Bence sopa istiyor hem.mortin var hem.liste sorumluluğu o kadar arkadaşın açken sen ciss coss yiyip vicdanın rahat uyuyacaksan ye gitsin zaten yaz mi geliyor sanane hedefin fit mi olmak aman boşver vücudundaki fazlalık kardan kurtulup ne yapacaksın ki amele gibi o yağları taşımak varken yaza her yanının kilodan pişik olacaksa ne olmuş sanki ya alt tarafı kilolu gezecekti zayıf insanları gördükçe üzüleceksin aman degermi ye gitsin 1 dakikalık heves hepsine değer zatenBiri beni motive etsin nolur kriz geldi resmn canim.cok.kötü seyler yemek istiyo
Aynı şeyi diyozAmaç kokmaması değil bence
Şişkosun yani kabul ediyonHamm maddem öyle
Canım çabuk pişen yani dövülmüş eti tabağı iyice kızdır hemen bastır tavaya mühürle sonra ister domates biber baharatlarla aosluyup 10 dk pişir şahane oluyor istersen tavada mühürle tost makinası yada ızgara tavan varsa ondanizgara yap yanına sebze kozle közlenmiş sebzelerle salata yap oda şahane yeterki sen et raifi isteDovulmusu işten gelince hemen yaparsın dedi ondan sanırım yemeğe koyma güzel olmaz dedi. Meat anda fish dergisini inceledim ama yapabilecegim bişey yoktu kurban bayramı sayfalarina bakcam nefis yemek tariflerinin. Hızlı pişen et tarifleriniz var mı
Allahım son gün menümü beğendiBöyle menü geldi de begenmedik miama sen ekmeği çıkarsan daha iyi olur sanki menunu geneli güze
geliyom haaaa
Aglama noktasina geldim vallaGeciyo kuzum bana da bi kere oldu.ne sofralar atlatmisken 17 18 kg vermisken kendi evimde misafire tatli koyarken yiyemedigim icin aglamistim
Sagolun kızlar valla buralar olmasa cok fena yemistim diyet miyet dinlemeyipBence sopa istiyor hem.mortin var hem.liste sorumluluğu o kadar arkadaşın açken sen ciss coss yiyip vicdanın rahat uyuyacaksan ye gitsin zaten yaz mi geliyor sanane hedefin fit mi olmak aman boşver vücudundaki fazlalık kardan kurtulup ne yapacaksın ki amele gibi o yağları taşımak varken yaza her yanının kilodan pişik olacaksa ne olmuş sanki ya alt tarafı kilolu gezecekti zayıf insanları gördükçe üzüleceksin aman degermi ye gitsin 1 dakikalık heves hepsine değer zaten
Aklıma gelmişken o sotelik etleri kavurma yap icine tuz dışında baharat koyma ister Kabalı bı saklama kabında dolapta sakla akşam işten gelince tavanın dibinde soğan biber dometes kavur üstüne koy 5 dk hazır ister yumurta kır içine ye ister sade ye hazır yemekAy bu beni bile motive etti gidip yumurta yiyim tost yerine
Valla ben korumaya geçeyim gömerimSanıyor korumaya gelince yicem birşey demeyeceklerhe he öyle öyle
Bendekuzum ben çok yumuşak et severim ve dana eti severim, neye kullanacak olursam olayım önce düdüklüde az suyla pişirip sonra kullanırım yemeğe
Demeyeyim burda :)Hangi tatlıydı??
Şişkosun yani kabul ediyon
Gördün mü, meleğim diye boşuna demedimAllahım son gün menümü beğendi
Valla ben korumaya geçeyim gömerimsonra isterseniz sizde beni gömün hoş zaten şu halimle bile gömüyorum bazen
Ben de dün gece öyle olmuştum çok ramak kalmıştı bozmama ama açıp diyetle ilgili bişeyler okudum bi de hadi film izleyelim o çikolatalar cipsler mısırlar çekirdekler pastalar hepsine sadece baktım içim eridi ama napayım onları yediğim için bu hale geldim verdikten sonra da tekrar almamak için yememhic boyle olmamıştım
Yarin gecer demi
Yine ve yine kaşarlı menü goruyorumMenu yazayım kocayı alıp bisiklet binmeye gidem. Gelirim gene .
Sabah ılık limonlu su bikaç fındık ve yaban mersini kurusu
12.30
2 yağda kaşarlı yumurta
7 zeytin
2 kk süzme 3 tel Cecil peynir
Domates salatalık yeşillik
Ara yok
Aksm
1 tabak kabak mücver fırında pisti yoğurtla
Salata
2 et köfte
Çay 19.15
2 hurma 5 üzüm 1 kayısı 4 cigfindik
Spor yapacm yaptim
Su 3lt geçer
@MiuLegohepfit N Nana
Var ya kaşarı bi severim bi kalıp yerim o derece baktım ki siz diğerlerine kızıyordunuz dedim sıra bana da gelir onlar demeden bırakayım ahh ulan ahh 2 haftada muma çevirdiniz beniYine ve yine kaşarlı menü goruyorum
Gel opemm seni bebikkkVar ya kaşarı bi severim bi kalıp yerim o derece baktım ki siz diğerlerine kızıyordunuz dedim sıra bana da gelir onlar demeden bırakayım ahh ulan ahh 2 haftada muma çevirdiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?