Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum ben çok yumuşak et severim ve dana eti severim, neye kullanacak olursam olayım önce düdüklüde az suyla pişirip sonra kullanırım yemeğe
Haftasonu düdüklü de pisirip kablara bolsem buzluga atsam hafta ici işime yarar mı kiymayi öyle yapıyorum soğan biberle kavuruyorum sabah giderken çıkarıyorum akşam içine bir sebze Kıymalı yemek oluyor eti de öyle pişirebilir miyim acaba hafta ici için birseyler bulmaliyim. Kıymalı şeyler hafta ici Kuşbasilar haftasonu yapacagim ya da

Olur kuzum.
Kiymayi da cok güzel düsünmüssün.

Tabi ki de kuzucum çok işine yarar, güzelce pişir duduklude. Yemeklik olarak küçük küçük poşetleyip at buzluğa. Biz çok zamanı olan insanlar değiliz. Soğan kavurup atarsın içine buzlu buzlu kısık ateşte açılır buzu

Hadi ya bunu bilmiyordum.
Karbonat limon su da aysini yapiyor mu ki?
Maden suyu içildikten sonra midenin rahatlaması içinde ki gazın mideyi genişletmesinden kaynaklanıyor balım içtim ohh midem rahatladı diyoruz ya aslında midem genişledi demek daha doğru limon uyu karbonat suyu bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…