Acilde bir olcsunler Istersen orda dengeleyici verirler mutlaka. Bunun bir sebebi vardır kontrol de olurdunarkadaşlar aranızda sağlıkçı var mı bilmiyorum ama tansiyonum 3 gündür 9a 5,9a 6,10a 7, şeklinde tuzlu tüketiyorum ama yinede tansiyon çıkmıyor neden olabilir bir bilginiz var mı (d vitaminim düşük paratiroidimde yüksek)ilk kez tansiyonum bu kadar düşük çıktı normalde 12 ye 7 yada 12 ye8 dir.
ona takıl buna takıl nolcak senin bu halin maliiiiiiNolmuş
Oyle kuzm ama nefis iste istiyo ister istemezBen de dün gece öyle olmuştum çok ramak kalmıştı bozmama ama açıp diyetle ilgili bişeyler okudum bi de hadi film izleyelim o çikolatalar cipsler mısırlar çekirdekler pastalar hepsine sadece baktım içim eridi ama napayım onları yediğim için bu hale geldim verdikten sonra da tekrar almamak için yemem
Canim ihmal etme mutlaka bi dr a gorunarkadaşlar aranızda sağlıkçı var mı bilmiyorum ama tansiyonum 3 gündür 9a 5,9a 6,10a 7, şeklinde tuzlu tüketiyorum ama yinede tansiyon çıkmıyor neden olabilir bir bilginiz var mı (d vitaminim düşük paratiroidimde yüksek)ilk kez tansiyonum bu kadar düşük çıktı normalde 12 ye 7 yada 12 ye8 dir.
Hangimizin beyni şişko değil ki :))Hiç red etmedim ki, ruhum şişko
Gördün mü, meleğim diye boşuna demedim
Olmamış... hani -500 düKilo bildirimimi simdiden yazım malum hala tel yok
Eski kilo 86.00
Yeni kilo 85.6
Uzun bir aradan sonra ilk defa kilo kaybı beni mutlu etti. Bu arada proteinin kabiz yaptigina emin misiniz ben 30 dakikadır wc den cikamiyorum sanki yuzlerce kurbaga karnimda ip atliyor.
@MiuLego
Benim.de faydam olduysa ne guzel . Ya ben yumrta 2 tane her gün yerim. Hep aynı olmasın deye şey ediom. Peynir netice de ondan da vazgeçmim dedimdi. N Nana .Var ya kaşarı bi severim bi kalıp yerim o derece baktım ki siz diğerlerine kızıyordunuz dedim sıra bana da gelir onlar demeden bırakayım ahh ulan ahh 2 haftada muma çevirdiniz beni
dahiliyeye randevu aldım yarın hemen gidicem bakalım iinsallah kötü bir şey yoktur.Acilde bir olcsunler Istersen orda dengeleyici verirler mutlaka. Bunun bir sebebi vardır kontrol de olurdun
yarın dahiliyeye randevu aldım inşallah birseu çıkmazCanim ihmal etme mutlaka bi dr a gorun
Daha yarın aksama kadar o 500 olur nihai Kilom yarın akşam belli olacak ama akşam 10 a kadar geç oluyor diye bugünden yazdım.Olmamış... hani -500 dü
çok ilgisiz kalıyom nabiimona takıl buna takıl nolcak senin bu halin maliiiiii
Bence yoktur içini rahat tut ama vucudunda eksik birsey varsa seni rahatlatırlardahiliyeye randevu aldım yarın hemen gidicem bakalım iinsallah kötü bir şey yoktur.
Bilmiyorum, birden attım , ama amaç kalıp olan tontiT gücü ne değinmekO ne kız tontiş robokop gibi bişey mi
Diyetisyen menüsü sanırımmenüm
sabah 8.30 yumurta salatası domates salatalık biber 1 kkpeynir 35 gram kepekli grissini(2 dilim ekmeğe eş değer)
ara 10.30 1 activia probiyotik yoğurt
öğlen 13.00 közlenmiş patlıcan biber domates ızgara köfte(3 tane) 1 dilim tb ekmek
ara 16.20 1 portakal
aksam 18.45 patlıcan salatası ıspanak yemeği 2 kasık yogurt
su 2.5 litre
180 dk yürüyüş
250 mekik
35 dk pilates
@MiuLego
N Nana
Bu ne kız , olmuş mu senceBende bugünki menümü vereyim dün internetim yoktu yazamadım
Sabah:bir yumurta domates salatalık yeşil çay
arada:Türk kahvesi
Akşam :bir şiş salatası ekmeği Yok ciğer şiş
Arada :2limonla sade soda
2.5lt su yarım saat yürüyüş@Lunya
Yok anam ben bırakmam
Çok güzel menü olmuş aferin kızMenu yazayım kocayı alıp bisiklet binmeye gidem. Gelirim gene .
Sabah ılık limonlu su bikaç fındık ve yaban mersini kurusu
12.30
2 yağda kaşarlı yumurta
7 zeytin
2 kk süzme 3 tel Cecil peynir
Domates salatalık yeşillik
Ara yok
Aksm
1 tabak kabak mücver fırında pisti yoğurtla
Salata
2 et köfte
Çay 19.15
2 hurma 5 üzüm 1 kayısı 4 cigfindik
Spor yapacm yaptim
Su 3lt geçer
@MiuLego @hepfit N Nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?