Menüm gelsin
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:30
Öğle 14:30
2 kuru kayısı
2 yk tarçınlı yoğurt
Akşam 19:00
Pul biberli yoğurtlu kabak salatası
2,5 lt su
2 mile leslie:90
40 dk yürüyüş:40
450 ip:90
=220 puan
@MiuLego N Nana @nehirnil111tevafuk55
Sen de gizli libidolulardansın biliyorumAynı şeyi diyozmisal bende turşu yesem eşim sevmediği halde ağzına tıkarım kokmasın ne olur ne olmaz diye
Ben de şişkoyum takılalım mıHiç red etmedim ki, ruhum şişko
Gördün mü, meleğim diye boşuna demedim
deliiiiiiiBen de şişkoyum takılalım mı
Tamam o zaman, tontişopkop koyarız adınıBen de şişkoyum takılalım mı
O ne kız tontiş robokop gibi bişey miTamam o zaman, tontişopkop koyarız adını
Bu da güzelmiş önceden sosla yumusatiyor musunuzCanım çabuk pişen yani dövülmüş eti tabağı iyice kızdır hemen bastır tavaya mühürle sonra ister domates biber baharatlarla aosluyup 10 dk pişir şahane oluyor istersen tavada mühürle tost makinası yada ızgara tavan varsa ondanizgara yap yanına sebze kozle közlenmiş sebzelerle salata yap oda şahane yeterki sen et raifi iste
Bu da güzelmiş hem de kolay olur benim için hazır etle cabucak hazirlarimAklıma gelmişken o sotelik etleri kavurma yap icine tuz dışında baharat koyma ister Kabalı bı saklama kabında dolapta sakla akşam işten gelince tavanın dibinde soğan biber dometes kavur üstüne koy 5 dk hazır ister yumurta kır içine ye ister sade ye hazır yemek
Çok fururum ama bak alınmaca yoh
her ikisinin de diğer kitapları da çok güzel ve faydalı. ben feyz aldım da tamamen beceremedim. en başta wc bozdu işi. kafaya format atıp yeniden denemem lazım.
ama yine de diğer kitaplara da bak derim kuzu ....
valla geliyooo hayrişimmmmben hala dombiliiiii
kız sen benim kontrolörüm olsana. ciddi diyom bak. ilgiye ihtiyacım varben hergün sana hesap vereyim. motive et beni, gerekirse döv söv üzerimdeki ölü toprağını atayım haziran sonu 60 larda olayım
Nolmuşdeliiiiiii
söz mü kabul ediyon muÇok fururum ama bak alınmaca yoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?