Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tadı minnak mandalinayı kabuklu yemişsin ama ağzın acı olmamış gibi
:)

iyi akşamlar arkadaşlar. yoğun ve yorgun bir günün ardından merhaba
yarın evdeyim. çok rahatsızım çünkü. r.... bir yandan bacağımın ve kolumun ağrısı bir yandan.... dinlenmek istiyorum

Herkesle frekans tutmuyo işte. Müftüoğlu sana uyduysa takip et tabiki. İnsan takip ettikçe daha çok odaklanıyo diyetine,motive oluyo.devam devam çakıl
Aksam bizim marketin kasabina uğradım et alınca adam bile şaşırdı küçük küçük paketler yaptı verirken çok güldüm yemek tarifi ile verdi. Eti dövdü bu domates soslu kısık ateş , kusbası yaptı sotelik bu yemekte olmaz dedi, yine kusbasi yemek için dedi , kemikli bakliyat için dedi hepsini Usenet ayrı ayrı parçaladı ve ben hangi hangisi anlayamadim bile yaw bu et çeşitleri mi var neden bu kadar cesidim oldu ben et yemeginden de anlamam zaten ay stres oldum valla sizde her yemeğe ayrı mi aliyorsunuz neden bu adam standart et vermedi bana öyle bir çeşit var mı ya da heryemege olan

Insulini çok güzel anlatmis etkilerini nasıl başa cikilacagini vücudun nasıl emdigini neden kilo verip aldığımızı onlarıni sevdim valla haftaya çetesi yine kontrol var elim güçlü gitcem ben bu insulini 24 e düşürüp bu işi basaracagim

Her yemeğe ayrıdır tabi canım. Haşlamalık ayrı kurufasulyelik ayrı sotelik ayrıdır et aldığımda sorar adam ne yemek yapcan diye, söylerim ona göre verir öyledir yani şaşırma

Bu ne ay bakan, bune
Sağa bakıyorum yok
Sola bakıyorum yok
Olmamış olmamış olmamış olmamış

Seni opmelere doyamadım, yine öpeemm gel hele

Olmuş, güzel olmuş, hafif olmuş, su ve sporda güzel

Bu ne bacım , ne kaaaa az , 60 kilo musun

Spor yok, kuru meyve güzelde niye bu kadar çok
Herşeyin fazlası zarardır

Spor ne oldu? 3 porsiyona yakın kuru meyve goruyorum
Detokstasin diye birşey demicem

Böyle menü geldi de begenmedik mi ama sen ekmeği çıkarsan daha iyi olur sanki menunu geneli güzel

LUnyaaa öpim mi

Menumu yazayim.

Sahur
1 has yumurta
Zeytin
Peynir
Bi kucuk marul
Dom sal
Cay

Iftar
2kepce esmer bulgurdan yaptgm kofteli yemek
Bi tabak ebegumeci kavurmasi yogurtlu

Cay 1kuru kayisi 10 ckg fistik

Su yatasiya 1.5
Spor 60dk normal yuruyus
N Nana

igdedali
Ya bn iftar diye karbonu yedim.
Oncesinde de tartildim diye rahat rahat yedim.
Simdi yarin sabah bidaha tartilacakmisim ;(

Cnm 3 porsiyon kuru meyve bende çok.. ama stajdaydım ne olur be olmaz diye çantama attım.. çok fena başım döndü.. bayılıp kalmıyim diye yedim.. eve geldim bu sefer kendi çocuklarımla uğraşıyorum.. en kısa sürede sporumu az da olsa yapıcam.. etiketlerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…