- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Maden suyu sadesi çok faydalı canım icebilirsin ama bı avantajsizligi var mideyi genisletiyorBende sade maden suyu içsem olurmu acaba yemek şişirdi gibi
Tadı minnak mandalinayı kabuklu yemişsin ama ağzın acı olmamış gibicanım benim yeniden geçmiş olsun
ben mi işin mi
eflal ya offffffffffffffffffffffff
harika olmuş
ay nefret ediyorum ondan
ben hiç yemediim fılavır bundan.. nasıl bir şey tadı acaba
ay çok şükür çok sevindim
İçmeyeyim o zamanMaden suyu sadesi çok faydalı canım icebilirsin ama bı avantajsizligi var mideyi genisletiyor
Adam senin ilacin benim diyor iste.Kız o niyete girdiyseben iyilestiririm diyor bu seferde
Aksam bizim marketin kasabina uğradım et alınca adam bile şaşırdı küçük küçük paketler yaptı verirken çok güldüm yemek tarifi ile verdi. Eti dövdü bu domates soslu kısık ateş , kusbası yaptı sotelik bu yemekte olmaz dedi, yine kusbasi yemek için dedi , kemikli bakliyat için dedi hepsini Usenet ayrı ayrı parçaladı ve ben hangi hangisi anlayamadim bile yaw bu et çeşitleri mi var neden bu kadar cesidim oldu ben et yemeginden de anlamam zaten ay stres oldum valla sizde her yemeğe ayrı mi aliyorsunuz neden bu adam standart et vermedi bana öyle bir çeşit var mı ya da heryemege olanHerkesle frekans tutmuyo işte. Müftüoğlu sana uyduysa takip et tabiki. İnsan takip ettikçe daha çok odaklanıyo diyetine,motive oluyo.devam devam çakıl
Owwee. Çayı erkene çektim . Yarın né olur acepYarına -500 daha gönderirsen sarılalım mı
Insulini çok güzel anlatmis etkilerini nasıl başa cikilacagini vücudun nasıl emdigini neden kilo verip aldığımızı onlarıni sevdim valla haftaya çetesi yine kontrol var elim güçlü gitcem ben bu insulini 24 e düşürüp bu işi basaracagimben seni döverek tutardım aslında ama kaçırmışım fırstı konyak
kuzum her zaman söylediğimiz şey: KARBON ACIKTIRIR
ULANNNNNN kıskançlıktan dedikodumu yapa yapa
harikasın ne güzel haber bu :) annem de çok sever osman hocayı
sen ekmeksiz wc ye çıkamıyorsun ama.. ve ekmek seni etkilemiyor neden ekmek kestin ki sen?
Heee anladim.Kız niye döküyorsun, eğer sarımsak yemişsem eşim de gider yer kokmasın diye diyor
Oruv olunca aksaminda vermiyor muyduk.o zaman yarın kilo bildirirsin kuzucum
Eflal dedi canim.kız öncesini okudun mu? ben sarımsak yemissem ağzım sarımsak kokuyor onu rahatsız etmesin diye o da yiyor
Hadi ya bunu bilmiyordum.Maden suyu sadesi çok faydalı canım icebilirsin ama bı avantajsizligi var mideyi genisletiyor
Her yemeğe ayrıdır tabi canım. Haşlamalık ayrı kurufasulyelik ayrı sotelik ayrıdır et aldığımda sorar adam ne yemek yapcan diye, söylerim ona göre verir öyledir yani şaşırmaAksam bizim marketin kasabina uğradım et alınca adam bile şaşırdı küçük küçük paketler yaptı verirken çok güldüm yemek tarifi ile verdi. Eti dövdü bu domates soslu kısık ateş , kusbası yaptı sotelik bu yemekte olmaz dedi, yine kusbasi yemek için dedi , kemikli bakliyat için dedi hepsini Usenet ayrı ayrı parçaladı ve ben hangi hangisi anlayamadim bile yaw bu et çeşitleri mi var neden bu kadar cesidim oldu ben et yemeginden de anlamam zaten ay stres oldum valla sizde her yemeğe ayrı mi aliyorsunuz neden bu adam standart et vermedi bana öyle bir çeşit var mı ya da heryemege olan
Bu ne ay bakan, bune
Seni opmelere doyamadım, yine öpeemm gel heleMenu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi
Kahv 8.15: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 ceviz ve 1 Dilim domates
Ara sade kahve
Ogle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
1.kepce çorba ve 1 kase yoğurt
Ara 18.15: turk.kahvesi 1 hurma 1 incir ve 7 badem
Akşam 20.30: tarçınlı süt veya pulbiberli yoğurt
Su 3 litre bitki çayları
Spor 55 dakika normal
20 dakika tempolu yürüyüş
@MiuLego N Nana @Sidelya95 @begum75
Olmuş, güzel olmuş, hafif olmuş, su ve sporda güzelMenü vereyüm
Perşembe menüm
Sabah 6.50
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin 3 hurma
Öğlen 12.40
bi küçük süt
Bi muz
Yarım elma
Akşam 18.30
Yarım avuç ceviz badem
2 zeytin
3 hurma
Bi kase yoğurt
Salata
Su 3e tamamlarım
50 dk tempolu yürüyüş
N Nana @nehirnil111
Bnde menü veriyim: sabah 2 bardak su
Kiraz saplı çay içtim aç karna
Sabah 11:2 yumurta 4 zeytin domates salatalık
Ara: kahve
Aksam: kabak yogurtlama
elma kürü 2 litre su..
Leslie 3 mill yarım saat zumba 300 ip..
Spor yok, kuru meyve güzelde niye bu kadar çokMenü de vereyim de ben pek gelemem heralde bu aksam..Bi de ben bugun sık yedim yahu doyamadim niyeyse
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
1 hurma
Ara 08.45
Sade nescafe
Biraz karisik kuru meyve
Ara 12.00
5 cig badem
Oglen 13.15
Hellim peynirli salata uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 kucuk elma
1 kutu süt
Ara 17.00
Biraz daha karisik kuru meyve
Aksam 18.30
1 kucuk tabak patlican yemegi
Salata
Su 2 olmustur.
Spor zor gorunuyo her odada biri yatiyo bu aksam yatak odasindan da net cekmiyo zaten esim erken yatar
@MiuLego N Nana
Spor ne oldu? 3 porsiyona yakın kuru meyve goruyorumMenü verim..
Sabah 7.30da
1 incir 1 ceviz
Bunu açıklamıştım...
Kahvaltı 12de..
2 soğanlı yumurta
2 çeri domates
Peynir
3 zeytin
Salatalık
Ara 15te..
1 incir
1.5 ceviz
1 gün kurusu
1 hurma
Şekersiz çay
(Çok gibi ama okuldaydım bütün gün ayakta başım döndü)
Akşam 19da
Ayran detoksu çorbası
Akşam 9 gibi türk kahvesi içerim..
Su 2 anca olmuştur ama daha içerim..
Spora hiç halim yoj ama el mecbur bişiler yapıcam..
@MiuLego N Nana @Esra_4378
Böyle menü geldi de begenmedik mi29 mart menüsü
Kahvaltı (9:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, köz kırmızı biber, yarım demet maydanoz, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğlen : (14.30) : 1 tabak kabak yemeği acılı , 3 kaşık yoğurt,1 etimek
Ara ( 16.30) : 1 hurma, 1 incir
Akşam (18:30) : 1 tabak kabak yemeği acılı, 3 kaşık yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 20 dk eliptik, 30 dk tempolu yürüyüş
N Nana
İç kuzum
LUnyaaa öpim miBu ne ay bakan, bune
Sağa bakıyorum yok
Sola bakıyorum yok
Olmamış olmamış olmamış olmamış
Seni opmelere doyamadım, yine öpeemm gel hele
Olmuş, güzel olmuş, hafif olmuş, su ve sporda güzel
Bu ne bacım , ne kaaaa az , 60 kilo musun
Spor yok, kuru meyve güzelde niye bu kadar çok
Herşeyin fazlası zarardır
Spor ne oldu? 3 porsiyona yakın kuru meyve goruyorum
Detokstasin diye birşey demicem
Böyle menü geldi de begenmedik miama sen ekmeği çıkarsan daha iyi olur sanki menunu geneli güzel
Cnm 3 porsiyon kuru meyve bende çok.. ama stajdaydım ne olur be olmaz diye çantama attım.. çok fena başım döndü.. bayılıp kalmıyim diye yedim.. eve geldim bu sefer kendi çocuklarımla uğraşıyorum.. en kısa sürede sporumu az da olsa yapıcam.. etiketlerim seniBu ne ay bakan, bune
Sağa bakıyorum yok
Sola bakıyorum yok
Olmamış olmamış olmamış olmamış
Seni opmelere doyamadım, yine öpeemm gel hele
Olmuş, güzel olmuş, hafif olmuş, su ve sporda güzel
Bu ne bacım , ne kaaaa az , 60 kilo musun
Spor yok, kuru meyve güzelde niye bu kadar çok
Herşeyin fazlası zarardır
Spor ne oldu? 3 porsiyona yakın kuru meyve goruyorum
Detokstasin diye birşey demicem
Böyle menü geldi de begenmedik miama sen ekmeği çıkarsan daha iyi olur sanki menunu geneli güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?