulmusu işten gelince hemen yaparsın dedi ondan sanırım yemeğe koyma güzel olmaz dedi. Meat anda fish dergisini inceledim ama yapabilecegim bişey yoktu kurban bayramı sayfalarina bakcam nefis yemek tariflerinin. Hızlı pişen et tarifleriniz var mı

Yedim amma az yedim.
Yarin 1.5 saat tempolu yururum artik.

Eminim öyledir kuzum bi ara kitapçıya gittiğimde bakarım içeriği beğenirsem alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…