sen benim herif gibisin zaten, huylarınız benziyor
Ben de sarımsak yemişsem herife de yediriyom belki bişey yaparık diye
Bana ilk kitabı yetti. Videolarını da hep izlerim zaten. Ümit aktaşı da çok seviyorum ben karatayla aynı kafadalar. Kitabını da almıştım çoğunu okudum kitabın da bitirmedim.ona da bi el atmam lazım en baştan.
her ikisinin de diğer kitapları da çok güzel ve faydalı. ben feyz aldım da tamamen beceremedim. en başta wc bozdu işi. kafaya format atıp yeniden denemem lazım.Bana tek kitap yetti temel bilgiler işimi görüyo fazla ayrıntı sevmiyorum benüm kafa basmıyo
Durum niye mafiş kız regl haftası meta canavar olur. Accık dikkat etsen var yaa
valla geliyooo hayrişimmmmŞu üstündeki ölü toprağını at gayri Fulya. Yaz geliyor kız
bilmiom artıkAdam senin ilacin benim diyor iste.
Gerçekten mi ozaman üstüne etiket yapım buzluga atarken ben unuturum.Her yemeğe ayrıdır tabi canım. Haşlamalık ayrı kurufasulyelik ayrı sotelik ayrıdır et aldığımda sorar adam ne yemek yapcan diye, söylerim ona göre verir öyledir yani şaşırma
Git öpme beni, beni aldattığın diğerlerinin yanına gitLUnyaaa öpim mi
Bazı etler geç pişiyor canım bazıları daha çabuk bakliyatta kemikli et dediğimiz çok yakışıyor mesela döverek verdiği eti muhurleyip yarım saatte kalmadan pisirebilirsin sotelik daha geç pişer yemeğin içine attığın etin yemekle beraber pişmesi gerekiyor yani her etin ayrı lezzeti ve ayrı kullanımı varAksam bizim marketin kasabina uğradım et alınca adam bile şaşırdı küçük küçük paketler yaptı verirken çok güldüm yemek tarifi ile verdi. Eti dövdü bu domates soslu kısık ateş , kusbası yaptı sotelik bu yemekte olmaz dedi, yine kusbasi yemek için dedi , kemikli bakliyat için dedi hepsini Usenet ayrı ayrı parçaladı ve ben hangi hangisi anlayamadim bile yaw bu et çeşitleri mi var neden bu kadar cesidim oldu ben et yemeginden de anlamam zaten ay stres oldum valla sizde her yemeğe ayrı mi aliyorsunuz neden bu adam standart et vermedi bana öyle bir çeşit var mı ya da heryemege olan
kuzu her et her yemeğe olmaz, neden dersen pişmez. etin bazı yerleri daha serttir, bazı yerleri kavurmalıktırAksam bizim marketin kasabina uğradım et alınca adam bile şaşırdı küçük küçük paketler yaptı verirken çok güldüm yemek tarifi ile verdi. Eti dövdü bu domates soslu kısık ateş , kusbası yaptı sotelik bu yemekte olmaz dedi, yine kusbasi yemek için dedi , kemikli bakliyat için dedi hepsini Usenet ayrı ayrı parçaladı ve ben hangi hangisi anlayamadim bile yaw bu et çeşitleri mi var neden bu kadar cesidim oldu ben et yemeginden de anlamam zaten ay stres oldum valla sizde her yemeğe ayrı mi aliyorsunuz neden bu adam standart et vermedi bana öyle bir çeşit var mı ya da heryemege olan
Senin herif de üşengeç olsa, sen de avını bekleyen aslan gibi pusuda beklerdinsen benim herif gibisin zaten, huylarınız benziyor
Tüm kaloriferin üstü doluYav iki saat önce tek bi tane bile bulut yoktu çamaşır yıkadım şimdi şakır şakır yağmur yağıyo te allahım yaa
Motive etmek ... bugün perşembeBiri beni motive etsin nolur kriz geldi resmn canim.cok.kötü seyler yemek istiyo
Yeme kuzum zevki 1dakika pismanligi günler sürüyor.Biri beni motive etsin nolur kriz geldi resmn canim.cok.kötü seyler yemek istiyo
yok kuzum cuma günü de oruç tutuyor olsaydın bu akşam alacaktım, yarın oruç değilmişsin yarın sabah aç karnına sporunu yaptıktan sonra bildirirsin.Oruv olunca aksaminda vermiyor muyduk.
Caylan yedigim fistik bogazima dizildi.
Cnm ikisini de alıp en azını dikkate alırız benceyok kuzum cuma günü de oruç tutuyor olsaydın bu akşam alacaktım, yarın oruç değilmişsin yarın sabah aç karnına sporunu yaptıktan sonra bildirirsin.
her an her yerden çıkabilirizz yeme bu saatte fıstık
Dovulmusu işten gelince hemen yaparsın dedi ondan sanırım yemeğe koyma güzel olmaz dedi. Meat anda fish dergisini inceledim ama yapabilecegim bişey yoktu kurban bayramı sayfalarina bakcam nefis yemek tariflerinin. Hızlı pişen et tarifleriniz var mıBazı etler geç pişiyor canım bazıları daha çabuk bakliyatta kemikli et dediğimiz çok yakışıyor mesela döverek verdiği eti muhurleyip yarım saatte kalmadan pisirebilirsin sotelik daha geç pişer yemeğin içine attığın etin yemekle beraber pişmesi gerekiyor yani her etin ayrı lezzeti ve ayrı kullanımı var
Hele bi yeeeeeBiri beni motive etsin nolur kriz geldi resmn canim.cok.kötü seyler yemek istiyo
Seni yerim gız ponçik suratseninle ilgili anılarımı unutmam mümkün mü
Yedim amma az yedim.yok kuzum cuma günü de oruç tutuyor olsaydın bu akşam alacaktım, yarın oruç değilmişsin yarın sabah aç karnına sporunu yaptıktan sonra bildirirsin.
her an her yerden çıkabilirizz yeme bu saatte fıstık
Eminim öyledir kuzum bi ara kitapçıya gittiğimde bakarım içeriği beğenirsem alırım
her ikisinin de diğer kitapları da çok güzel ve faydalı. ben feyz aldım da tamamen beceremedim. en başta wc bozdu işi. kafaya format atıp yeniden denemem lazım.
ama yine de diğer kitaplara da bak derim kuzu ....
valla geliyooo hayrişimmmmben hala dombiliiiii
kız sen benim kontrolörüm olsana. ciddi diyom bak. ilgiye ihtiyacım varben hergün sana hesap vereyim. motive et beni, gerekirse döv söv üzerimdeki ölü toprağını atayım haziran sonu 60 larda olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?