- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Geciyo kuzum bana da bi kere oldu.ne sofralar atlatmisken 17 18 kg vermisken kendi evimde misafire tatli koyarken yiyemedigim icin aglamistimhic boyle olmamıştım
Yarin gecer demi
Böyle 10 kişi yapsa kamuoyu oluşur#MiuKAPTANKİLOBİLDİR
Sevdim bunu
Tagımıza destek ver, eylemi alt kısmına yazarsın
Haftasonu düdüklü de pisirip kablara bolsem buzluga atsam hafta ici işime yarar mı kiymayi öyle yapıyorum soğan biberle kavuruyorum sabah giderken çıkarıyorum akşam içine bir sebze Kıymalı yemek oluyor eti de öyle pişirebilir miyim acaba hafta ici için birseyler bulmaliyim. Kıymalı şeyler hafta ici Kuşbasilar haftasonu yapacagim ya dakuzum ben çok yumuşak et severim ve dana eti severim, neye kullanacak olursam olayım önce düdüklüde az suyla pişirip sonra kullanırım yemeğe
Dur tekrar yazayım o zamanTagımıza destek ver, eylemi alt kısmına yazarsın
Olur kuzum.Haftasonu düdüklü de pisirip kablara bolsem buzluga atsam hafta ici işime yarar mı kiymayi öyle yapıyorum soğan biberle kavuruyorum sabah giderken çıkarıyorum akşam içine bir sebze Kıymalı yemek oluyor eti de öyle pişirebilir miyim acaba hafta ici için birseyler bulmaliyim. Kıymalı şeyler hafta ici Kuşbasilar haftasonu yapacagim ya da
Tabi ki de kuzucum çok işine yarar, güzelce pişir duduklude. Yemeklik olarak küçük küçük poşetleyip at buzluğa. Biz çok zamanı olan insanlar değiliz. Soğan kavurup atarsın içine buzlu buzlu kısık ateşte açılır buzuHaftasonu düdüklü de pisirip kablara bolsem buzluga atsam hafta ici işime yarar mı kiymayi öyle yapıyorum soğan biberle kavuruyorum sabah giderken çıkarıyorum akşam içine bir sebze Kıymalı yemek oluyor eti de öyle pişirebilir miyim acaba hafta ici için birseyler bulmaliyim. Kıymalı şeyler hafta ici Kuşbasilar haftasonu yapacagim ya da
Yok kuzu benim adam her gün otelde et yiyo. Menüyü beğenmez et pişirir yer kahvaltıı canı istemez et pişirir kendine.benim herife işlemez öyle şeylerKirmizi et bence.
Kirmizi et yiyince bi farkli oluyorlr.
Hangi tatlıydı??Geciyo kuzum bana da bi kere oldu.ne sofralar atlatmisken 17 18 kg vermisken kendi evimde misafire tatli koyarken yiyemedigim icin aglamistim
Biz çelik manolyalariz bizi bu yiyecekler alt edemez çelik iradenle Hayır diyeceksin.hic boyle olmamıştım
Yarin gecer demi
Yok yok onun gibi kimse olamaz. Başım ağrıyo diyen başka bi erkek duymadım ben
Hee sen öyle diyoon
Biz de jübile yaparık bu akşam ayıp ediyon
Ohhh o zaman biz britanya da sayılırızBiz daha o teknolojiye erişemedik. Tüplü soba var tüpünğ de ocağa taktım hava ılık diye
En küçük ocakta kısık ateşte pisittiriyor ben etten anlamadığım için aradaki farkı da anlamiyorum. Hızlı olsa ne olur yavaş olsa ne olur zaten zor yiyorum yakında cignemeden yutcamBi saat mi?
Ben dayanamam o kadar ya .
Normal zamanda da dayanamam.
Britanyalılar çok etine dolgun tontik oluyo sen de mi öylesin yohsa
Ohhh o zaman biz britanya da sayılırız
Hamm maddem öyleBritanyalılar çok etine dolgun tontik oluyo sen de mi öylesin yohsa
Maden suyu içildikten sonra midenin rahatlaması içinde ki gazın mideyi genişletmesinden kaynaklanıyor balım içtim ohh midem rahatladı diyoruz ya aslında midem genişledi demek daha doğru limon uyu karbonat suyu bilmiyorum amaHadi ya bunu bilmiyordum.
Karbonat limon su da aysini yapiyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?